Australia Tours Aktiv-Resor

Hapag-Lloyd Cruises

Maailman merillä kansainvälisiä risteilypalveluja tuottavia yrityksiä on yli 70. Joka alalla on edelläkävijänsä ja lomaristeilyissä tämä kunnia kuuluu alun perin Itämeren piirissä toimineiden hansakauppiaiden perustamalle laivanvarustamolle, Hapagille.

1800 -luvun lopulle saakka laivoja käytettiin vain tavaran kuljetuksiin, mutta sitten Hapagin pääjohtaja Albert Ballin oivalsi vapaa-ajan matkustajiin liittyvät mahdollisuudet. Tammikuussa 1891 Hapagin Auguste Victoria nosti purjeensa viedäkseen lomamatkalaisia itäiselle Välimerelle ja uusi käsite, laivaristeily oli syntynyt.

Hapag-Lloydin tunnetuin alus ja ylpeys on Suomessa toistakymmentä vuotta sitten rakennettu MS Europa. Tämä noin 400 matkustajan valtameriristeilijä on monissa yhteyksissä ja toistuvasti arvostettu maailman parhaaksi risteilytuotteeksi. Varustamon 4 alusta käsittävän laivaston reittivalikoima kattaa koko maapallon. Kaiken muun lisäksi Hapag-Lloyd operoi suosittuja Etelämantereen risteilyjä jäävahvistetuilla HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration and HANSEATIC spirit -aluksilla.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy