Australia Tours Aktiv-Resor
  • Myanmarin buddhalaiset temppelit
  • Myanmar
  • Muinaisia temppeleitä Myanmarissa
  • Kuthodaw Pagoda, Myanmar
  • Myanmar

Unohtumaton Myanmar

9 päivää / 8 yötä Mandalay – Bagan – Inle Lake – Yangon

Upeasti opastettu 9 päivän kiertomatkamme vie Myanmarin kiehtovimpiin kohteisiin. Pääkaupunki Yangon on säilyttänyt paljon siirtomaa-ajan viehätyksestään, lumoava Mandalay on maan henkinen keskus, tuhansien temppeleiden Bagan on yksi maailman arkeologisista ihmeistä, ja kelluvat puutarhat Inle-järvellä ovat ajattoman kauneuden ympäröimiä.

Entinen Burma on kiinnostava matkakohde, sillä buddhalaisella Myanmarilla on rikas kulttuuri ja historia. Myanmarista löydät upeita maisemia, maailman luokan arkeologisia kohteita, laajoja tiikkimetsiä, korkeita vuoria, vuolaita virtoja, historiallisia rakennuksia, kiehtovia etnisiä ryhmiä ja ennen kaikkea uskomattoman lämpimiä ja ystävällisiä ihmisiä. 

Päivä 1. Saapuminen Mandalayhin ja kiertoajelu

Saapuminen iltapäivällä Mandalayhin. Mandalay on entinen kuninkaallinen pääkaupunki Amrapura. Kaupunkikierroksen aikana nähdään muun muassa erittäin arvostettu buddhalainen temppeli Mahamuni Pagoda, Shwenandaw – luostari ja Kuthodaw Pagoda buddhalainen pagodi, jossa sijaitsee maailman suurin kirja. Aikataulun salliessa ihaillaan maisemia Mandalayn kukkulalta, josta avautuu näkymä kaupunkiin ja Ayeyarwaddy – joelle. Majoitus Mercure Mandalay Hill Resort tai vastaava.

Päivä 2. Inwan kuninkaallinen kaupunki

Päivän aikana vieraillaan kuninkaallisessa kaupungissa Inwassa, joka perustettiin vuonna 1364. Täällä nähdään kauniita maisemia, paikallista elämää, luostareita ja Avan kalteva torni. Majoitus Mercure Mandalay Hill Resort tai vastaava.

Päivä 3. Mandalay

Siirtyminen Mandalaysta Baganiin jokilaivalla rennosti maisemia ihaillen. Baganiin saavutaan iltapäivän päätteeksi ennen auringonlaskua. Majoitus Myanmar Treasure Resort tai vastaava.

Päivä 4. Bagan

Kokonainen päivä Baganin arkeologiseen alueeseen tutustumiseen. Päivän aikana nähdään lukuisia temppeleitä ja värikkäitä markkinapaikkoja. Matkan kohokohtiin kuuluu Baganin upea auringonlasku tuhansien temppelien vaihtaessa väriä auringon säteiden kadotessa näkyvistä. Majoitus Myanmar Treasure Resort tai vastaava.

Päivä 5. Bagan – Heho

Lento Bagan - Heho. Kuljetus Inle-järvelle ja majoittuminen hotelliin. Lumoavaan järvi-alueeseen tutustutaan perinteisen veneen kyydissä maisemia ihaillen: näette järvialueen ihmisiä arkiaskareissaan kelluvilla puutarhoillaan. Pääsette tutustumaan paikalliseen cheroot sikari – tehtaaseen. Päivän päätteeksi vieraillaan ”jumping cats” luostarissa ja kelluvilla puutarhoilla. Majoitus Pristine Lotus & Spa Resort tai vastaava.

Päivä 6. Indain

Kokonainen päivä Inle-järven alueeseen tutustumiseen. Tutustumme Indain kylään 1500-luvulla rakennettuihin temppeleihin sekä järven keskelle pylväiden varaan rakennettuun silkkikutomoon. Majoitus Pristine Lotus & Spa Resort tai vastaava.

Päivä 7. Heho – Yangon

Lento Heho - Yangon. Iltapäivällä tutustutaan Botahtaung pagodiin Yangon-joella. Majoitus Chatrium Hotel tai vastaava.

Päivä 8. Yangon ja kiertoajelu

Värikkäässä Yangonin kaupungissa nähdään kaunis Kandawgyi – järvi ja alueen tunnetuin buddhalainen temppeli Buddha Chaukhtatkyi. Retken päätteeksi nähdään henkeäsalpaava Shwedagon Pagoda, joka on ehdottomia Myanmarin matkan kohokohtia ja yksi Aasian kauneimmista pagodeista. Majoitus Chatrium Hotel tai vastaava.

Päivä 9. Kotimatka

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentoasemalle paluumatkaa varten.

Hinta alkaen EUR 2690.00 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.

HUOM! juhlapyhien aikana hotelleissa pakollisia lisämaksuja. Reittilentojen paikkatilanne sekä valuuttakurssit vaikuttavat tarkkaan lopulliseen hintaan. Hotellit esimerkkejä - matka voidaan toteuttaa myös muilla hotellivaihtoehdoilla.

Hintaan sisältyy

- Finnairin lennot Helsinki – Bangkok – Mandalay / Yangon – Bangkok – Helsinki
- 8 yön majoitukset aamiaisineen
- Maan sisäiset lennot Bagan – Heho ja Heho – Yangon
- Kaikki tarvittavat maakuljetukset ja pääsymaksut
- Mandalay - Bagan jokilaivakuljetus, veneretki Inle-järvellä
- Kiertomatka yksityisopastuksella (englanninkieliset paikallisoppaat)

Hintaan ei sisälly

- Viisumikustannukset
- Ruokailut ja juomat
- Juomarahat

Jos haluat jatkaa lomaasi, matkaan voi helposti yhdistää halutessaan kaupunki- tai rantaloman Thaimaassa. Monille kaukomatkaajille Bangkok on säännöllinen pysähdyspaikka, sillä nähtävää ja koettavaa riittää useammankin lyhyen vierailun varalle. Rantalomakohteistamme suosituin on Phuket, jossa suojaisten poukamien hiekka on valkoista ja lämpimän Intian valtameren vesi upean turkoosia.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy