Australia Tours Aktiv-Resor
  • näkymät vuoteesta

Ylellinen Raffles Praslin

5 tähteä Deluxe

Olisiko aika panostaa ylelliseen lomaan? Hyödynnä uskomaton kampanjamme ja saat luksusta samalla rahalla hieman enemmän!

Raffles Seychelles on kiistatta maailman parhaimpiin kuuluvan luksushotelliketjun Raffles Hotels & Resorts edustaja maagisella Praslinin saarella turkoosin meren äärellä. Tämä lukemattomia kertoja palkittu vain 86 villasta koostuva resort sijaitsee todella vehreällä tontilla hieman korkeammalla rantatöyräällä niin, että jokaisesta villasta on upeat maisemat joko puutarhaan tai merelle. Kaikissa tilavissa huviloissa on oma ulkopatio, kastautumisallas ja parveke, josta voit ihailla turkoosia merta, vehreää kasvustoa ja valkohiekkaisia rantoja huoneen sijainnista riippuen.

Hotellin ravintolat tarjoavat fine dining -tasoisia kansainvälisen ja kreolilaisen keittiön herkkuja. Hotellin baarissa maistuvat raikkaat juomat ja drinkit merimaisemia ihaillessa. Resort sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Praslinin kentältä. Palveluihin kuuluu myös spa ja uima-allas. Raffles on erittäin suosittu myös hääpaikkana tai häämatkan viettoon. Tämän romanttisempaa sijaintia ja resortia saa etsiä!

Hinta alkaen EUR 4895/henkilö sisältää:

  • Lennot turistiluokassa Helsinki-Praslin menopaluu matkatavaroineen ja ateriat. Lisämaksusta lennot business-luokassa.
  • Hillside Pool villa majoitus 7 yötä
  • Puolihoito aamiainen ja illallinen (ei illallisjuomia)
  • Yksityiset kuljetukset kentältä hotellin menopaluu
  • Kokopäivän retki Praslinilla, jossa vieraillaan Unescon maailmanperintö luontokohteessa Vallee De Maissa ja maailman kauneimmilla rannoilla
  • Yhteistyökumppanimme päivystys 24 h tarvittaessa

Hinnassa huomioidun edun suuruus on 30%. Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy