Australia Tours Aktiv-Resor
  • Allasalue, Oberoi Beach Resort Bali
  • Ocean view room
  • Kura Kura ravintola
  • Oberoi Spa

Oberoi Beach Resort Bali

5 tähteä Deluxe

Oberoi Beach Resort Bali sijaitsee Balin Seminyak rannalla hyvin keskeisellä paikalla ajatellen ravintola - ja ostosmahdollisuuksia, joita alue tarjoaa. Hotellin todella rauhainen ympäristö koostuu paitsi hiekkarannasta myös kauniista vehreästä puistoalueesta, joka tarjoaa kurkistuksen Balin monimuotoiseen luontoon.

Hotellissa on 74 huonetta, joista osa on huviloita jopa omalla uima-altaalla. Arkkitehtuuri hotellissa on Balilaista perinteistä arkkitehtuuria, ja hotellin alueelta löytyy kuntosali, allasalue, spa ja tenniskentät. Ravintoloita hotellissa on 2, lisäksi ranta-alueelta löytyy baari. Spa tarjoaa perinteisiä indonesialaisia hoitoja, sekä länsimaisia hierontoja. Tässä hotellissa palvelu on viety ihan omalle tasolleen ja jokainen pieninkin yksityiskohta on loppuunasti hiottu.

Suosittelemme yhdistämään Balin lomalla yöpymisen myös Oberoi Beach Resort Lombokissa Medana Beachilla. Esimerkiksi 3 yötä Beach Resort Bali ja 4 yötä Beach Resort Lombok. Näin yhdistät Seminayakin alueen tarjoamat palvelut rauhaisaan lomaan Lombokin saarella vain rentoutuen.

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy