Australia ToursAktiv-Resor
Sydney Opera House
Andit, Etelä-Amerikka
Oman, Lähi-Itä
rantalomia
Golden Gate Bridge, St. Francisco
Cheetah
Angor Wat, Siem Reap, Kambodza,

Maailman Ympäri - Tarjoamme matkoja yhteensä 40 maahan.

Tai miten olisi Etelä-Amerikka? Voimme viedä teidät Argentiinaan, Peruun, Equadoriin, Chileen tai Brasiliaan. Iguassun putoukset, Copacabana, Machu Picchu, Amazon, Tulimaa - kaikki jännittäviä kohteitamme.

Seikkailunhaluisilla voimme ehdottaa matkaa Papua Uuteen Guineaan, Myanmariin tai Vietnamiin. Kaikissa näissä kohteissa on oma erikoinen kulttuurinsa ja ne tarjoavat elämyksiä, joita ei unohda koskaan.

Aasian kohteista mainittakoon ystävällinen Thaimaa, sykkivä Singapore ja kosmopoliittinen Hong Kong unohtamatta Indonesiaa ja sen iki-ihanaa Balia.

Pohjois-Amerikkaan voimme suositella kulttuuri ja ostosmatkaa Isoon Omenaan joko lentäen tai ylväästi Atlantin yli risteillen Queen Mary 2:lla. Toinen suosikki on ajomatka Los Angelesista San Franciscoon. Highway 1 mahtavine maisemineen ja nähtävyyksineen on elämys.

Voimme järjestää teille kaukomatkan yhteen tai useampaan teitä kiinnostavaan kohteeseen. Matka maailman ympäri on monen unelma ja helposti toteutettavissa. Tutustukaa lukuisiin vaihtoehtoihimme.

Aktiv-Resor kaukomatkatoimisto palvelee teitä Helsingin keskustassa.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy