Australia Tours Aktiv-Resor
  • Silver Cloud
  • Silver Cloud
  • Nuuk
  • Aappilattoq
  • Uunartoq, Aningaaq R Carlsen - Visit Greenland
  • Grönlanti
  • Kangerlussuaq

Loistoristeily Islannista Grönlantiin

Italialainen Silversea –varustamo on alansa ehdottomaan eliittiin kuuluva, ensiluokkaisiin all-inclusive risteilyihin erikoistunut laivayhtiö. Tilavat parvekkeelliset suitet ja kaikki palvelut kattava täysihoito takaavat matkustajille upeat puitteet nautinnolliselle meriseikkailulle. Silversean risteilyalukset ovat kooltaan pieniä, joten ne mahtuvat vierailemaan ahtaissakin satamissa, joihin suurten varustamojen laivat eivät pääse. Ne majoittavat kerrallaan vain muutamia satoja matkustajia ja jokaista hyttiä kohden on yksi miehistön jäsen.

Grönlanti on äärimmäisen kiinnostava matkakohde, jonka koskematon ja kesytön luonto tarjoaa ainutlaatuisen luontomatkan. Islannin Reykjavikista lähtevä risteily kulkee Grönlannin itärannikkoa ja pysähtyy kahdessatoista satamassa. Grönlannin rannikolla kelluu jäävuoria vuodenajasta riippumatta ja maissa värikkäät mökit seisovat epätasaisessa maastossa. Grönlannissa alkuperäiskansojen elämä ja pohjoismainen mytologia ovat voimissaan, ja pääset nauttimaan maan tunnelmasta, luonnon kuumista lähteistä ja keskiyön auringosta.

Aluksella on neljä ravintolaa, tilavat merinäköalalliset hytit, aurinkokansi ja uima-allas, kuntosali ja kauneussalonki. 

Reykjavik - Kangerlussuaq (10 päivää)  

Lähtöpäivät: 25.6.2023    

Hinta alkaen EUR 8.450 / hlö.

Kangerlussuaq - Narsarsuaq (9 päivää)

Lähtöpäivä:  05.07.2023

Hinta alkaen EUR 6.050 per henkilö

Hinnat sisältävät:

Risteilyn all inclusive, yöpymisen ennen ja jälkeen risteilyn, turistiluokan lennot ja kaikki tarvittavat maakuljetukset.

Kysy lisää lähtöpäiviä matka-asiantuntijoiltamme sales@aktiv-resor.fi.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy