Australia ToursAktiv-Resor
AustraliaTours by Aktiv-Resor

Aktiv-Resor - Porttisi ihmeelliseen maailmaan

Aktiv-Resor on yksilöllisiin kauko- ja maailmanympärimatkoihin erikoistunut kaukomatkatoimisto Helsingin keskustassa. Kohteitamme ovat eteläisen pallonpuoliskon mantereet ja erityisesti Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret. Esitteemme kattavat myös Etelä-Amerikan ja Afrikan sekä Intian valtameren alueen ja Aasia, Karibia ja Pohjois-Amerikka ovat varsin usein etappipisteitä maailmanympärireitityksissämme. 30 vuoden kokemus eksoottisista kohteista ja vaativien asiakkaiden palvelemisesta on tehnyt meistä kaukomatkojen todellisia ammattilaisia. Ajankohtaisella ja syvällisellä tietämyksellämme voimme vaikuttaa siihen, että jokaisesta laatimastamme matkakokonaisuudesta tulee matkaan lähtijöiden ehdoilla rakennettu unohtumaton elämys.

Toiveiden mukaisesti räätälöityjen omatoimimatkojen suosio kasvaa tasaisesti ja yhä useampi matkustaja haluaa itse päättää matkansa kestosta ja sisällöstä. Yhdelle sopii pitkä loma yhdessä paikassa ja toinen haluaa kokea mahdollisimman monta maata samalla kertaa. Siksi Aktiv-Resor tarjoaa monipuolista palveluvalikoimaa, joka täyttää vaativankin asiakkaan pienimmätkin toiveet.

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolella. Luotamme maineikkaisiin reittilentoyhtiöihin ja hotellivalikoimaamme on hyväksytty vain eri hotellitasojen parhaat edustajat kussakin kohteessa. Suosittelemme vilpittömästi erilaisten retkien varaamista etukäteen, sillä varsinkin sesonkiaikoina palvelut voivat ovat hyvin varattuja. Paikallisten kumppaniemme avulla löydämme ihanteelliset järjestelyt riippumatta siitä, oletko kiinnostunut luonnosta, kulttuurista tai toiminnallisista seikkailuista. Olemme huomioineet yhteistyökumppaniemme ja kohteidemme valinnassa vastuullisen matkailun näkökulman ja kompensoimme yrityksemme opintomatkoihin liittyvät päästöt.

Vannoutuneille itsepalvelumatkailun kannattajille tarjoamme maksullista neuvontapalvelua, jonka avulla matkoilla vastaan tulevia epävarmuustekijöitä voidaan ratkaisevasti vähentää. 

Aktiv-Resor Oy on yksityinen, omistajavetoinen, vakavarainen, 100% suomalainen vuonna 1986 perustettu matkatoimisto, joka on IATA –valtuutettu, Kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä (rek. no. 2880/00/MjMvU), Suomen Matkatoimistoalan Liiton (SMAL) ja PATA:n (Pacific Asia Travel Association) jäsen.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy