Australia Tours Aktiv-Resor
 • Santorini Oia
 • Vino houses santorini
 • Vino houses santorini
 • Vino houses santorini
 • Vino houses santorini
 • Vino houses santorini
 • Vino houses santorini
 • Santorini Oia
 • Santorini Fira

Aitoa kreikkalaista vieraanvaraisuutta omassa villassa Santorinilla

Santorinilla voit kokea aidon kreikkalaisen vieraanvaraisuuden luksusluokan majoituksessa

Santorini on Kykladien saariryhmään kuuluva kaareva saari Egeanmerellä Kreikassa. Pinta-alaltaan saari on 75 neliökilometrin kokoinen ja vakituisia asukkaita siellä on noin kymmenen tuhatta. Santorinilla matkaileva voi nauttia erikoisista laavakivirannoista, tyypillisestä kreikkalaisesta ruoasta ja upeista auringonlaskuista. Saari tunnetaan erityisesti lumoavista maisemistaan ja syystä sitä kutsutaan usein Kreikan kauneimmaksi saareksi.

Tuliperäinen saari on maisemiltaan vaihteleva. Saaren länsiosassa kohoaa vuoristoisempi näköala, kun taas rannikoilla levittäytyvät pitkät hiekka- ja pikkukivirannat. Tuliperäisyydestä muistuttaa kaldera eli tulivuoren romahduksen muodostama laguuni, jonka reunalla sijaitsee esimerkiksi pääkaupunki Firá. Idyllinen saari on erityisen suosittu häämatkakohteena ja romanttisena kohteena pariskunnille. Saaren tunnetuimpia matkakohteita ovat pääkaupunki Firá, auringonlaskuistaan tunnettu Oia sekä suosittu lomakylä Kamári.

Vino Houses on upea perheomisteinen neljästä villasta koostuva korkeatasoinen majoituspaikka Oian kylässä Santorinin sydämessä. Täällä aito kreikkalainen vieraanvaraisuus saa uuden merkityksen ja tunnet olevasi kuin kotona eli mukavaa ja leppoisaa oloa kreikkalaisella vivahteella. Nauti aamiainen tai illallinen, jonka lähiraaka-aineet saat itse valita ja ne tuodaan sinulle suoraan tarjoiltuna lähellä sijaitsevilta tiloilta. Voiko fetajuusto maistuakaan herkullisemmalta mehukkaiden tomaattien kera?
Villojen sisustus on huolella suunniteltu ja toteutettu sekä omistajien tarkkaan valitsemilla yksityiskohdilla viimeistelty. Omassa villassa on tilaa noin 70m2 ja pieni uima-allas näkymillä kauniiseen kreikkalaiseen maalaismaisemaan. Lähellä sijaitsee viinitila, jonne matkamme sisältää illallisen viininmaisteluineen. 

Finikian kylä on 15 minuutin kävelymatkan päässä ja siellä paikalliset ravintolat kutsuvat makunautintoon niinä iltoina, kun ette nauti illallista villassa. Noin puolen tunnin kävelymatkan päässä sijaitsee Oia, josta löytyy runsas valikoima ostos-ja ruokailumahdollisuuksia. Lähimmälle rannalle kävelee noin 15 minuutissa. Matkan hintaan kuuluu autovuokraus, joten saareen on helppo tutustua omatoimisesti ja oman aikataulun mukaan. Kysy isäntäperheeltä etukäteen vinkit siitä, mihin auton saa parkkeerattua. Kreikkalaiset nimittäin parkkeeraavat autot hyvinkin tiiviisti eikä parkkipaikkoja ole kaikkialla. Santorinilla riittää katsottavaa ja koettavaa koko viikoksi. Majoituksen (3 villaa) voi varata myös yksityiseen käyttöön isommalle perheelle tai ystäväporukalle juhlistamaan perheen ja ystävien yhteistä aikaa.

Halutessanne voitte yhdistää Santorinin matkan Kreetan matkaan, jolloin siirtymä on lautalle Kreetalle, josta paluulento kotiin. Esimerkiksi yhdistelmä 7 yötä Santorini ja 3 yötä Kreeta on erittäin sopiva kokonaisuus. Molemmissa kohteissa tasokas villamajoitus turvallisesti kaukana ruuhkista.

Hinta EUR 3830/henkilö sisältää:

 • Suorat lennot matkatavaroineen turistiluokassa
 • 7 yön majoitus kahden hengen villassa aamiaisella
 • Autonvuokraus koko ajalle B-kokoluokka
 • 3 illallista oman villan terassilla (juomat eivät sisälly)
 • Viininmaistelu ja illallinen Domaine Sigalas viinitilalla. 
 • Kokopäivän kestävä auringonlaskun risteily, jolla tutustutaan saaren kauneimpiin paikkoihin kuten Red Beach Akrotirissa ja White rocky beach. Mahdollisuus snorklaukseen kristallinkirkkaassa vedessä. Retken aikana nautitaan miehistön valmistama herkullinen tuore ateria, joka koostuu BBQ-kana- tai sianfileistä, kreikkalaisesta ​​salaatista, tzatziki-kastikkeesta höystettynä paikallisella viineillä, oluilla ja virvoitusjuomilla
 • Concierge palvelu resortissa.

Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy