Australia Tours Aktiv-Resor

Silversea Cruises

Juuriltaan italialainen Silversea –varustamo on korkeatasoisiin risteilyohjelmiin erikoistunut, alansa ehdottomaan eliittiin kuuluva laivayhtiö. Silversean 8 alusta risteilevät vuoden ympäri eri puolilla maailmaa vieraillen tänä vuonna 120 maassa ja yli 350 satamassa Helsinki mukaan lukien. Eurooppalainen design, tilavat parvekkeelliset suitet ja kaikki palvelut kattava täysihoito takaavat matkustajille vertaansa vailla olevat puitteet nautinnolliselle meriseikkailulle. Varustamon laivastoon kuuluu myös 3 "tutkimusristeilijää" jotka liikkuvat enimmäkseen arktisilla vesialueilla.

Silversean alukset ovat pieniä (maksimissaan 600 risteilyasiakasta). Kokonsa ja matalan syväyksensä ansiosta ne voivat vierailla ahtaissakin satamissa ja eksoottisissa ankkuripaikoissa, joihin suurten varustamojen isoilla laivoilla ei ole mahdollista päästä. Ne majoittavat kerrallaan vain muutamia satoja matkustajia ja jokaista hyttiä kohden on 1 miehistön jäsen. Varustamon risteilyohjelmat ovat poikkeuksellisen joustavia, sillä laivaan voi nousta ja siitä voi poistua lähes missä tahansa matkaohjelman satamassa. Ei siis ole ihme, että Silversea on kerännyt kunniamainintoja ja erinomaisia arvosanoja matkailualan tärkeimmissä julkaisuissa ja asiantuntijoiden arvioissa.

Tilaa esite sales@aktiv-resor.fi!

Silversea tekee loistoristeilyjä Karibialla ja Välimerellä, katso vuoden 2022 esimerkkejä ja hinnat sekä aikataulut täältä.

Silversea risteilee Islannista Grönlantiin, katso vuoden 2022 hinnat ja aikataulut täältä

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy