Australia Tours Aktiv-Resor

Silversea Cruises

Juuriltaan italialainen Silversea –varustamo on korkeatasoisiin risteilyohjelmiin erikoistunut, alansa ehdottomaan eliittiin kuuluva laivayhtiö. Silversean 13 alusta risteilevät vuoden ympäri eri puolilla maailmaa vieraillen tänä vuonna 120 maassa ja yli 350 satamassa Helsinki mukaan lukien. Eurooppalainen design, tilavat parvekkeelliset suitet ja kaikki palvelut kattava täysihoito takaavat matkustajille vertaansa vailla olevat puitteet nautinnolliselle meriseikkailulle. Varustamon laivastoon kuuluu myös 4 "tutkimusristeilijää" jotka liikkuvat enimmäkseen arktisilla vesialueilla. Uusimpana expedition aluksena modernia teknologiaa ja ympäristöystävällistä tekniikkaa suunnittelussa edustava Endeavour - Arktisien alueiden parasta eliittiä.

Silversean alukset ovat pieniä (maksimissaan 600 risteilyasiakasta). Kokonsa ja matalan syväyksensä ansiosta ne voivat vierailla ahtaissakin satamissa ja eksoottisissa ankkuripaikoissa, joihin suurten varustamojen isoilla laivoilla ei ole mahdollista päästä. Ne majoittavat kerrallaan vain muutamia satoja matkustajia ja jokaista hyttiä kohden on 1 miehistön jäsen. Varustamon risteilyohjelmat ovat poikkeuksellisen joustavia, sillä laivaan voi nousta ja siitä voi poistua lähes missä tahansa matkaohjelman satamassa. Ei siis ole ihme, että Silversea on kerännyt kunniamainintoja ja erinomaisia arvosanoja matkailualan tärkeimmissä julkaisuissa ja asiantuntijoiden arvioissa.

Silversean risteilyllä kaikki sisältyy hintaan jopa kotiovelta kuljetus lentokentälle halutessanne. Nauti oman hyttihovimestarin palvelusta, laadukkaasta juomavalikoimasta, herkullisista gourmet-elämyksistä ja tasokkaista retkistä kohdesatamissa. Silversea on oikea valinta laatua arvostavalle ja vie risteilyelämyksen aivan uudelle tasolle.

Jokainen päivä tasokkaalla risteilyaluksella tuo mahdollisuuden uuteen seikkailuun.

Tilaa esite sales@aktiv-resor.fi

Silversea tekee loistoristeilyjä Karibialla ja Välimerellä, katso vuoden 2023 esimerkkejä ja hinnat sekä aikataulut täältä.

Silversea risteilee Islannista Grönlantiin, katso vuoden 2023 hinnat ja aikataulut täältä

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy