Australia Tours Aktiv-Resor
  • Sea Cloud II
  • Sea Cloud kannella
  • Sea Cloud kannella
  • Sea Cloud II

Sea Cloud Cruises

Saksalainen Sea Cloud Cruises varustamo on vuodesta 1979 alkaen erikoistunut tunnelmallisiin viiden tähden risteilyelämyksiin.

Varustamolla on kolme purjealusta: Sea Cloud, Sea Cloud II ja Sea Cloud Sprit, joiden matkassa pääset tutustumaan maailman meriin merenkulun perinteitä ja menneen maailman tunnelmaa vaalien.

Sea Cloud on varustamon ehdoton ylpeys. Tämän "Grand Old Ladyn" rakensivat Marjorie Merriweather Post ja hänen miehensä Edward F. Hutton omaksi yksityisaluksekseen vuonna 1931. Myöhemmin purjealus toimi mm. Leningradin satamassa osana Yhdysvaltain lähetystöä. Laivan glamourista ovat saaneet nauttia niin maailman raharikkaat kuin myös eri valtioiden päämiehet. Aluksella on pituutta 109metriä, leveyttä 15 metriä ja sen syväys on noin 5 metriä. Sea Cloud voi kuljettaa kerrallaan 64 matkustajaa 32 hytissään, joista kymmenen on säilytetty niiden alkuperäisessä asussa, ja ne ovatkin aluksen helmiä.

Täysin modernia tekniikkaa edustava Sea Cloud II rakennettiin käyttäen esikuvana nelimastoparkki Sea Cloudia. Menneitten aikojen windjammereihin kuuluva klassinen tyylikkyys ja hienostunut charmi ovat ominaisia myös Sea Cloud II:lle. Alus on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista, puuosat ovat pääosin tiikkiä ja aluksen ylellinen sisustus ja tilojen avaruus ovat ennen näkemättömiä purjealusten historiassa. Sea Cloud II on 117 metriä pitkä ja 16 metriä leveä. Aluksen syväys on 5,40 metriä, joten sillä pääsee matalaankin satamaan. Aluksen korkeat mastot, köysistö ja suuret purjeet tasapainottavat laivan niin, että sen kulku on paljon sulavampaa kuin tavallisilla risteilyaluksilla. Enimmillään alukseen mahtuu 94 matkustajaa.

Vuonna 2021 rakennettu kolmimastoinen Sea Cloud Spirit valloittaa selkeällä ja klassisella linjallaan. Alus on pituudeltaan 136 metriä, leveydeltään 17,20 metriä ja syväys 5,65 metriä. Upea merten kaunotar koostuu 69 hytistä, jotka kaikki merinäkymillä ja maksimissaan matkustajia on 136. Tyylikäs kokonaisuus modernilla teknologialla ja linjauksella vie purjealuskokemuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Unohtumattomia risteilykokemuksia tarjoavat Sea Cloud, Sea Cloud II ja Sea Cloud Sprit laskevat  ankkurinsa siellä, missä horisontti on loputon, vedet puhtaimmat  ja maisemat kauneimmillaan.

Alukset purjehtivat pohjoisessa Euroopassa, Välimerellä, Kanariansaarilla, Karibialla kuten Kuubassa ja Jamaicalla sekä Etelä-Amerikassa.

Selaa esitettä ja ota yhteyttä sales@aktiv-resor.fi, niin kerromme lisää. Kauttamme yhdestä pisteestä helposti risteily, lennot ja mahdollinen lisäohjelma ennen sekä jälkeen risteilyn.

Esimerkiksi:

25/08/2023 - 01/09/2023
Bilbao Espanja - Lissabon Portugali risteily - THE DIVERSITY OF THE IBERIAN COASTS

SEA CLOUD SPIRIT

7 yön purjehdus alkaen  4845,00 EUR/ henkilö jaetussa kahden hengen hytissä. Hinta sisältää kaikki ateriat, alkoholittomat juomat ja viinit aterioiden yhteydessä sekä juomarahat.

Date: 23/08/2023 – 01/09/2023

Ateena –Bari Italia - DEEP BLUE AEGEAN AND THE ENCHANTING ADRIATIC SEA
SEA CLOUD II

7 yön purjehdus alkaen  5395,00 EUR/ henkilö jaetussa kahden hengen hytissä. Hinta sisältää kaikki ateriat, alkoholittomat juomat ja viinit aterioiden yhteydessä sekä juomarahat.

Lisäksi risteilyyn etuna EUR500 per matkustaja lentoetu.

Kysy lisää meiltä sales@aktiv-resor.fi ja varataan purjehduselämys!

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy