Australia Tours Aktiv-Resor

Tilausryhmät

Tilausryhmäpalvelumme suunnittelee matkakokonaisuuksia seurueille, joita yhdistää toive yksilöllisestä ja erilaisesta lomamatkasta. Motiivina matkallenne saattaa olla kulttuuri tai harrastus, jonka parissa halutaan hyvien ystävien kanssa viettää yhteistä, laadukasta aikaa ja tehdä mielenkiintoisia retkiä matkakohteessa. Mukavasta yhdessäolosta syntyy paljon mukavia muistoja!

Ideoimme ja toteutamme yrityksenne näköisiä palkinto- ja kannustematkoja sekä tiimipäiviä. Erinomainen kiitos työntekijälle hänen hyvästä suorituksestaan on matka, jossa ikimuistoisten tapahtumien lomassa pilkottaa kultareunaa erottamaan juhlan arjesta ja matkan perinteisestä. Kotimaamme on täynnä uskomattomia helmiä ja räätälöimme huolella suunnitellut matkat myös Suomessa. Yhteistyöverkostomme kautta järjestämme helposti ja luotettavasti matkakokonaisuudet vaikka yksityislennoilla tai helikopterilla. Miten olisi yrityksellenne vuokrattu saari, viinitilavierailu, makumatka tai yksityiskonsertti?

Kansainvälisiin tapahtumiin ja kongresseihin osallistuville sekä heidän seuralaisilleen haluamme luoda matkakokonaisuuden, jossa ammattiohjelman lisäksi on mahdollisuus tutustua matkakohteeseen pintaa syvemmälle. Yhteistyökumppanimme on erittäin kokenut kokous-ja kongressijärjestäjä ja pystymme takaamaan kansainvälisille tai kotimaisille kokouksillenne avaimet käteen palvelun juuri toiveidenne mukaisesti räätälöitynä.

Teemme tilaustyönä korkeatasoisia matkoja, joihin sisältyy erikoisjärjestelyjä ja ainutkertaisia elämyksiä joustavasti ja tehokkaasti kokemuksesta toiseen.

Sitoudumme toimeksiantoonne ja nautimme haasteista. Maailman mielenkiintoisimmat ja erikoisimmat kohteet eivät ole meille vieraita.

Ottakaa yhteyttä tilausryhmiimme osoitteessa sales@aktiv-resor.fi.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy