Australia Tours Aktiv-Resor
 • Seychellit
 • Praslin, Seychellit
 • Seychellit
 • Seychellit
 • Seychellit
 • Seychellit ranta

Praslin ja Mahe -yhdistelmämatka

10 yötä perillä

Kahden saaren yhdistelmämatkalla tutustut Seychellien kahteen suurimpaan saareen - pääsaari Maheen ja Eedenin puutarhana pidettyyn Prasliniin.

Seychellien 115 saaresta asutettuja on vain kahdeksan ja niistä väkirikkain on 50 000 asukkaan vuoristoinen graniittisaari Mahe. Saarella sijaitsee niin kansainvälinen lentokenttä kuin saarivaltion pääkaupunki Victoria, mutta myös lukuisa määrä kauniita rantoja ja hiljaisia poukamia. 
Vain viidentoista minuutin lentomatkan päässä Mahelta sijaitseva Praslin tunnetaan upeiden rantojensa lisäksi saarta ympäröivistä, tuhansia vuosia vanhoista koralliriutoista ja ainutlaatuisen Coco de Mer -palmun kodista, Vallee de Main -luonnonpuistosta. 
Molemmilla saarilla pääosa hotelleista on omassa rauhassaan, pitkin saarten trooppisen vehreäluontoisia rantoja ja automatkan päässä muista palveluista. Loma rakentuu hitaiden aterioiden, rentoutumisen, hotellissa tarjolla olevien harrastemahdollisuuksien ja retkipäivien ympärille.

Praslinilla majoitutaan maailman kauneimpien rantojen joukkoon kuuluvalla Cote D´orin rannalla sijaitsevassa Le Duc de Praslin Hotel & Villas ****+ hotellissa. Lentokentällä on puolen tunnin ajomatka. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, baari, uima-allas, Spa ja kuntosali. Hotellissa on yhteensä 51 huonetta ja villaa, joissa on mm. ilmastointi, hiustenkuivain, televisio, minibaari ja parveke tai terassi.

Mahella majoitutaan saaren lounaisosassa, kirkasvetisen Anse La Mouchen -lahden rannalla sijaitsevassa, uuden uutukaisessa Canopy by Hilton ***** hotellissa120 huoneen hotellista on sekä lentokentälle että pääkaupunki Victoriaan noin 30 minuutin ajomatka. Hotellin palveluihin kuuluu mm. kaksi ravintolaa, baari, uima-allas, Spa, kuntokeskus sekä lasten- ja nuortenkerhot. Modernin tyylikkäissä huoneissa on mm. ilmastointi, hiustenkuivain, espressokeitin, kylpytakit- ja tossut, minibaari ja parveke.

Hinta alkaen EUR 4.805 per henkilö

Hintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki-Mahe ja Mahe-Praslin sekä matkatavara ruumaan ja käsimatkatavara
 • Yksityiskuljetukset lentokentän ja hotellin välillä molemmilla saarilla
 • Praslinilla 5 yön majoitus Le Duc Praslin Hotel & Villas hotellissa kahden hengen huoneessa New Ocean room huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen, ei sisällä illallisen juomia)
 • Mahella 5 yön majoitus Canopy by Hilton hotellissa kahden hengen garden view huoneessa aamiaisella, huoneen myöhäinen luovutus lähtöpäivänä
 • Yksityinen puolipäiväretki molemmilla saarilla
 • 24 tunnin hätäpäivystys

Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Hinnassa huomioitu hotellien tarjoukset. Hinnassa on matkustusrajoituksia. 
Voit yhdistää myös muita hotelleja ja saaria matkaasi. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy