Australia Tours Aktiv-Resor

The Residence Falhumaafushi - perinteistä malediivilaista tyylikkyyttä

4,5 Tähteä Superior First Class

Yhdellä maailman suurimmista atolleista sijaitsee upea The Residence Falhumaafushi, Maldives.

Gaafu Alifu atollilla sijaitseva The Residence Falhumaafushi resort yhdistyy yli kilometrin mittaisella sillalla sisarhotelli The Residence Dhigurahiin. Saaren tarjoama paratiisi on kätkössä muulta maailmalta ja resort on täydellinen pakomatkaan arjesta täydelliseen rentoutumiseen. Hotellin suunnittelussa on otettu huomioon harmonia luonnon kanssa, ja malediivilainen arkkitehtuuri kohtaa täällä perinteisen ylellisyyden. Hotellissa on 94 villaa rannalla ja veden yllä, ja niistä avautuvat terassit upeisiin merimaisemiin. Tilavat villa on alkaen kooltaan 140 m2 ja valittavana on villoja uima-altaalla tai ilman. Spassa voit ihailla kristallinkirkasta merta samalla kun rentoudut hoidoissa. Hotellin palveluihin kuuluu rantabaari, kolme ravintolaa sekä mahdollisuus yksityisiin illallisjärjestelyihin.
Villat on remontoitu vuonna 2021 ja sisustuksessa on yhdistetty perinteinen Malediivilainen tyyli moderniin. Tämä on oivallinen valinta pariskunnille intiimin tunnelman ja aikuisille suunnatun ilmapiirin ansiosta.

Yhdistämällä molempien hotellien ravintolatarjonnan ja vapaa-ajan aktiviteetit saa lomalle halutessaan todella monipuolista tekemistä. Vaihtoehtoisesti voit nautiskella lomasi enimmäkseen upeasta villastasi nauttien tai varpaat rantahiekkaan upottaen. Sinä päätät ja nautit. Harvinaista tässä Malediivien resortissa on se, että saaret ovat pinta-alaltaan suuria - nähtävää ja koettavaa riittää. Alueella pääsee kätevästi liikkumaan villoihin kuuluvilla polkupyörillä.

Täällä vilkas merikilpikonnayhteisö nautiskelee alueen merilevätarjonnasta ja runsas vedenalainen maailma tarjoaa uskomattomia snorklaus - ja sukelluskokemuksia. Resort on erityisesti kiinnittänyt huomiota luonnonmukaisuuteen, omavaraisuuteen ja ekologisuuteen kaikissa valinnoissaan. Upea kohde odottaa!

Hinta alkaen EUR 3.780 per henkilö

Hintaan sisältyy

  • Edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki-Male ja matkatavara ruumaan sekä käsimatkatavara
  • Malediiveilla edestakainen kotimaan reittilento atollille ja lyhyt pikavenematka hotelliin
  • 7 yön majoitus Beach Villassa standard all inclusive -palveluin
  • 24 tunnin hätäpäivystys

Hinnassa huomioitu hotellin erikoistarjoukset. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy