Australia Tours Aktiv-Resor
  • Sydney Opera House
  • Andit, Etelä-Amerikka
  • Oman, Lähi-Itä
  • rantalomia
  • Golden Gate Bridge, St. Francisco
  • Cheetah
  • Angor Wat, Siem Reap, Kambodza,

Mihin sinun unelmamatkasi suuntaa?

Downunder eli Australia sekä naapuri Uusi-Seelanti ovat monien unelmakohteita. Tunnemme Tyynenmeren kohteet ja Australia sekä Uusi-Seelanti ovat olleet pääkohteitamme yli kolme vuosikymmentä. Lue lisää Tyynenmeren alueen matkoistamme sivustoltamme Australiatours.fi

Miten olisi Etelä-Amerikka? Voimme viedä teidät Argentiinaan, Peruun, Equadoriin, Chileen tai Brasiliaan. Iguassun putoukset, Copacabana, Machu Picchu, Amazon, Tulimaa - kaikki jännittäviä kohteitamme.

Seikkailunhaluisilla voimme ehdottaa matkaa Papua Uuteen Guineaan, Myanmariin tai Vietnamiin. Kaikissa näissä kohteissa on oma erikoinen kulttuurinsa ja ne tarjoavat elämyksiä, joita ei unohda koskaan.

Aasian kohteista mainittakoon ystävällinen Thaimaa, sykkivä Singapore ja kosmopoliittinen Hong Kong unohtamatta Indonesiaa ja sen iki-ihanaa Balia.

Pohjois-Amerikkaan voimme suositella kulttuuri ja ostosmatkaa Isoon Omenaan joko lentäen tai ylväästi Atlantin yli risteillen Queen Mary 2:lla. Toinen suosikki on ajomatka Los Angelesista San Franciscoon. Highway 1 mahtavine maisemineen ja nähtävyyksineen on elämys.

Houkutteleeko Kreikan kuvankaunis saaristo vai Maltan historialliset kujat? Eurooppa on täynnä ihastuttavia kohteita, joihin voimme suunnitella useammankin kohteen yhdistelmän yksilöllisesti.

Houkutteleeko valkoiset rannat ja kristallinkirkas meri? Malediivien matkat ja Seychellien matkat ovat siinä tapauksessa täysin varma valinta. Tunnemme kohteet ja osaamme valita juuri teille sopivat hotellit ja lomanautinto on taattu. Kristallinkirkas meri ja koskemattomat rannat ovat varmoja valintoja turvalliseen lomanviettoon.

Voimme järjestää teille matkan yhteen tai useampaan teitä kiinnostavaan kohteeseen. Matka maailman ympäri on monen unelma ja helposti toteutettavissa. Tutustukaa lukuisiin vaihtoehtoihimme.

Aktiv-Resor matkatoimisto palvelee teitä Helsingin keskustassa. Jokainen matkamme on yksilöllisesti juuri teille suunniteltu.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy