Australia Tours Aktiv-Resor
  • Pohjois-Amerikka ja Karibian meri, martinique
  • Pohjois-Amerikka ja Karibian meri, guadeloupe
  • Pohjois-Amerikka ja Karibian meri, meksiko
  • Pohjois-Amerikka ja Karibian meri, usa, havaiji

Pohjois-Amerikka ja Karibian meri

Intiaanien ja biisonien maa on kokenut monia muutoksia vuosisatojen kuluessa. Pohjois-Amerikka ja sen värikäs ja väkivaltainenkin historia kertautuvat elokuvissa ja kirjallisuudessa, vahvistaen kuvaa Amerikan ihmeestä. Täällä jokainen voi luoda oman tulevaisuutensa ja menestyä - ”If you can make it there, you’ll make it anywhere” lauloivat Frank Sinatra ja Liza Minnelli New Yorkista. Mahtipontisuus on aina ollut Amerikassa hyväksyttyä. Köyhistä ja pelokkaista siirtolaisista tuli miljonäärejä, alistetuista orjista nousi vahva ja ylpeä osa kansakuntaa.

Pohjois-Amerikka on niin suuri, että matkasuunnitelma kannattaa tehdä huolellisesti etukäteen. Lähdetkö kulttuuri- ja kaupunkilomalle suurkaupunkiin, valitsetko Kalliovuoret ja suurenmoisen luonnon vai suuntaatko rantalomalle Floridaan? ”He käänsivät maan kyljelleen, ja kaikki irtonainen putosi Kaliforniaan”, ilmoitti arkkitehti Frank Loyd Wright. Kaliforniasta on vain kivenheitto eksoottiseen ja vilkkaaseen Meksikoon. Harva maa tarjoaa yhtä laajan kirjon elämyksiä ja vastakohtaisuuksia kuin Meksiko. Täällä voit siirtyä aavikolta sademetsään ja raunioilta keskelle suurkaupungin vilinää.

Sininen ja lämpöinen meri, pilvetön taivas, neitseelliset valkoiset hiekkarannat ja tuulessa huojuvat palmut. Taustalla soivat letkeät rytmit ja kädessä on Ti punch, ruokosokerilla maustettu paikallinen rommi. Tästä unesta ei halua herätä mutta sen voi muuttaa todeksi! Karibia on aika lähellä täydellistä lomapaikkaa ja mereen on ripoteltu erilaisia saaria helminauhan tavoin. Olisiko aika lähteä etsimään oma paratiisi?   

Kanada on yksi maailman kauneimmista ja monipuolisimmista luontokohteista. Lisäksi Kanadassa on monia moderneja suurkaupunkeja, joissa voi nauttia urbaanista kaupunkitunnelmasta. Valtavassa maassa on 46 kansallispuistoa ja lukuisia vierailun arvoisia kaupunkeja, kaikki tunnelmaltaan erilaisia. Torontossa sijaitsevat monet Kanadan maailmanluokan nähtävyyksistä, Brittiläinen Kolumbia on maalaismainen provinssi ja varsinkin retkeilystä kiinnostuneiden matkailijoiden suosiossa, Montreal on maan taiteen, musiikin ja ruokaelämysten keskittymä, Albertan provinssissa sijaitsevat Kalliovuoret, jotka vetävät puoleensa matkailijoita. 

Kohteet / Pohjois-Amerikka ja Karibian meri

Hotellit / Pohjois-Amerikka ja Karibian meri

Las Alcobas, Mexico City Las Alcobas Mexico City
Casa de Sierra Nevada, Mexico City Casa de Sierra Nevada Mexico City

Kohteet / Pohjois-Amerikka ja Karibian meri

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy