Australia Tours Aktiv-Resor
 • pentu Krugerin kansallispuistossa
 • Savannien asukkaita, Krugerin kansallispuisto
 • Bo-Kaap, Kapkaupunki
 • Etelä-Afrikka
 • Etelä-Afrikka
 • Etelä-Afrikka
 • Victoria & Alfred Waterfront Kapkaupungissa
 • South African Ostrich
 • Kirahvi ilta-auringossa
 • Swaziland, Etelä-Afrikka
 • Cape point
 • Yllättävä Etelä-Afrikka -kartta

Yllättävä Etelä-Afrikka

Johannesburg – Hazyview – Kruger National Park – Swaziland – Zululand – Durban – Eastern Cape – Port Elizabeth – Knysna – Oudtshoorn – Cape Town

Tämä opastettu 15 päivän kiertomatka on ainutlaatuinen tapa tutustua perusteellisesti Etelä-Afrikkaan. Kohtaat matkalla Etelä-Afrikan uskomattoman kauneuden ja monipuolisuuden. Kameraan tallentuu ikimuistoisia hetkiä ja matka säilyy muistoissa pitkään.

Päivä 1. Sunnuntai | Johannesburg
Saapuminen Johannesburgin OR Tambo lentokentälle, jossa on vastassa yhteistyökumppanimme edustaja. Kuljetus hotelliin ja loppupäivä on vapaata aikaa. Voit käydä ostoksilla tai vierailla Apartheid-museossa.
Klo 19 kokoonnutaan hotellin vastaanottoon pieneen tervetulotilaisuuteen ja tavataan muita matkalle lähtijöitä.

Päivä 2. Maanantai | Hazyview
Buffetaamiaisen jälkeen lähdetään kohden Mpumalangaa. Tie laskeutuu alaspäin rehevään subtrooppiseen Lowveldin maakuntaan. Matka taittuu panoraamareittiä pitkin Graskopin ja yhden Etelä-Afrikan luonnon ihmeistä Blyde-joen kanjonin kautta. Loputtomia vuoria ja vihreitä metsiä on silmänkantamattomiin God’s Window näköalapaikalla. Ennen saapumista Hazyview’n käydään vielä katsastamassa Bourke’s Luck Potholen erikoiset kivimuodostelmat. Majoittuminen. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 500 km.

Päivä 3. Tiistai | Krugerin kansallispuisto
Hotellista saadaan mukaan aamiaispaketti ja lähdetään varhain liikkeelle, jotta varmistetaan hyvä safari. Krugerissa on mahdollista bongata suuri viisikko (The Big Five) eli leopardi, elefantti, kafferipuhveli, leijona ja sarvikuono. Aikoinaan oli kunniakasta saalistaa näitä isoja ja vaarallisia eläimiä ja siitä tulee nimi The Big Five, nykyisin on palkitsevampaa saalistaa samat eläimet kameran linssin läpi. Krugerin kansallispuisto on yli 2 miljoonan hehtaarin kokoinen alue, jossa on oiva tilaisuus tutustua villieläinten elämään. Paluu hotellille lounasaikaan ja iltapäivä on vapaata aikaa. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 200 km.

Lisämaksusta voi tehdä kokopäiväretken Krugerin kansallispuistoon.
Lisämaksusta voi myös lähteä tutustumaan elefantteihin kosketteluetäisyydeltä.

Päivä 4. Keskiviikko | Swazimaan kuningaskunta
Buffetaamiainen. Tänään on ohjelmassa vuorossa pikkuinen Swazimaan kuningaskunta, entinen brittiläinen protektoraatti. Nykyinen hallitsija on kuningas MsWati III. Iltapäivällä vieraillaan paikallisessa kylässä ja tutustutaan sen viehättäviin asukkaisiin ja heidän perinteisiinsä. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 261 km.

Päivä 5. Torstai | Zulumaa
Buffetaamiainen. Ajo Swazimaan halki ja suuntana on Zulumaa. Määränpäässä odottaa KwaZulu-Natalin kuningaskunta, missä yhdistyvät vanhat afrikkalaiset perinteet moderniin kulttuuriin ja missä paikalliset ja sinne muuttaneet elävät rauhanomaista rinnakkaiseloa. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 435 km.

Lisämaksusta mahdollisuus lähteä kolmen tunnin safarille, jonka aikana voi nähdä mm. sarvikuonoja.

Päivä 6. Perjantai | St Lucia – Durban
Buffetaamiainen. Aamupäivä on vapaata aikaa tai voit tehdä veneretken, jolla on mahdollista nähdä virtahepoja, krokotiileja ja eri lintulajeja (lisämaksusta). Mukavaa on myös tutustua St Luciaan ennen kuin lähdetään kohden Durbania. Perillä tehdään tutustumiskierros tähän monikulttuuriseen ja eloisaan merenrantakaupunkiin. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 290 km.

Päivä 7. Lauantai | Drakensberg
Buffetaamiainen ja buffetillallinen. Aamupäivä on vapaata aikaa. Voit käydä vaikkapa Umhlangan uimarannalla tai tehdä ostoksia. Iltapäivällä lähdetään majesteettisille Southern Drakensbergin vuorille, joiden korkein huippu nousee 3 482 metrin korkeuteen. Pidä kamera käsillä sillä maisemat ovat aika mukavia. Hotelliin saavuttua voit käydä kalastamassa, patikoimassa tai ratsastamassa raikkaassa vuoristoilmassa. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 255 km.

Päivä 8. Sunnuntai | Drakensberg
Buffetaamiainen ja buffetillallinen. Koko päivä on aikaa omille löytöretkille.

Lisämaksusta voi osallistua päiväretkelle Lesothon kuningaskuntaan (passi mukaan). Hintaan sisältyy lounas Afrikan korkeimmalla sijaitsevassa pubissa.

Päivä 9. Maanantai | Eastern Cape
Buffetaamiainen ja buffetillallinen. Tänään matka jatkuu kohti itäistä Kapia, maakuntaa, jossa Nelson Madela syntyi. Päivän aikana tutustutaan perinteiseen elämään Transkein seudulla ja pidetään lounastauko Umtatassa. Iltapäivällä nähdään Nelson Mandelan kotitalo. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 520 km.

Päivä 10. Tiistai | Itä Kap
Aamiaisbuffet. Aamupäivällä voi käydä kävelyretkellä kilometrejä pitkällä hiekkarannalla ennen kuin matka jatkuu Port Elizabethiin. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 340 km.

Päivä 11. Keskiviikko | Knysna
Buffetaamiainen ja 3-ruokalajin illallinen. Kapin kierros jatkuu ja tänään on vuorossa Tsitsikamman metsä, jossa voi käydä patikoimassa. Iltapäivällä saavutaan Knysnaan. Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 300 km.

Päivä 12. Torstai | Oudtshoorn
Buffetaamiainen. Retki sisämaahan Outeniqua Passiin ja Oudtshoorniin, joka tunnetaan maailman höyhenpääkaupunkina, sillä täällä kasvatetaan strutseja. Vierailu strutsifarmilla onkin hauska ja mieleenpainuva kokemus. Käynti myös Cango-tippukiviluolissa stalaktiittien ja stalagmiittien maailmassa. Päivän päätteeksi nähdään vielä kuuluisa Post Office Tree, Bartholomeo Diazin museo ja simpukkamuseo.  
Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 315 km.

Päivä 13. Perjantai | Kapkaupunki
Buffetaamiaisen jälkeen ajellaan Swellendamin, Robertsonin ja Worcesterin kaupunkien kautta Kapkaupunkiin. Saavuttaessa ulos Hugenotin tunnelista tervehtii tulijaa upea Pöytävuori ja Kapkaupunki.
Ajomatkaa kertyy päivän aikana noin 540 km.

Lisämaksusta voi lähteä Kaapse Stories teatteri-illalliselle.

Päivä 14. Lauantai | Kapkaupunki
Buffetaamiainen. Vapaapäivänä on aikaa tutustua omin päin Kapkaupunkiin. Lähde vaikka ostoksille ja lounaalle kuuluisaan V&A Waterfronttiin.

Lisämaksusta kokopäiväretki Kapin niemimaalle. Matkalla käydään Boulders Beachilla ihastelemassa pingviinejä sekä Kapin luonnonpuistossa.

Lisämaksusta voi tehdä myös kokopäivän kestävän viiniretken kapin viinialueelle.

Päivä 15. Sunnuntai | Kotimatka
Buffetaamiainen. Vapaata aikaa kunnes on aika lähteä lentokentälle, jonne on kuljetus hotellilta.

Hinta alkaen
EUR 2.480 / jaetussa kahden hengen huoneessa

Kysy meiltä lähtöpäivistä 2023-2024

Hintaan sisältyy
- 14 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
- Ohjelmassa mainitut retket
- Englanninkielinen opastus
- 14 aamiaista ja 4 illallista
- Lentokenttäkuljetukset
- Hotelleissa laukunkantomaksu
- Sisäänpääsy Krugerin Kansallispuistoon, ohjelmassa olevat puisto- ja suojelualue maksut

Hintaan ei sisälly
- Kansainväliset lennot
- Viisumi Swazimaahan
- Juomarahat
- Henkilökohtaiset kulut

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy