Australia Tours Aktiv-Resor
  • Portugali
  • Lissabon, Portugali
  • Lissabon, Portugali
  • Portugali
  • Lissabon, Portugali
  • Portugali

Portugali

Keskiaikaiset linnat, ihastuttavat kylät, vilkkaat kaupungit ja täydelliset rannat kuvaavat kaikki Portugalia. Maassa yhdistyvät idylliset maisemat, hyvä ruoka ja historialliset nähtävyydet. Portugalissa on 15 UNESCOn maailmanperintölistattua kohdetta, joista 14 on kulttuurikohteita. Kaupunkien ulkopuolella maaseudun pienet, historialliset kylät tarjoavat tunnelmallisia vierailukohteita. 800 kilometriä rantaviivaa vaihtelee rosoisista kallioista, hiekkadyyneihin ja rauhallisiin poukamiin.

Lissabonin kauneus hurmaa ensisilmäyksellä. Kaupungissa on suuren kaupungin tunnelmaa kompaktissa paketissa, ja sen upea sijainti tarjoaa mielenpainuvia maisemia. Lissabonissa arkkitehtuuri vaihtelee roomalaisista raunioista moderneihin rakennuksiin. Porton rantakaupungin kapeilla jalkakäytävillä voi ihailla kaupungin barokkiaikaista arkkitehtuuria. Porton hurmaava keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintölistalle, ja kaupunki on tunnettu maailmalla portviinin kotikaupunkina. Portugalin Rivieran rannikkoalueella eloisa, moderni elämänmeno yhdistyy ikivanhoihin rakennuksiin ja viinitaloihin. Madeira on nimetty maailman kauneimmaksi saareksi, jossa kukoistaa villi ja kaunis luonto.

FAKTAT:
Portugalin lippu

Pinta-ala: 92 090 km²
Asukasluku: n. 10,2 miljoonaa
Pääkaupunki: Lissabon
Kieli: portugali
Valuutta: euro
Ilmasto: Kesäisin ja syksyisin leuto ilmasto, lämpimimmät kuukaudet ovat heinä-elokuu. Madeiran ja Azorien ilmasto on kosteampi kuin muualla Portugalissa.
Aika: Mantereella ja Madeiralla GMT +0, Azoreilla GMT -1
Sähkö: 230 V
Kansainvälinen suuntanumero: 351
Liikenne: oikeanpuoleinen liikenne
Juomaraha: 10 % juomarahaa odotetaan, jos sitä ei ole sisällytetty laskuun
Lentokenttävero: Ei paikan päällä maksettavaa lentokenttäveroa

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy