Australia Tours Aktiv-Resor

Välimeren risteily SeaDreamin superjahdilla

Lähde mukaan tasokkaalle risteilylle ja nauti elämyksistä Välimeren hienoissa saarissa ja satamissa.

SeaDream Yacht Club on kuin yksityinen jahtisi. Alukselle mahtuu enintään 112 matkustajaa ja miehistö koostuu 95 eri alojen ammattilaisista, jotka loihtivat kodikkaan tunnelman. Viiden tähden kaiken kattava palvelu tekee risteilystäsi unohtumattoman.

Hintaan sisältyy
- Majoitus
- Kaikki ateriat
- Ruokajuomat
- Avoin baari aluksella
- Palvelurahat
- Vapaasti käytettävät harrastusvälineet, kuten golfsimulaattori, maastopyörät ja monipuoliset vesiurheiluvälineet
- Satamamaksut ja verot

Dubrovnik "Adrianmeren helmi", kaupunkia ympäröi näyttävä ja hyvin säilynyt keskiaikainen muuri. SeaDream ankkuroi muurien ulkopuolelle ja voit osallistua mielenkiintoisille retkille tai tutustua omin päin historialliseen Dubrovnikiin.

Kotor sijaitsee Montenegron rannikolla. Venetsialaiset rakensivat tänne aikanaan muurin ja venetsialaisten vaikutus näkyy edelleen arkkitehtuurissa. Kuten Dubrovnik niin myös Kotor kuuluuu UNESCOn maailmanperintölistalle.

Hvar on kauniin Kroatian ylellinen lomasaari. Saari on purjehtioiden suosikkisatamia Adrianmerellä. Hvar on luonnonkaunis saari, joka tarjoaa upeita maisemia. Palmurannat ja hyvät ravintolat kruunaavat tyylikkään kaupungin.

Esimerkki risteilyt vuonna 2020-21:

Civitavecchia (Rooma) - Nizza 7 päivän risteilylle lähdetään Rooman läheisestä Civitavecchian satamakaupungista. Italian rannikolta siirrytään Ranskan Rivieran rannikolle, pysähdytään Saint-Tropezin ja Monte Carlon kaupungeissa. Risteily päättyy Nizzaan.

Hinta alkaen EUR 4145 / hlö.

Lähtöpäivä 19.9.2020, 28.8.2021

Valletta - Civitavecchia (Rooma) 7 päivän risteily alkaa Maltan pääkaupungista Vallettasta. Matkalla pysähdytään muun muassa Maltan Gozon, Sisilian ja Amalfin saarilla. Risteily jatkuu Italian rannikkoa pitkin Civitavecchian kaupunkiin, joka sijaitsee Rooman metropolialueella.

Hinta alkaen EUR 5.486 / hlö.

Lähtöpäivät: 12.9.2020, 21.8.2021

Venetsia - Valletta 11 päivän risteily alkaa Italian Venetsiasta ja matkaa Adrianmeren halki kohti Maltaa. Matkalla pysähdytään Slovenian Koperissa, Kroatian rantakaupungeissa, Bosnia-Hertsegovinan Neumissa, Montenegron Kotorissa ja Italian saarilla. Risteily päättyy Maltan pääkaupunkiin Vallettaan.

Hinta alkaen EUR 8.495 / hlö.

Lähtöpäivä: 1.9.2020

Dubrovnik - Venetsia 7 päivän risteily alkaa Kroatin rannikkokaupungista ja matkaa Bosnia-Hertsegovinan Neumiin, pysähdyksiä tehdään Hvarilla, Visin saarella, Rovinjissa ja Slovenian Piranissa ennen saapumista Venetsiaan.

Hinta alkaen EUR 3.893 / hlö.

Lähtöpäivät: 10.7.2021, 14.8.2021, 28.7.2021, 9.10.2021

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy