Australia Tours Aktiv-Resor
  • Buenos Aires, Argentina
  • Buenos Aires, Argentina
  • La Boca, Buenos Aires
  • Bariloche, Argentina
  • Tango en Argentina
  • Guanakkoja Patagoniassa
  • Argentina
  • Argentina

Ihana Argentiina

Argentiina, Evitan kotimaa, tarjoaa monia elämyksiä matkailijoille. Kolmion muotoinen maa on jalkapallon ja tangon maa. Tunnekuohuja sytyttävä argentiinalainen tango syntyi Buenos Airesin kaduilla. Argentiinalaiset hengittävät tangoa ja sen tummat sävelet kaikuvat San Telmon kapakoissa. Buenos Airesissa tanssitaan vaikka kadulla jos musiikin rytmi yhtäkkiä kutsuu. Argentiinalaisten yhteinen intohimo on jalkapallo ja siihen törmää joka puolella maata. Diego Maradona lienee maan tunnetuin urheilija maailmalla.

Buenos Aires on tyylikäs suurkaupunki kuuluisine oopperataloineen ja komeine hallintorakennuksineen sekä kävelykatu Floridan varrella sijaitsevine tyylikkäine liikkeineen ja ravintoloineen.. Suuressa metropolissa voit valita museon tai oopperan, teatterin tai huippuaterian. Parin tunnin lentomatkan päässä odottavat mahtavat Iguassun putoukset ja toisaalla kutsuvat Mendozan viinitarhat Andien rinteille.

Lumihuippuinen Aconcagua on Etelä-Amerikan korkein vuori. Argentiinassa sijaitsee myös osa henkeäsalpaavista Iguassun putouksista. Patagoniassa on maailman eteläisimmät kaupungit, Chilen Puerto Williams ja Argentiinan Ushuaia. Tulimaan saaristo sijaitsee melkein maailman äärissä.

Matkaohjelma

Päivä 1. Saapuminen Buenos Airesiin
Saapuminen Buenos Airesin lentokentälle, jossa on vastassa englanninkielinen opas. Kuljetus hotelliin, jonka aikana opas kertoo Argentiinasta ja antaa hyödyllisiä vinkkejä. Hotellissa yhteistyökumppanimme edustaja antaa matkustajille matkaa koskevia ohjeita ja kartan.

Päivä 2. Buenos Aires
Aamiaisen jälkeen lähdetään puolenpäivän mittaiselle kaupunkikierrokselle tutustumaan Buenos Airesin tärkeimpiin nähtävyyksiin englanninkielisen oppaan kanssa.

Illalla on ohjelmassa upea Esquina Carlos Gardelin tangoshow ja illallinen. Kuljetukset sisältyvät.

Päivä 3. Mendoza, Maipu ja Lujan de Cuyo
Kuljetus lentokentälle ja lento San Juaniin, Mendozaan ja kuljetus hotelliin.
Iltapäivällä tehdään viiniretki, jonka kohteet ovat Maipu ja Lujan de Cuyo. Tutustutaan argentiinalaisen viinin historiaan ja valmistukseen. Viininmaistiaiset kuuluvat luonnollisesti asiaan.

Päivä 4. Valle de Uco
Koko päivä vietetään viinin merkeissä Valle de Ucossa, joka on Argentiinan nopeimmin kehittyvä viinialue. Muita tuotteita ovat omenat, persikat, pähkinät ja kirsikat. Aluetta hallitsee Tupungato tulivuori ja sen maaperä sopii erinomaisesti viljelyyn. Viinirypäleitä kasvatetaan jopa 1500 metrin korkeudessa. Päivän aikana vieraillaan muutamalla mielenkiintoisella viinitilalla.

Päivä 5. Bariloche
Aamulla nouto hotellista ja kuljetus lentokentälle, josta lento Barilocheen. Perillä on kuljetus hotelliin.

Päivä 6. Victoria Island ja Arrayanes Forest
Retki alkaa Puerto Pañuelosta, josta ajetaan satamaan ja risteillään puolisen tuntia Puerto Anchorenaan Victorian saarelle. Mahdollisuus tehdä mukavia vaelluksia joko ominpäin tai oppaan kanssa. Matka jatkuu risteillen Quetrihuén niemelle Los Arrayanesin kansallispuiston metsämaisemiin.

Päivä 7. Vapaa päivä
Päivä aikaa rentoutumiseen tai omiin löytöretkiin Barilochessa.

Päivä 8. Buenos Aires
Kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Buenos Airesiin. Kentällä on vastassa kuljettaja ja ajo Estancia Candelaria del Monteen, jossa vietetään kaksi päivää.

Päivä 9. Vapaa päivä
Päivä aikaa rentoutumiseen tai omiin seikkailuihin Estanciassa.

Päivä 10. Kotimatka
Kuljetus lentokentälle ja kotimatka alkaa.

Hinta alkaen
EUR 3.235 / henkilö kahden hengen huone
EUR 3.955 yhden hengen huone

Hintaan sisältyy
Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket
Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
Sisäänpääsymaksut retkikohteissa
Lounas Mendozan viinirekellä

Hintaan ei sisälly
Lennot Helsinki – Buenos Aires – Helsinki
Argentiinan sisäiset lennot
Henkilökohtaiset kulut ja juomarahat

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy