Australia Tours Aktiv-Resor

Puerto Morelos

4,5 Tähteä Superior First Class

Riuttaa, kulttuuria, makunautintoja ja leppoisaa tunnelmaa kalastajakylässä

Puerto Morelos on rauhallinen Karibianmeren rannalla sijaitseva meksikolainen kylä, joka on tunnettu koskemattomasta luonnostaan, laajoista koralliriutoistaan ja tiheästä mangroveviidakostaan. Kylä sijaitsee kätevästi vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Cancunin lentokentältä. Tämä leppoisa ja viihtyisä merenrantakylä on säilyttänyt charminsa, vaikka monet muut Riviera Mayan alueista ovat kasvaneet nopeasti. Täällä vallitsee rauhallinen pikkukylän tunnelma, jossa paikalliset kokoontuvat kylän keskusaukiolle vaihtamaan kuulumisia, ja kalastajat purkavat päivän päätteeksi saaliinsa laiturille. Elämä on rauhallista, mutta turisteille riittää silti runsaasti tekemistä. Hiekkarannat ovat kuin tehtyjä pitkiin kävelyretkiin. Käsityömarkkinoilla voit hypistellä hattuja, vaatteita ja puuesineitä. Snorklaa, sukella tai kalasta Karibianmeren kirkkaissa vesissä.

Alueen vetonauloja ovat suuret ja upeat korallit, jotka sijaitsevat vain 500 metrin päässä rannasta suoraan hotellimme edessä. Ne ovat osa yli 1000 kilometrin pituista koralliriuttojen verkostoa, joka on toiseksi suurin koko maailmassa. Puerto Morelosin korallit ovat osa UNESCOn kansallispuistoa, jossa eläimiä ja kasveja pyritään suojelemaan mahdollisimman hyvin. Riutta on lähellä pintaa, ja matalissa vesissä on helppo snorklata. Voit nähdä useita alueen kalalajeista, kuten ankeriaita, viiksihaita ja papukaijakaloja. Lähde kokemaan leppoisa Meksikolainen tunnelma tälle tasokkaalle matkalle kuuluisan Great Western Atlantic Reef Belt -riutan äärelle.

Majoituksemme The Fives Oceanfront on 94 tyylikkästä sviitistä koostuva 2020 avattu Boutique-hotelli vaativaankiin makuun. Jokainen tilava merinäköala sviitti on varustettu keittiöllä ja upeilla moderneilla yksityiskohdilla unohtamatta meksikolaista vivahdetta. Hotellin raikas ja tyylikäs ilme on loppuun asti viimeistelty ja sijainti on täydellinen rantalomaa ajatellen. Maailman kuuluisimpiin lukeutuva koralliriutta, valkoinen hiekkaranta ja mangrovemetsät avautuvat upeasti joka puolelle hotellin kattoterassin uima-altaalta ja ravintolasta. Palveluihin lukeutuu 5 ravintolaa ja baaria, spa, kuntosali ja kaksi uima-allasta. Hotelli on erityisen ylpeä upeasta sijainnistaan riutan äärellä, tyylikkäästä sisustuksestaan ja poikkeuksellisen maukkaasta ruoastaan juomia unohtamatta.

Tulum & Coba Mayan village-retki vie sinut maya-kulttuurin äärelle tutkimalla kahta muinaista kaupunkia ja vierailemalla aidoissa yhteisöissä, joissa asukkaat esittelevät perinteensä ja elämäntyylinsä. Coban arkeologisella paikalla löytyy tämän Maya alueen korkein temppeli ja retkellä tutustutaan myös vaikuttavaan Tulumin alueeseen, joka sijaitsee kalliolla ja tarjoaa upeat näkymät Karibianmerelle. Ui kauniissa Cenotessa (maanalainen luola, jossa on kirkasta makeaa vettä), osallistu mayojen seremoniaan ja nauti perinteisestä ateriasta.

Rio Secreto retkellä tutustutaan erikoisiin geologisiin muodostumiin Rio Secretossa, Yucatanin viidakon alla sijaitsevassa "salaisessa joessa". Retki aloitetaan kävelyllä viidakon läpi, jota seuraa laskeutuminen  maan alla oleviin vesitunneleihin . Kierros päättyy parin minuutin hiljaisuuteen, jossa nautitaan luolaston äänistä, vedestä ja maagisesta tunnelmasta.

 

Hinta alkaen €3780,00 per matkustaja sisältää:

  •     Air France tai KLM reittilennot sisältäen matkatavarat
  •     Yksityinen Lentokenttäkuljetukset lentokenttä – Puerto Morelos  – lentokenttä. Kuljetuksen kesto noin 25 minuuttia per suunta
  •     Majoitus 8 yötä upeassa yhden makuuhuoneen osittainen merinäköala sviitissä 
  •     All inclusive sisältäen ruoat ja juomat
  •     Rio Secreto retki, jossa tutustumaan maan alla sijaitsevaan salaiseen jokeen ja luolastoon kirkkaine vesineen (pienryhmä)
  •     Tulum & Coba Mayan Village retki kiehtovaan Maya-kulttuuriin ja paikalliseen väestöön tutustuen (pienryhmä)
  •     Hätäpäivystys

Hintaesimerkki kevät 2022. Hinta tarkistetaan matkustuspäivien mukaan.

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.Voit valita matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit, retket ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää sales@aktiv-resor.fi.

 

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy