Australia Tours Aktiv-Resor

Rentouttava rantaloma mausteiden tuoksuisella Sansibarilla

4 Tähteä First Class Deluxe

Sansibar - huumaava ja aito Tansanian saari 8 yötä

Lähde rentouttavalle rantalomalle Tansaniaan Sansibarin saarelle, jossa rento lomafiilis ja mausteiden tuoksu huumaavat. Sansibar oli aikoinaan häikäisevän rikkaan sulttaanin ja vauraiden orjakauppiaiden ja laivanvarustajien valtakunta. Erilaisten kulttuurien vaikutus näkyy selvimmin rakentamisen ja sisustamisen tyyleissä.  Suurin osa Sansibarin asukkaista on afrikkalaisperäisiä, mutta siellä asuu myös huomattava arabiväestö. Asukkaita Sansibarin saarilla asuu yhteensä noin 1,3 miljoonaa, joista suurin osa reilu miljoona asuu pääsaarella Ungujassa. Sansibarin pääsaaren nähtävyyksiin kuuluu Stone Town, joka on kiehtova Unescon maailmanperintökohde. Sokkeloiset kujat ja maurilaisten, intialaisten ja afrikkalaisten vaikutteiden alaisena syntynyt arkkitehtuuri on kokemisen arvoinen. Täällä aistii menneen ajan tunnelman ja viehättävät ravintolat, maustekaupat ja putiikit kutsuvat tutustumaan.

Maustefarmeille tehdään erilaisia retkiä, lisäksi voit tutustua luontoon kuten defiineihin ja vain näillä saarilla eläviin apinoihin.

Sansibarin pääelinkeinoja ovat turismi ja mausteet kuten mausteneilikka, muskottipähkinä, kaneli sekä pippuri, joten huumaava mausteiden tuoksu valloittaa joka puolella. Viralliset kielet ovat swahili ja arabia; saarilla puhutaan myös englantia. Upeat hiekkarannat, aurinko, lämmin meri, koralliriutta ja sen tarjoamat vedenalaiset ihmeet takaavat rentouttavan ja nautinnollisia elämyksiä sisältävän vaihtoehdon. Olisiko Sansibar sinun seuraava lomakohteesi?

The Residence Zanzibar on ylellinen viiden tähden resort, joka sijaitsee vehreällä 32 hehtaarin alueella Sansibarin pääsaaren lounaisrannikolla. Hotelli koostuu 66 todella tilavasta villasta, joissa kaikissa on oma uima-allas ja tämän vuoksi tunnelma on todella rauhallinen. Sisustus on eri kulttuurien inspiroima ja siellä modernit mukavuudet yhdistyvät swahililaisiin, omanilaisiin, brittiläisiin ja intialaisiin vaikutteisiin. Nauti tilavien huviloiden omasta rauhasta, joissa käytössä myös oma hovimestari. Rentoudu omalla uima-altaalla tai rannalla, käy kävelyllä puutarhassa, lähde pyöräilemään tai polkuveneilemään, rentoudu spassa tai pelaile leppoisasti vaikka seurapelejä.

Hinta alkaen EUR2795.00/matkustaja sisältää:

  • Lennot ja matkatavarat
  • Yksityiset kuljetukset kentältä hotelliin
  • Retki Stonetowniin tutustumaan kiehtoviin kujiin ja markkinoihin
  • 8 yön majoitus omalla uima-altaalla varustetussa villassa (puutarha sijainti)
  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)
  • Kaikki hotellin kattavat palvelut kuten kuntosali, rantapalvelut, vesiurheilu ja viihdeohjelma

Hinta voimassa toistaiseksi,  joulu-tammikuussa hintaan lisätään korkeasesongin lisä.

Sansibarin voi kätevästi yhdistää myös mantereen puolelle safariin ja matkan pituus on vapaasti päätettävissä. Kysy meiltä lisää.

 

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy