Australia ToursAktiv-Resor
Etelä-Afrikka, Garden Route
Tsitsikamma metsä, Tsitsikamma kansallispuisto
Cangon luolat, Etelä-Afrikka
Zulu pariskunta, Etelä-Afrikka
Knysna, Etelä-Afrikka
Du toits kloof pass, Etelä-Afrikka
Victoria & Alfred Waterfront Kapkaupungissa
Oudtshoorn, Western cape, South-Africa

Upea Etelä-Afrikan Garden Route

Kapkaupungin ja Port Elizabethin välillä kulkee yksi maailman kauneimmista rannikkoreiteistä - Etelä-Afrikan Garden Route. Tällä 4 päivän opastetulla matkalla näet parhaat palat tästä Edenin puutarhaksikin nimetystä seudusta. Voit tehdä matkan molempiin suuntiin - valitse mieleisesi. Kolmantena vaihtoehtona on hieman erilainen Garden Route, joka vie sinut Etelä-Afrikan eteläisimpään osaan Cape Agulhasiin.

UPEA GARDEN ROUTE
Kapkaupunki – Stellenbosch – Oudtshoorn – Knysna – Port Elizabeth

Päivä 1. Oudtshoorn
Lähtö klo 7.30 Kapkaupungista ja suunnaksi otetaan Stellenbosch. Sieltä matka jatkuu Montagun kautta maisematietä 62 pitkin kohti Barrydalen kylää, jossa pidetään tauko. Lopuksi saavutaan Oudtshoorniin, joka tunnetaan maailman höyhenpääkaupunkina, sillä täällä kasvatetaan strutseja. Vierailu strutsifarmilla onkin hauska ja mieleenpainuva kokemus.  Majoittuminen. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 480 km.

Päivä 2. Knysna
Buffetaamiainen ja illallinen. Tänään vieraillaan Cango-tippukiviluolissa stalaktiittien ja stalagmiittien maailmassa. Luolat ovat yksi Etelä-Afrikan luonnon ihmeistä. Spektaakkelimaisen Outeniqua Pass -solan kautta saavutaan Georgeen ja sieltä Knysnan kaupunkiin, joka on yksi maan vierailluimmista kohteista. Kauniissa kaupungissa voit istuskella kahviloissa, käydä jossain kaupungin taidegallerioista ja käsityöliikkeistä. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 200 km.

Päivä 3. Knysna
Buffetaamiainen ja lounas. Tänään tehdään risteily Knysnan laguunilla ja vieraillaan Featherbedin Nature Reservessä, jonka vesi on huomiota herättävän turkoosinvärinen. Lounaan jälkeen on vapaata aikaa Knysnassa. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 20 km.

Päivä 4. Port Elizabeth
Buffetaamiainen. Aamupäivällä käydään kuuluisassa Tsitsikamman metsikössä ja nautitaan kauniista rannikkomaisemista. Port Elizabethiin saavutaan alku iltapäivästä. Matka päättyy lentokentälle. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 315 km.

Hinta alkaen
EUR 785 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa

Lähtöpäivät 2019:

Lokakuu: 07.10., 14.10., 21.10., 28.10.

Marraskuu: 04.11., 11.11., 18.11., 25.11.

Joulukuu: 02.12., 16.12.

Hintaan sisältyy
- 3 yötä jaetussa 2-hengen huoneessa
- 3 aamiaista, 1 lounas ja 1 illallinen
- Hotellin portieerimaksu
- Sisäänpääsyt puistoihin
- Englanninkielinen opastus
- Ohjelmassa mainittu ohjelma

Hintaan ei sisälly
- Lento Port Elizabethista

Pidätämme oikeudet muutoksiin

VALLOITTAVA GARDEN ROUTE
Port Elizabeth – Knysna – Oudtshoorn – Kapkaupunki

Opastettu 4 päivän kiertomatka. 

Päivä 1. Port Elizabeth – Knysna
Saapuminen Port Elizabethin lentokentälle, jonne matkalaiset kokoontuvat. Päivällä käydään kuuluisassa Tsitsikamman metsikössä ja nautitaan kauniista rannikkomaisemista. Knysnan kaunis kaupunki sijaitsee Garden Route -reitin sydämessä. Majoittuminen ja illallinen. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 320 km.   

Päivä 2. Knysna
Buffetaamiainen ja lounas. Tänään tehdään risteily Knysnan laguunilla ja vieraillaan Featherbedin Nature Reservessä, jonka vesi on huomiota herättävän turkoosinvärinen. Lounaan jälkeen on vapaata aikaa Knysnassa. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 15 km.

Päivä 3. Oudtshoorn
Buffetaamiainen ja lounas. Tänään vieraillaan Cango-tippukiviluolissa stalaktiittien ja stalagmiittien maailmassa. Luolat ovat yksi Etelä-Afrikan luonnon ihmeistä. Spektaakkelimaisen Outeniqua Pass -solan kautta saavutaan Oudtshoorniin, joka tunnetaan maailman höyhenpääkaupunkina, sillä täällä kasvatetaan strutseja. Vierailu strutsifarmilla onkin hauska ja mieleenpainuva kokemus. Lounaan jälkeen tutustutaan tarkemmin näihin jättikokoisiin lintuihin.  Majoittuminen. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 210 km.

Päivä 4. Kapkaupunki
Buffetaamiainen. Päivä vietetään kauniiden maisemien parissa. Valaskautena (heinäkuu – marraskuu) käydään myös Hermanuksen rantakaupungissa ja toivotaan, että Etelänmustavalaat ovat paikalla. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 475 km.

Hinta alkaen
EUR 797 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa

Lähtöpäivät 2019:

Lokakuu: 06.10., 13.10., 20.10., 27.10.

Marraskuu: 03.11., 10.11., 17.11., 24.11.

Joulukuu: 01.12., 08.12., 15.12., 22.12.

Hintaan sisältyy
- 3 yötä jaetussa 2-hengen huoneessa
- 3 aamiaista, 2 lounas ja 1 illallinen
- Hotellin portieerimaksu
- Sisäänpääsyt puistoihin
- Englanninkielinen opastus
- Ohjelmassa mainittu ohjelma

Hintaan ei sisälly
- Lento Port Elizabethiin

Pidätämme oikeudet muutoksiin

CAPE, KAROO & CAPE AGULHAS

Kapkaupunki – Oudtshoorn – Knysna – Cape Agulhas – Kapkaupunki

Vietä viisi päivää tällä opastetulla kiertomatkalla tutustuen Etelä-Afrikan aarteisiin, luontoon ja piilopaikkoihin Klein Karoossa ja maan eteläisimmässä kolkassa Cape Agulhasissa. Matkaan mahtuu upeita luontoelämyksiä, maailmanluokan makuelämyksiä ja henkeäsalpaavia maisemia.

Päivä 1. Maanantai | Oudtshoorn
Lähtö klo 7.30 Kapkaupungista ja suunnaksi otetaan Stellenbosch. Sieltä matka jatkuu Montagun kautta maisematietä 62 pitkin kohti Barrydalen kylää, jossa pidetään tauko. Lopuksi saavutaan Klein Caroon Oudtshoorniin, joka tunnetaan maailman höyhenpääkaupunkina, sillä täällä kasvatetaan strutseja. Aluksi mennään kuitenkin maan alle Cango-tippukiviluoliin, stalaktiittien ja stalagmiittien maailmaan. Luolat ovat yksi Etelä-Afrikan näyttävimmistä nähtävyyksistä. Myöhään iltapäivällä saavutaan majapaikkaan. Illallinen. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 480 km.

Päivä 2. Tiistai | Knysna
Tänään on varhainen herätys, sillä lähdemme ennen auringonnousua kävelyretkelle Nelisormimangustien luokse. Laji kuuluu niin sanottuun ujoon viisikkoon, johon kuuluvat myös korvakoira, maasika, maasusi ja puupiikkisika. Mangusteja lukuun ottamatta kaikki muut ovat arkoja yöeläjiä. Saavuttuamme mangustien pesä-alueelle nautitaan aluksi aamukahvit ja pientä purtavaa. On hauskaa seurata mangustien askareita niiden noustessa aamun valjetessa päivän toimiinsa. Muista, että mangustit ovat villejä eikä niitä saa syöttää. Aamiaisen jälkeen lähdetään tarkistamaan miksi Oudtshoornia kutsutaan maailman höyhenpääkaupungiksi.

Sitten matka jatkuu ja spektaakkelimaisen Outeniqua Pass -solan kautta saavutaan Georgeen ja sieltä Knysnan kaupunkiin, joka on yksi Etelä-Afrikan vierailluimmista kohteista. Iltapäivällä lähdetään tutustumaan ostereihin Knysnan laitureille. Opitaan miten ostereita avataan ja mikä tekee niistä niin himoitun ja kalliin ruuan ja tietysti myös maistellaan tätä hienostunutta herkkua. Illaksi palataan hotelliin illalliselle. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 200 km.

Päivä 3. Keskiviikko | Knysna – Tsitsikamma
Buffetaamiainen ja lounas. Matkan edetessä maisemat vaan paranevat. Tänään nähdään osa mahtavasta Tsitsikamman metsästä ja ajellaan pitkin rannikkoreittiä. Tehdään opastettu kierros Tenikwa Wildlife Awareness Centre -keskuksessa tutustumassa isojen kissojen elämään. Keskuksessa on afrikanvillikissoja, servaaleja, aavikkoilveksiä, gepardeja, leijonia ja leopardeja.
Keskuksessa nautitun kevyen lounaan jälkeen siirrytään elefanttien suojelualueelle, jossa tutustutaan tarkemmin tähän lempeään jättiläiseen. Paluu hotellille. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 220 km.

Päivä 4. Torstai | L’Agulhas
Buffetaamiainen. Tänään lähdemme löytöretkeilijöiden jalanjäljissä tutkimaan karun eteläisen rannikon alueita. Pidetään valokuvaustauko Dolphin Pointissa, käydään kuuluisassa Post Office Treessa Mossel Bayssa ja Bartholomeon Diazin museossa. Ajetaan halki Swellendamin ja saavutaan merenrannalle Struisbaain idylliseen kalastajakylään. Omakustanteisin lounaan jälkeen majoittaudutaan. Loppupäivä on vapaata aikaa. Cape Agulhas on Afrikan mantereen eteläisin kärki, joka sijaitsee Etelä-Afrikan tasavallassa noin 175 kilometriä Hyväntoivonniemestä itään. Lännessä Atlantilla virtaa Eteläiseltä jäämereltä kylmä merivirta ja idästä Intian valtameren puolelta lämmin Agulhasinvirta. Merivirrat kohtaavat Cape Agulhasin tienoilla, mikä selittää seudun kuuluisan myrskyisyyden. Niemenkärjen pituuspiiri on sovittu Atlantin ja Intian valtamerten rajaksi.

Päivä 5. Perjantai | Kapkaupunki
Buffetaamiainen. Aamulla vieraillaan vuodelta 1848 peräisin olevassa majakassa ihailemassa kauniita merimaisemia. Majakka toimii nykyisin museona. Merivirrat ovat olleet kohtalokkaan voimakkaita ja ovat upottaneet ainakin 150 laivaa. Matkalla Kapkaupunkiin pysähdytään Hermanuksessa, heinäkuusta marraskuuhun kylä on maailman paras paikka nähdä valaita maista käsin. Päivä päättyy Kapkaupungin hotelliin. Ajomatkaa tulee päivän aikana noin 250 km.

Hinta alkaen
EUR 1.340 / hlö jaetussa 2-hengen huoneessa

Lähtöpäivät 2019:

 09.11., 14.12.

 

Hintaan sisältyy
- 4 yötä jaetussa 2-hengen huoneessa
- 4 aamiaista, 1 lounas ja 2 illallista
- Hotellin portieerimaksu
- Sisäänpääsyt puistoihin
- Englanninkielinen opastus
- Ohjelmassa mainittu ohjelma

Hintaan ei sisälly
- Lennot

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy