Australia Tours Aktiv-Resor
  • Angsana Balaclava
  • Angsana Balaclava
  • Angsana Balaclava
  • Angsana Balaclava
  • Angsana Balaclava

Ylellinen hyvinvointiloma Mauritiuksella

Ikiaikaista intialaista hyvinvointia turkoosin meren rannalla - Angsana Balaclava Resort Mauritius

Mauritiuksen luoteisosassa Turtle Bayn poukamassa sijaitsee trooppinen keidas Angsana Balaclava Resort. Angsana Balaclava on monesti palkittu kohde, jonka ravintolat täyttävät jokaisen kulinaristin toiveet. Hotellissa on 54 huonetta, joiden varusteluista löytyy turkkilaisia saunoja ja yksityisiä uima-altaita. Hotellissa yhdistyvät ylellisyys, maalaismainen eleganssi ja hyvinvointi.

Ayurveda on yli 5000 vuotta vanha lääketieteen muoto, joka on Angsana Balaclavan hyvinvointilomien keskipisteessä. Ayurveda-lääketiede perustuu kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen tasapainoon, ja sitä kautta hyvinvoinnin lisäämiseen ennaltaehkäisyn avulla. Jokainen retriitti alkaa Ayurveda-lääkärin konsultaatiolla, jossa lääkäri tekee yksilöllisen ohjelman hoidoista, holistisista aktiviteeteista ja ruokavaliosta. Kohteen valikoimassa on pituuksiltaan ja sisällöltään vaihtelevia hyvinvointipaketteja: painonhallinta, puhdistus ja hyvinvoinnin lisääminen, detox, kauneus ja hemmottelu, sekä fitness.

Hinta alkaen EUR2580,00 per matkustaja. Sisältää lennot turistiluokassa,  7 yötä Angsana Balaclava resortissa upeassa puutarhasviitissä aamiaisella (kahden hengen huone), yksityiset kuljetukset hotelliin edestakaisin.

Hinta vaihtelee sesongin mukaan - kysy lisää.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy