Australia Tours Aktiv-Resor
  • AustraliaTours by Aktiv-Resor

Aktiv-Resor - Porttisi ihmeelliseen maailmaan

Aktiv-Resor on yksilöllisiin matkoihin ja maailmanympärimatkoihin erikoistunut  AAA-luottoluokituksen (2024) omaava matkatoimisto Helsingin keskustassa. Pääkohteemme ovat eteläisen pallonpuoliskon mantereet ja erityisesti Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret. Kohdevalikoimamme kattaa myös Etelä-Amerikan ja Afrikan sekä Intian valtameren alueen ja Aasia, Karibia ja Pohjois-Amerikka ovat varsin usein etappipisteitä maailmanympärireitityksissämme. Räätälöimme myös Euroopan elämykselliset matkakokenaisuudet ammattitaidolla. Yli 30 vuoden kokemus eksoottisista kohteista ja laatutietoisien asiakkaiden palvelemisesta on tehnyt meistä matkojen todellisia ammattilaisia. Ajankohtaisella ja syvällisellä tietämyksellämme voimme vaikuttaa siihen, että jokaisesta laatimastamme matkakokonaisuudesta tulee matkaan lähtijöiden ehdoilla rakennettu unohtumaton elämys.

Toiveiden mukaisesti räätälöityjen omatoimimatkojen suosio kasvaa tasaisesti ja yhä useampi matkustaja haluaa itse päättää matkansa kestosta ja sisällöstä. Yhdelle sopii pitkä loma yhdessä paikassa ja toinen haluaa kokea mahdollisimman monta maata samalla kertaa. Siksi Aktiv-Resor tarjoaa monipuolista palveluvalikoimaa, joka täyttää vaativankin asiakkaan pienimmätkin toiveet.

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolella. Luotamme maineikkaisiin reittilentoyhtiöihin ja hotellivalikoimaamme on hyväksytty vain eri hotellitasojen parhaat edustajat kussakin kohteessa. Suosittelemme vilpittömästi erilaisten retkien varaamista etukäteen, sillä varsinkin sesonkiaikoina palvelut voivat ovat hyvin varattuja. Paikallisten kumppaniemme avulla löydämme ihanteelliset järjestelyt riippumatta siitä, oletko kiinnostunut luonnosta, kulttuurista tai toiminnallisista seikkailuista. Olemme huomioineet yhteistyökumppaniemme ja kohteidemme valinnassa vastuullisen matkailun näkökulman ja kompensoimme yrityksemme opintomatkoihin liittyvät päästöt.

Vannoutuneille itsepalvelumatkailun kannattajille tarjoamme maksullista neuvontapalvelua, jonka avulla matkoilla vastaan tulevia epävarmuustekijöitä voidaan ratkaisevasti vähentää. 

Aktiv-Resor Oy:

  • Yritystunnus on 0647220-1
  • Korkein AAA-luottoluokitus (2024)
  • Avainlippu
  • Yksityinen, omistajavetoinen, vakavarainen, 100% suomalainen vuonna 1986 perustettu matkatoimisto
  • IATA –valtuutettu
  • Kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja vakuus asetettu (rek. no. 2880/00/MjMvU) 
  • Suomen Matkailualan Liiton (SMAL), PATA:n (Pacific Asia Travel Association) ja Discover American jäsen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy