Australia Tours Aktiv-Resor

Silversea Cruises

Juuriltaan italialainen Silversea –varustamo on korkeatasoisiin risteilyohjelmiin erikoistunut, alansa ehdottomaan eliittiin kuuluva laivayhtiö. Silversean 8 alusta risteilevät vuoden ympäri eri puolilla maailmaa vieraillen tänä vuonna 120 maassa ja yli 350 satamassa Helsinki mukaan lukien. Eurooppalainen design, tilavat parvekkeelliset suitet ja kaikki palvelut kattava täysihoito takaavat matkustajille vertaansa vailla olevat puitteet nautinnolliselle meriseikkailulle. Varustamon laivastoon kuuluu myös 3 "tutkimusristeilijää" jotka liikkuvat enimmäkseen arktisilla vesialueilla.

Silversean alukset ovat pieniä (maksimissaan 600 risteilyasiakasta). Kokonsa ja matalan syväyksensä ansiosta ne voivat vierailla ahtaissakin satamissa ja eksoottisissa ankkuripaikoissa, joihin suurten varustamojen isoilla laivoilla ei ole mahdollista päästä. Ne majoittavat kerrallaan vain muutamia satoja matkustajia ja jokaista hyttiä kohden on 1 miehistön jäsen. Varustamon risteilyohjelmat ovat poikkeuksellisen joustavia, sillä laivaan voi nousta ja siitä voi poistua lähes missä tahansa matkaohjelman satamassa. Ei siis ole ihme, että Silversea on kerännyt kunniamainintoja ja erinomaisia arvosanoja matkailualan tärkeimmissä julkaisuissa ja asiantuntijoiden arvioissa.

Tilaa esite sales@aktiv-resor.fi!

Silversea tekee loistoristeilyjä Välimerellä, katso vuoden 2020 hinnat ja aikataulut täältä.

Silversea risteilee Islannista Grönlantiin, katso vuoden 2021 hinnat ja aikataulut täältä

31.7.2020 mennessä tehtyihin varauksiin ennakkovaraajan etuna Grönlannin risteilyyn 10% alennus, lennot, sekä yöpyminen ennen ja jälkeen risteilyn. 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy