Australia Tours Aktiv-Resor
 • Mount Fuji, Japani
 • Kintaikyo silta, Hiroshima
 • Nigiri Suchi
 • Mount Fuji
 • Arashiyama, Japani
 • Japanilaisia tyttöjä
 • Takayama, Japani
 • Temppeli, Japani
 • Geikot, Kioto
 • Japanilaisia lyhtyjä
 • Shirakawago, Japani

Nostalginen Japani

NOSTALGINEN JAPANI | 8 päivää 7 yötä

Päivä 1 | Saapuminen Tokioon
Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa opas on vastassa ja kuljetus hotelliin lentokenttäbussilla (kesto noin 1 h 20 min).

Päivä 2 | Tutustuminen Tokioon
Tänään tutustutaan Tokioon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Voit valita alla olevista kokopäiväretkistä (kesto klo 9 – 17) mieleisesi:

Vaihtoehto 1. ”TOKYO DOWN TOWN”
Päivän aikana nähdään mm. Tokion kansallismuseo, joka on viiden rakennuksen muodostama kokonaisuus. Museossa esitellään taidetta ja arkeologiaa ja siellä on merkittävä buddhalaisen veistostaiteen kokoelma. Ameyoko tori, josta löytyy vaatteita, koruja, leluja, kosmetiikkaa ja elintarvikkeita hyvään hintaan. Tokion vanhin ja suosituin Asakusa Kannon temppeli. Alkuperäinen temppeli tuhoutui vuonna 1945 mutta uudessa temppelissä aistii yhä alkuperäisen temppelin hengen. Risteily Sumida-joella, joka päättyy Hama Riyun puutarhaan, jossa nautitaan teehetkestä. Lopuksi mennään Ginzan kaupunginosaan ja sen ostosalueille.

Vaihtoehto 2. ”TOKYO CENTER WEST”
Päivä alkaa vierailulla Meiji temppelissä, joka sijaitsee Harajukun kaupunginosassa. Shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisarinna Shokenille. Muistomerkki valmistui 1920, ja se on yksi vierailluimmista historiallisista maamerkeistä Tokiossa. Sitten on vuorossa Omotesandon suosittu ostoskatu tavarataloineen ja liikkeineen. Ota Ukiyoen museossa ihaillaan japanilaista piirustustaidetta ja Tokion hallinnon observatoriosta käydään ihailemassa hienoja maisemia. Lopuksi vieraillaan punaisten lyhtyjen alueella Kabuki-Chossa.

Vaihtoehto 3. ”OLD EDO AND TOKYO BAY AREA”
Tokion ja sen vanhan nimen Edon tarina paljastuu futuristisessa Edo-Tokio museossa, josta päivä aloitetaan. Seuraavaksi tutustutaan puistomaiseen Imperial Palace Plazaan. Tokionlahden alueella nähdään tekosaaria ja liikekeskuksia. Retken lopuksi ajetaan modernilla Yurikamome-junalla.

Päivä 3 | Tokio – Takayama
Jätä matkalaukkusi vastaanottoon klo 7.30 mennessä, sillä laukut viedään eri kuljetuksella Tokiosta Kiotoon. Pakkaa matkakassiin tarvikkeet kolmen yön majoitusta varten. Tokiosta siirrytään Nagoyaan oppaan kanssa luotijunalla ja Nagoyasta matka jatkuu junalla Takayamaan (kesto noin 5 tuntia). Takayamassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. vanhat hallintorakennukset. Japanin Alpit taustanaan Kasayama on viehättävä kaupunki noin 650 m korkeudella merenpinnasta. Takayama tunnetaan puusepistään, joiden käsityötaito näkyy kauniissa puutaloissa.

Päivä 4 | Takayama – Shirakawago
Takayamasta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Shirakawagoon (kesto noin 1 tunti), jossa tehdään kaupunkikierros. Alue tunnetaan perinteisistä olkikattoisista maalaistaloistaan. Vuorten ja metsien ympäröimä kylien ja laaksojen kokonaisuus on Unescon maailmanperintökohde. Yöpyminen perinteisessä japanilaisessa talossa. Majoituksessa ei ole omaa kylpyhuonetta, pyyhettä eikä hammasharjaa. Illallinen sisältyy.

Päivä 5 | Shirakawago – Kanazawa
Shirakawagosta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Kanazawaan (kesto noin 1 ½ tuntia), jossa tehdään kaupunkikierros. Kanazawa sijaitsee kolmella kukkulalla. Kaupungissa on iso yliopisto ja taidealan korkeakoulu. Kenrokuen-puisto on klassinen kävelypuutarha ja luetaan Japanin top kolmoseen.

Päivä 6 | Kanazawa – Kioto
Kiotoon matkustetaan junalla ilman opasta (kesto noin 2 tuntia). Kioton rautatieasemalla on vastassa assistentti, jonka kanssa siirrytään hotelliin.

Päivä 7 | Kioto
Tänään tutustutaan Kiotoon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Voit valita alla olevista kokopäiväretkistä (kesto klo 9 – 17) mieleisesi: 

Vaihtoehto 1. ”KYOTO – Main”
Kierroksella nähdään mm. Gingakuji temppeli eli Kultainen temppeli 1400-luvulta. Ryoanji, joka on tunnetuin Japanin zenbuddhalaisista temppeleistä. Erityisesti sen mystinen kivipuutarha on herättänyt huomiota. Kiyomizun temppeli vuodelta 788 on yksi Kioton vanhimmista ja erittäin suosittu. Päivän viimeinen kohde on Gion, Kioton historiallisesti tärkeä alue, josta löytyy teatteria ja taidetta. Gionissa on myös viimeinen geishojen koulutuskeskus.

Vaihtoehto 2. ”SAGANO – ARASHIYAMA”
Tällä retkellä lähdetään pois Kiotosta Arashiyaman lomakohteeseen. Nähdään Togetsukyon kuuluisa puusilta, Unescon suojelema Tenryujin temppeli, vaahterapuiden siimeksessä lepäävä Jojakkoji temppeli sekä kauneudestaan tunnettu Arashiyaman alue kirsikka- ja bambupuineen. Täällä voit ottaa upeita valokuvia.

Vaihtoehto 3. ”UJI – FUSHIMI”
Kiotosta noin 40 minuutin matkan päässä sijaitsee Uji. Sen vihreät kukkulat ja Ujijoen kauniit maisemat sekä Unescon maailmanperintölistalla oleva Byodon temppeli ovat kohteen houkuttimet. Päivän aikana nautitaan teeseremonia. Kiotossa nähdään kaikkein tunnetuin Inarin pyhätöistä Fushimi-Inari, joka tunnetaan tuhansista kirkkaan punaisista torii-porteistaan. Kioto tunnetaan myös sakesta ja tutustumme sen valmistukseen.

Päivä 8 | Kioto – Osaka
Kuljetus Kansain lentoasemalle lentokenttäbussilla (kesto noin 1 ½ tuntia). Lähtö hotellista on noin neljä tuntia ennen lennon lähtöä. Tarkka lähtöaika tulee edellisenä päivänä.

Hinnat alkaen

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 4.150 6.269
Deluxe 4.750 7.085

Makustusajankohta: tammi-helmi, kesä-heinä, syys- ja joulukuu

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 4.305 6.485
Deluxe 4.915 7.320

Matkustusajankohta: maalis-huhti-touko, elokuu, loka-marraskuu
Hinta perustuu 2-hengen seurueelle, mikäli samalle matkalle osallistuu useampi henkilö hinta halpenee.

Hintaan sisältyy
- Kansainväliset lennot
- Majoitukset: 2 yötä Tokio, 1 yö Takayama, 1 yö Shirakawago, 1 yö Kanazawa ja 2 yötä Kioto
- Aamiainen
- Illallinen ja aamiainen Shirakawagossa
- Englantia puhuva opas päivinä 2–5 ja 7. Avustava assistentti päivänä 1 lentokentällä ja avustava assistentti Kioton asemalla päivänä 6
- Junaliput: Tokio – Nagoia – Takayama | Kanazawa – Kioto ekonomi-luokassa, Deluxe paketin ostaneilla on First Class
- Bussikuljetukset: Takayama – Shirakawago – Kanazawa. Lentokenttäbussi Tokiossa ja Kiotossa.
- Matkatavarat: Tokio – Kioto (yksi matkalaukku per matkustaja)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy