Australia Tours Aktiv-Resor

Ponant

 

Hienostuneisuus, uteliaisuus, aitous…  Ranskalaisen vuonna 1988 perustetun Ponant varustamon filosofia yhdistää intohimon matkailuun ja uuden oppimiseen. Varustamon risteilyt kutsuvat sinut löytämään ikonisia kohteita ja tutustumaan niihin yhä uudelleen pintaa syvemmältä. Risteilyillä yhdistyvät rentoutuminen kodikkaan elegantissa ympäristössä ja tutustuminen kulttuureihin ja kohteisiin asiantuntijoiden johdolla sisäpiirin tiedoista nauttien. Ranskalaiseen tapaan laadukkaat ruoat ja juomat sekä yksilöllinen ja huomioiva palvelu ovat olennainen osa tätä tasokasta risteilykokemusta.

Yhtiön 13 alusta ovat inhimillisen kokoisia ja matkustajia niihin otetaan aluksesta riippuen reilusta kolmestakymmenestä kolmeensataan. Alukset seilaavat niin lämpimillä leveysasteilla kuin arktisilla vesillä todella pureutuen paikalliseen kulttuuriin ja kohteisiin. Varustamon kattava vastuullisuusohjelma näkyy konkreettisina jokapäiväisinä toimina laivoilla sekä tukemalla tutkimus - ja hyväntekeväisyysprojekteja ympäri maailmaa.

Haluaisitko lähteä kokemaan Tahitin saaret, Välimeren tai kenties Norjan vuonot?

Papeetesta Ranskan Polynesiasta PAUL GAUGUIN Cruises kutsuu uskomattomalle 7 yön risteilylle Tahiti ja Society islands, jossa tutustutaan alueen idyllisiin saariin ja atolleihin. Hinta alkaen 3.730 EUR per henkilö sisältäen kaikki tasokkaat ruokailut ja juomat.

Esitteisiin pääset tutustumaan täältä .

Tilaa esite ja kysy lisää meiltä sales@aktiv-resor.fi tai 0200 - 62 900

 

    

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy