Australia Tours Aktiv-Resor
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri
  • tyynimeri

Tyyni valtameri

Olemme erikoistuneet Tyynenmeren alueen matkoihin. Katso tarkemmat kohdetiedot australiatours.fi sivustollamme.

Australia on ennakkosuosikki, kun kilpaillaan maailman ykköskohteiden paremmuusjärjestyksestä. Loistava ilmasto, hienot rannat ja sukellusvedet, maistuvat viinit, vieraanvaraiset ja hymyilevät aussit sekä hassun oudot eläimet sekoittavat yhdessä mehukkaan lomacocktailin. Lennä tai autoile maata ristiin rastiin ja uutta nähtävää riittää jokaiselle päivälle. Ihastu Sydneyn ainutlaatuiseen sijaintiin, nautiskele Melbournen trendikkäissä ravintoloissa tai rakastu Ison valliriutan uskomattomiin maisemiin. Tee matka tuntemattomaan Tasmaniaan tai löytöretki salaperäiseen punaiseen erämaahan. Ulkoilmaihmiset suunnistavat pohjoiseen, meren äärelle Darwiniin ja seudun rikkaisiin kansallispuistoihin. Olipa kohteesi mikä tahansa, Australia ylittää odotuksesi.

Uusiseelantilaiset ovat ulkoilma kansaa. Luonto on täällä niin voimakkaasti läsnä, että se vaikuttaa kaikkeen. Matkallasi näet jäähuippuisia vuoristoja ja massiivisia valaita, koet koskenlaskua ja helikopteri lentoja. Tutustut mielenkiintoiseen maorikulttuuriin ja vaellat Coromandelin niemimaalla. Ei ole mikään yllätys sekään, että Taru sormusten herran elokuvan tapahtumapaikat löytyivät Uudesta-Seelannista - Hobittilasta Mordoriin.
Pohjoissaarella tukikohtasi voi olla Uuden-Seelannin suurin kaupunki Auckland ja Eteläsaareen voit tutustua viktoriaanisesta Christchurchista käsin. Näiden kahden väliin jää pääkaupunki Wellington.

Monen unelmissa siintävät kaukaiset paratiisisaaret Tyynellämerellä – Tahiti, Tonga, Bora Bora, Cookin saaret, Fiji ja muut. Paikat, jossa Robinson Crusoe ja Perjantai seikkailivat ovat viehättäneet matkailijoita jo pitkään. Silti tänne tullessaan kokee olevansa kuin löytöretkeilijä, joka löytää uuden maan.  
Onpa kyseessä häämatka, synttärimatka tai vaan hemmottelumatka pakoon arjesta, niin näillä saarilla loma loksahtaa kohdilleen.   

Vuosikymmenien kohdetieto Tyynenmeren kohteista

Olemme erikoistuneet Tyynenmeren alueen matkoihin. Katso tarkemmat kohdetiedot australiatours.fi sivustollamme.

Kohteet / Tyynimeri

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy