Australia Tours Aktiv-Resor
  • Bagus Jati
  • Bagus Jati
  • Bagus Jati
  • Bagus Jati

Bali hyvinvointi- ja puhdistusloma

Pakoon arkea hemmottelevaan puhdistus-retriittiin - Bagus Jati Bali

Nauti paosta arjen melskeestä ja vilinästä seesteisessä Bagus Jati lomakohteessa. Kohteessa on 36 huonetta, joista avautuvat seesteiset maisemat sademetsään tai puutarhaan. Antaudu rentoutukselle hellivissä spa-hoidoissa ja nauti illallisista keskellä trooppista sademetsää. Nuorruttavat ja parantavat spa-hoidot voi valita omien toiveiden mukaan valikoimasta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vihreän teen öljyillä tehostettu hieronta, joka auttaa kehoa puhdistumaan myrkyistä, jonka jälkeen valkosavea ja aloe veraa sisältävä kuorinta imee kehosta myrkkyjä ja kosteuttaa ihoa. Kaiken tämän kruunaa höyryterapia, jonka jälkeen pääsee nauttimaan vesihieronnasta erityisesti kehon puhdistukseen suunnitellussa suolavesi kylvyssä.

4 yötä sisältää:

- 4 yöpymistä
- 4 aamiaista
- 4 illallista
- Mahdollisuuden osallistua päivittäisiin joogatunteihin aamulla ja iltapäivällä
- Kaksi (2) kahden tunnin nuorruttavaa ja parantavaa hoitoa valikoimasta (Alami, Sejati, Detox tai Cellulite & Slimming)
- Kaksi (2) tunnin hoitoa valikoimasta (luonnonmukainen kasvohoito, luonnonmukainen hiushoito, Ayurverdic öljyhieronta tai ”Shirodhara” yrttiöljyhoito)
- Minibaari ja huonetuoksuvalikoima

Tarjolla on aamuisin sekä iltapäivisin joogatunteja opettajan ohjauksella. Ohjattu meditaatio auttaa vapauttamaan stressiä ja opettaa mielen rauhoittamista. Lisäksi kohteessa on tarjolla päivittäisiä aktiviteetteja kuten vesiaerobic, kävelyitä luonnossa ja balilaista tanssin opetusta. Tai voit tutustua indonesialaiseen kulttuuriin leipomalla Balilaisia herkkuja, opettelemalla maan kieltä Bahasa Indonesiaa, sekä oppia perinteisestä JAMU-lääketieteestä ammattilaisten kanssa.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy