Australia Tours Aktiv-Resor

The Residence Falhumaafushi - perinteistä malediivilaista tyylikkyyttä

4,5 Tähteä Superior First Class

Yhdellä maailman suurimmista atolleista sijaitsee upea The Residence Falhumaafushi, Maldives.

Gaafu Alifu atollilla sijaitseva resort yhdistyy yli kilometrin mittaisella sillalla sisarkohde The Residence Dhigurahiin. Saaren tarjoama paratiisi on kätkössä muulta maailmalta, hotelli on täydellinen pakomatkaan arjesta ja täydelliseen rentoutumiseen. Hotellin suunnittelussa on otettu huomioon harmonia luonnon kanssa, ja malediivilainen arkkitehtuuri kohtaa täällä perinteisen ylellisyyden. Hotellissa on 94 villaa rannalla ja veden yllä, ja niistä avautuvat terassit upeisiin merimaisemiin. Villat ovat todella tilavia alkaen 140 m2 ja valittavana on villa uima-altaalla tai ilman. Spassa voit ihailla kristallinkirkasta merta samalla kun rentoudut hoidoissa. Hotellin palveluista löytyy rantabaari, kolme ravintolaa sekä mahdollisuus yksityisiin illallisjärjestelyihin.  Huoneet remontiin vuonna 2021 ja sisustuksessa yhdistettiin perinteinen Malediivilainen tyyli moderniin yhdistettynä. Tämä on oivallinen valinta pariskunnille intiimin tunnelman ja aikuisille suunnatun ilmapiirin ansiosta.

Yhdistämällä molempien hotellien ravintolatarjonnan ja vapaa-ajan aktiviteetit saa lomalle halutessaan todella monipuolista tekemistä. Vaihtoehtoisesti voit toki nautiskella lomasi enimmäkseen upeasta villastasi nauttien tai varpaat rantahiekkaan upottaen. Sinä päätät ja nautit. Harvinaista tässä Malediivien resortissa on se, että saaret ovat pinta-alaltaan suuria - nähtävää ja koettavaa riittää. Alueella pääsee kätevästi liikkumaan jokaiseen villaan kuuluvilla polkupyörillä.

Täällä vilkas merikilpikonnayhteisö nautiskelee alueen merilevätarjonnasta ja runsas vedenalainen maailma tarjoaa uskomattomia snorklaus - ja sukelluskokemuksia. Resort on erityisesti kiinnittänyt huomiota luonnonmukaisuuteen, omavaraisuuteen ja ekologisuuteen kaikissa valinnoissaan. Katso tästä tarjouksemme kohteeseen. Upea kohde odottaa!

Hinta alkaen EUR 3.780 per henkilö

Hintaan sisältyy

  • Edestakaiset lennot turistiluokassa turistiluokassa Helsinki-Male ja matkatavarat
  • Malediiveilla edestakainen kotimaan reittilento atollille ja sieltä lyhyt siirtymä hotellisaarelle pikaveneellä
  • 7 yön majoitus Beach Villassa
  • Standard all inclusive palvelu
  • 24 tunnin päivystys

Hinnassa huomioitu hotellin erikoistarjoukset. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy