Australia Tours Aktiv-Resor
  • Sea Dream Yacht Club
  • Sea Dream Yacht Club
  • Sea Dream Yacht Club
  • Sea Dream Yacht Club
  • Sea Dream Yacht Club
  • Sea Dream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

Seadream Yacht Club – asiantuntijoiden valinta

 

”It’s yachting, not cruising”

SeaDreamin kahden megajahdin tarjoamat matkakokemukset ovat yhdistelmä huomaavaista huolenpitoa ja hienostunutta tyylikkyyttä. Rentouttava ilmapiiri syntyy ystävällisen henkilökunnan pirteästä ja aidosti välittävästä asenteesta, mikä saa vieraat nopeasti sopeutumaan pienessä yhteisössä vallitsevaan välittömään tunnelmaan. Matkustaminen SeaDreamilla muistuttaakin enemmän elämyksellisiä lomapäiviä yksityisellä huvijahdilla kuin oleskelua risteilyaluksella.

Tavoitteena maailman paras palvelu

SeaDreamin jahtien hieman alle 100 hengen miehistö hemmottelee kerrallaan enintään 112 matkustajaa, mikä takaa, että vieraiden pienimmätkin toiveet voidaan huomioida. SeaDream Yacth Club tarjoaa enemmän yhteisiä oleskelutiloja, pieniä viehättäviä satamia, elämyksellisiä vierailukohteita, erinomaisen keittiön antimia, yöpymisiä tähtitaivaan alla, oman vesiurheilukeskuksen ja span sekä hyvin koulutetun henkilökunnan palvelut. All inclusive -hintaan sisältyy viihtyisä sviitti merinäköalalla, gourmet –tasoiset ateriat viineineen, jahdin baarin tarjoilut, palvelumaksut, vesiurheiluvälineiden ja maastopyörien käyttö, kuntosali, golf-simulaattori, laaja elokuvakirjasto sekä SeaDream Yahct Clubin ainutlaatuiset samppanja ja kaviaari –maistiaiset.

It’s SeaDream, or it’s nothing

Useimmat SeaDream Yacht Clubin jahtien intiimissä yhteisössä matkustaneet ovat sanoneet, ettei paluu isojen risteilylaivojen jonoihin ja ihmispaljouteen ole mahdollista. SeaDreamin yksilölliseen palveluun ihastuttuaan ja sen hurmaavan henkilökunnan kanssa ystävystyttyään heistä on tullut vakiovieraita. Myös monien paljonkin maailman meriä risteilleitten alan ammattilaisten toiveet ovat täyttyneet ja heidän mielestään SeaDream Yacht Club on omassa luokassaan yksinkertaisesti maailman paras.     

Tilaa esite sales@aktiv-resor.fi!

Katso Välimeren ja Karibian risteilyjen hinnat ja lähtöpäivät täältä.

 

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy