Australia Tours Aktiv-Resor

Maailmanympärimatkat - Yli 30 vuoden kokemuksellaan Aktiv-Resor on kaukomatkojen todellinen asiantuntija

Haluattepa matkaltanne historiallisia rakennuksia, kiehtovia kulttuureja, luontoa ja valkoisia hiekkarantoja tai villieläimiä löydätte itsellenne sopivan matkakohteen Maailman Ympäri - valikoimastamme. Aktiv-Resor matkatoimisto palvelee joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan!

Kiehtooko Suuri Valliriutta tai Australian Outback? Tai miten olisi automatka ympäri Uuden-Seelannin, jossa löydätte maailman pienoiskoossa? Ehkäpä unelmoit rentouttavasta rantalomasta jollakin Tyynenmeren saarella: Fiji, Cookin Saaret, Tahiti, Tonga, Samoa ovat toinen toistaan kiehtovampia kohteita. Rantaloman viettoon soveltuvat myös valikoimiimme kuuluvat Karibian Saaret ja eksotiikkaa etsiville suosittelemme matkaa Galapagos-saarille tai Pääsiäissaarelle.

Tai miten olisi Etelä-Amerikka? Voimme viedä teidät ArgentiinaanPeruunEquadoriinChileen tai Brasiliaan. Iguassun putoukset, Copacabana, Machu Picchu, Amazon, Tulimaa - kaikki jännittäviä kohteitamme. 

Seikkailunhaluisilla ehdotamme matkaa Papua Uuteen GuineaanMyanmariin tai Vietnamiin. Kaikissa näissä kohteissa on oma erikoinen kulttuurinsa ja ne tarjoavat elämyksiä, joita ei unohda koskaan. 

Aasian kohteista mainittakoon ystävällinen Thaimaa, sykkivä Singapore ja kosmopoliittinen Hong Kong unohtamattaIndonesiaa ja sen iki-ihanaa Balia. 

Pohjois-Amerikkaan voimme suositella kulttuuri- ja ostosmatkaa Isoon Omenaan joko lentäen tai ylväästi Atlantin yli risteillen Queen Mary 2:lla. Toinen suosikki on ajomatka Los Angelesista San Franciscoon. Highway 1 mahtavine maisemineen ja nähtävyyksineen on elämys. 

Matka maailman ympäri on monen unelma ja helposti toteutettavissa. Lentoreitit osiostamme löydät ideoita suosituista lentoreittikaavioista, joiden avulla voit hahmotella omaa unelmareititystä maailman ympäri. Ole yhteydessä Travel Designereihimme heti, kun tiedät milloin voit lähteä ja olet päättänyt mitä missäkin haluat nähdä.

Tehdään yhdessä toivematkastanne toimiva kokonaisuus ja unohtumaton elämys.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy