Australia ToursAktiv-Resor

Soita ja kysy lisää:
0200 62 900 (0,66 eur/min)

Välimeren risteily SeaDreamin superjahdilla

Lähde mukaan tasokkaalle risteilylle ja nauti elämyksistä Välimeren hienoissa saarissa ja satamissa.

SeaDream Yacht Club on kuin yksityinen jahtisi. Alukselle mahtuu enintään 112 matkustajaa ja miehistö koostuu 95 eri alojen ammattilaisista, jotka loihtivat kodikkaan tunnelman. Viiden tähden kaiken kattava palvelu tekee risteilystäsi unohtumattoman.

Hintaan sisältyy
- Majoitus
- Kaikki ateriat
- Ruokajuomat
- Avoin baari aluksella
- Palvelurahat
- Vapaasti käytettävät harrastusvälineet, kuten golfsimulaattori, maastopyörät ja monipuoliset vesiurheiluvälineet
- Satamamaksut ja verot

Esimerkki kohteet
Dubrovnik
"Adrian meren helmi" on risteilyn alku- ja päätesatama. Kaupunkia ympäröi näyttävä ja hyvin säilynyt keskiaikainen muuri. SeaDream ankkuroi muurien ulkopuolelle ja voit osallistua mielenkiintoisille retkille tai tutustua omin päin historialliseen Dubrovnikiin.

Kotor sijaitsee Montenegron rannikolla. Venetsialaiset rakensivat tänne aikanaan muurin ja venetsialaisten vaikutus näkyy edelleen arkkitehtuurissa. Kuten Dubrovnik niin myös Kotor kuuluuu UNESCOn maailmanperintölistalle.

Korcula saattaa olla löytoretkeilijä Marco Polon synnyinkaupunki. Saari on tasainen, joten voit lähteä vaikka pyöräretkelle tai osallistua hauskalle Buggy-safarille.

Trogir sijaitsee pienellä saarella ja on yksi vanhimmista ja jännittävimmistä kylistä Adrianmeren rannikolla. Kaupungin muurien sisältä löytyy mm. renesanssitaidetta. 

Hvarin saaren kukkulat, viinitarhat, oliivilehdot, laventelipellot ja pinjametsiköt ovat ihastuttavia. Voit lähteä kajakki-retkelle tai tutustumaan kauniiseen luontoon.

Vieste sijaitsee Foggian maakunnassa ja se on kauniisti rakennettu kallionkielekkeelle. Tunnelma tuo joillekin mieleen Napolin ja toisille Dubrovnikin.

 

Toimi nopeasti ja soita varauksesi numeroon 0200 62 900. Samasta numerosta saat lisätietoja varustamosta ja sen palveluista. 

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy