Australia Tours Aktiv-Resor
  • Matamanoa Island, Fiji
  • Likuliku Lagoon Resort, Fiji
  • Malolon saari, Fiji

Fijin paratiisisaari

BULA - TERVETULOA FIJILLE!
Fijiläiset ovat maailmankuuluja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan; kerta toiksensa jälkeen matkailijat mainitsevat tämän seikan parhaaksi elämykseksi lomallaan. Fijiläiset haluavat olla onnellisia. Olemme tehneet sinulle kolme erilaista yhdistelmäpakettia, joista voit valita mieleisesi. Voit myös yhdistää Fijin lomaasi nyt kätevästi yhden tai kahden yön pysähdyksen esimerkiksi Singaporessa matkan varrella.

OUTRIGGER FIJI BEACH RESORT JA CASTAWAY ISLAND, 10 yön yhdistelmäloma

Aloita loma paratiisissa viettämällä viisi yötä Outrigger Fiji Beach Resortissa ja jatka unelmiesi lomaa Castaway Islandilla, jossa vietät toiset viisi yötä. Fijillä voi unohtaa kiireen ja arjen, täällä kaikki toimii ikään kuin oman kellon mukaan: toisinaan bussi lähtee etuajassa ja toisinaan se saattaa tulla tunnin myöhässä – tätä tarkoittaa ”Island time”. Fiji on loistava valinta myös silloin, kun olet lähdössä juhla- tai häämatkalle.

Nadiin saavuttaessa sinua odottaa ystävällinen vastaanotto ja lentokentältä on kuljetus viiden tähden Outrigger Fiji Beach Resort -lomahotelliin Fijin koillisrannikolle. Pehmeän valkoisen hiekkarannan äärellä sijaitseva hotelli on rehevän puutarhan ympäröimä. Hotellissa on parisataa huonetta ja bungaloveissa, sviiteissä ja Ocean View huoneissa majoittuvat nauttivat lisäksi huolitellusta Talai-hovimestari palvelusta.
Hotellissa on yksi Tyynenmeren suurimmista uima-altaista, runsaasti vesiaktiviteetteja, kuntosali, tenniskenttä, golf training range sekä useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on myös oma uima-allas ja baarialue vain aikuisten käyttöön. Outriggerissä aistii aidon fijiläisen tunnelman ja välittömän henkilökunnan ystävällisiin Bula-tervehdyksiin vastaa mielellään. 

Neljän tähden Castaway Islandille siirrytään tyylikkäästi helikopterilla. Fijin suosituimpiin saarikohteisiin kuuluva Castaway Island on saanut useita palkintoja ja monet vieraat palaavatkin tänne kerta toisensa jälkeen. Castawaylla majoitutaan perinteisiin ruokokattoisiin bureihin, jotka on rakennettu joko rannalle tai ylemmäs puiden siimekseen. Hotellissa on neljä ravintolaa ja loman kohokohtiin kuuluu keskiviikkoillan fijiläinen iTaukei-juhla. Pitkin päivää järjestetään ohjelmaa ja päivän päätteeksi nautitaan maauunissa, Lovossa, valmistettu ateria. Lovossa liha, kala ja vihannekset kääritään tuoreeseen banaaninlehteen, mistä ne hitaasti kypsyessään saavat aivan erikoisen aromin. Castaway Islandilla on 2 uima-allasaluetta, toinen vain aikuisten ja toinen koko perheen käyttöön.

Castawayn erikoisuus on kelluva ravintola ja baari Cloud 9, jossa on ihana viettää lomapäivää lounastaen ja aurinkoa ottaen. Kannelta voi pulahtaa suoraan mereen uimaan ja harrastaa vesiurheilulajeja.

Hinta alkaen EUR 4.945 / henkilö

Hintaan sisältyy meno-paluulennot Nadiin turistiluokassa
Outrigger Fiji Beach Resort: tervetuliaislahja, kuljetus lentokentältä, 5 yön majoitus aamiaisella, liput kahdelle tulitanssiesitykseen, Village Tour, 2 x tunnin kylpylähoito sekä helikopterikuljetus Castaway Islandille.
Häämatkabonus: Outrigger Fiji Beach Resortin sulus eli sarongit ja fijiläinen lahja. 

Castaway Island: 5 yön majoitus aamiaisella, tervetulococktail, liput Cloud 9 -lautalle kuljetuksineen, perinteinen kyläkierros, 2 x tunnin kylpylähoito, snorklausvälineet, kaikki ei motorisoidut vesiaktiviteetit, tennis ja kuljetukset lentokentälle.
Häämatka bonus: Delfiiniretki, kuohuviinipullo, sarongit ja trooppisia hedelmiä.

BLUE LAGOON -RISTEILY JA PARATIISISAARI, 10 yötä perillä

Fiji on ystävällisten ihmisten maa ja siellä iloisuus ja onni tarttuu. Saat loistavan yleiskuvan saarivaltion olemuksesta tällä 10 yön yhdistelmämatkallamme, jonka sikana vierailet pääsaarella, teet unohtumattooman risteilyn Yasawan saaristossa ja vietät viikon päivät ihastuttavalla paratiisisaarella rentoutuen ja upeista maisemista ja harrastusmahdollisuuksista nauttien.

Loma alkaa Fijin suurimmalta saarelta Viti Levulta, jossa vietetään yksi yö ennen siirtymistä Blue Lagoon Cruises -varustamon laivalle. Seuraavat 3 yötä ja päivää risteillään kansainvälisessä seurassa (enintään 68 matkustajaa) saariston suojissa, tutustutaan upeisiin koralliriuttoihin snorklaten ja ankkuroidutaan yöksi upeisiin poukamiin nauttimaan auringonlaskuista ja herkullisista illallisista. Risteilyn jälkeen siirrytään lauttakuljetuksella Mamanucan saaristoon, jossa voitte valita 6 yön hemmotelulomanne paikaksi ihanan 4 tähden Matamanoa Island Resortin tai fijin ainoa Overwater-bungalowit tarjoavan 5 tähden Likuliku Lagoon Resortin.

10 yön yhdistelmäloma Matamanoan palveluilla maksaa alkaen EUR 4.995 / henkilö ja vastaavasti Likulikussa alkaen EUR 6.895 / henkilö.

Hintaan sisältyy meno-paluulennot Nadiin turistiluokassa, kaikki kkuljetukset Fijillä, 1 yön majoitus Viti Levulla Sofitel Fiji Resort and Spa -hotellissa aamiaisineen, 3 yön risteily aterioineen ja 6 yön majoitus valitsemassanne paratiisihotellissa. Matamanoassa hinta sisältää aamiaisen ja Likulikussa kaikki ateriat, ilmaisen WiFi-yhteyden sekä ei-motorisoitujen vesiurheiluvälneiden käytön. Kysy lisää hää- ja juhlapäiviin liittyvistä erikoiseduista.

UNELMALOMA FIJILLÄ, 9 yötä perillä

Kun Fijin yli 300 saaren joukossa asuttujakin on yli sata, ei kannata jättää käyttämättä tilaisuutta tutustua ainakin kahteen. Aktiv-Resorin 9 yön unelmapaketti koostuu oleskelusta Fijin pääsaarella Viti Levulla ja Mamanuca saaristoon kuuluvalla idyllisellä paratiisisaarella Malololla.

Yatule Beach Resort & Spa sijaitsee Viti Levulla kuvankauniilla Nataldola Beachillä. Hotellin alueella moderni trooppinen arkkitehtuuri sulautuu ympäröivään luontoon. Sisätilat on sisustettu hienostuneen vähäeleisesti. Täydellinen valkoinen hiekkaranta, kimalteleva uima-allas, suuri valikoima vesiurheilumahdollisuuksia, spa ja kuntokeskus tekevät lomastasi unohtumattoman.

Malolon saarella, suojaisan lahden rannalla sijaitseva Tropica Island Resort on aikuisille tarkoitettu intiimi boutiquehotelli. Tyylikkäät majoitustilat ovat rannan läheisyydessä palmujen katveessa kauniissa puutarhassa. Täällä voit rentoutua uima-altaalla tai rannalla tekemättä mitään, mutta aktiivista lomaa kaipaavalle on tarjolla paljon ohjelmaa mm. snorklausta, sukellusta, kalastusta ja kylävierailuja.

Hinta alkaen EUR 3.795 / henkilö jaetussa 2-hengen huoneessa.

Hintaan sisältyy meno-paluulennot Nadiin turistiluokassa, 3 yön majoitus aamiaisineen Yatule Resortissa ja 6 yön majoitus aamiaisineen Tropica Island Resortissa. Pakettiin sisältyy lisäksi kaikki tarvittavat kuljetukset. Häämatkalaisille on luvassa pieniä erikoispalveluita ja pullo kuohuviiniä molemmissa lomakohteissa.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy