Australia Tours Aktiv-Resor
  • näkymät vuoteesta

Ylellinen Raffles Praslin

5 tähteä Deluxe

Raffles Seychelles on kiistatta maailman parhaimpiin kuuluvan luksushotelliketjun Raffles Hotels & Resorts edustaja maagisella Praslinin saarella turkoosin meren äärellä. Tämä lukemattomia kertoja palkittu vain 86 villasta koostuva resort sijaitsee todella vehreällä tontilla hieman korkeammalla rantatöyräällä niin, että jokaisesta villasta on upeat maisemat joko puutarhaan tai merelle. Kaikissa tilavissa huviloissa on oma ulkopatio, kastautumisallas ja parveke, josta voit ihailla turkoosia merta, vehreää kasvustoa ja valkohiekkaisia rantoja huoneen sijainnista riippuen.

Hotellin ravintolat tarjoavat fine dining -tasoisia kansainvälisen ja kreolilaisen keittiön herkkuja. Hotellin baarissa maistuvat raikkaat juomat ja drinkit merimaisemia ihaillessa. Resort sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Praslinin kentältä. Palveluihin kuuluu myös spa ja uima-allas. Raffles on erittäin suosittu myös hääpaikkana tai häämatkan viettoon. Tämän romanttisempaa sijaintia ja resortia saa etsiä!

Hinta alkaen EUR 4.270 per henkilö

Hinta sisältää:

  • Edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki-Praslin ja matkatavarat
  • Edestakaiset yksityiskuljetukset lentokentän ja hotellin välillä
  • 7 yön majoitus Hillside Pool villassa
  • Puolihoito eli aamiainen ja illallinen (ei sisällä illallisjuomia)
  • Puolipäivä retki Praslinilla
  • 24 h päivystys

Hinnassa huomioitu hotellin tarjoukset. Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy