Australia Tours Aktiv-Resor
  • Grand Canyon, USA
  • Route 66, USA
  • Las Vegas, New York
  • Broadway, USA
  • Zion kansallispuisto, Utah
  • Hollywood, USA

Kiertomatkat Amerikassa ja Kanadassa 2024

Opastetut kiertomatkat linja-autolla

Amerikkalaisen yhteistyökumppanimme opastetuilla bussimatkoilla koet Amerikan mantereen luonnonihmeet ja jännittävät kaupungit kansainvälisen ryhmän mukana. Kahdesta kahteenkymmeneen päivään kestävillä retkillä hyvin koulutettujen oppaitten englanninkieliset selostukset perehdyttävät teidät syvällisesti matkakohteiden oleellisimpiin salaisuuksiin. Täydellisesti opastetut ja huolellisesti suunnitellut kokonaisuudet sisältävät tarkasti valikoidut majoitukset ja runsaan määrän tutustumiskohteita ja päiväretkiä, joista osa on valinnaisia ja maksullisia. Voit huoletta jättää matkareitit ja aikataulut meidän huoleksemme. Rentoudu, nauti maisemista ja anna matkanjohtajan hoitaa hotellien sisäänkirjautumiset, ravintolavaraukset ja retket. Erinomaiset oppaamme tuntevat kohteet ja kertovat mielenkiintoisia tarinoita Pohjois-Amerikan rikkaasta historiasta sinun istuessasi ilmastoidun bussin ylellisessä mukavuudessa.

Kiertomatkat lentäen

Jännittävät Air Tours – kiertomatkat yhdistävät upeita kuljetuselämyksiä kuten lentoja yksityiskoneella, uskomattomia junamatkoja ja ylellisiä linja-auto-osuuksia ihastuttaviksi matkakokonaisuuksiksi. Kaiken kruunuksi Air Tours – matkat sisältävät enemmän aikaa kohteissa ja mahdollisuuden nauttia vapaa-ajasta tähän konseptiin kuuluvissa korkeatasoisissa hotelleissa.

Insider Tours – kiertomatkat

Uutena ulottuvuutena ryhmämatkailuun yhteistyökumppanimme on kehittänyt pienempiä ryhmiä palvelevan Insider Tours - konseptin. Pienempi ryhmä pääsee tutustumaan kohteisiin pintaa syvemmältä ja paikallisten asiantuntijoiden käyttö antaa mahdollisuuden entistä tarkemman informaation välittämiseen.

Tutustu koko valikoimaan

ATI Drive America Tours - autoilureitit

Yhteistyökumppanimme suosittu, autoilureittejä sisältävä esite on taas ilmestynyt entistä laajempana ja uusin reittivaihtoehdoin täydennettynä. Yli 60 hyvin suunniteltua ja moneen kertaan koeteltua vaihtoehtoa tarjoava reittivalikoima antaa varmasti jokaiselle jotakin. Drive America - esite sisältää nyt myös Bike & Hike – osion pyörä- ja patikkaretkistä kiinnostuneille sekä muutamia teemallisia kokonaisuuksia kuten kulttuuri-, perhe- tai ruokaorientoituneita kiertomatkoja.

Tutustu koko valikoimaan

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy