Australia Tours Aktiv-Resor
 • Taj Mahal
 • Taj Mahal
 • Humayun Tomb
 • Tuulipalatsi
 • Taj Mahal
 • Maaseudulla
 • Matkan varrella

Intian Kultainen Kolmio

Intia tarjoilee matkailijalle valtaisan elämystulvan - värit, tuoksut ja äänet täyttävät kaikki aistit. Erittäin mukava ja nautinnollinen tapa tutustua Intiaan on matkata omassa ilmastoidussa autossa asiansa osaavan kuljettajan kyydissä. Koe Intian upeat nähtävyydet ja tunnelma helposti, turvallisesti ja mukavasti oman kuljettajan kanssa niin, että koko ohjelma on vain teidän matkaseurueellenne toteutettu. Intia kutsuu seikkailuun.

Kultaisen kolmion kiertomatka on klassinen ja monen matkailijan ”must to do” -listalla. Kolmion kulmat, Delhi, Agra ja Jaipur ovat matkan pääkohteet. Miljoonakaupunki Delhi saattaa alussa hämmentää tottuneenkin matkailijan, kaikkialla on ihmisiä, brittiläisen imperiumin elegantteja muistomerkkejä ja marmorimonumentteja. Kaupungin vanha osa on muhamettilaisen Intian muinainen pääkaupunki, joka saa pään pyörälle kaoottisella menollaan ja kauniilla nähtävyyksillään. Agra on noin parinsadan kilometrin päässä Delhistä, vaikka Intiassa tosin välimatkat kannattaakin laskea tunneissa. Agran lahja ihmiskunnalle on pakahduttavan kaunis Taj Mahal, joka on rakkaudenosoitus hallitsijan edesmenneelle puolisolle.Rajastanin maakunnan pääkaupunki Jaipurin puutarhat, palatsit ja temppelit ihastuttavat. Auringon laskiessa kaupunki värjäytyy vaaleanpunaiseksi ja aika tuntuu palaavan hetkessä vuosisatojen päähän.

Matkaohjelma

Päivä 1 | Saapuminen Delhiin
Saapuminen Delhin lentokentälle, jossa on vastassa yhteistyökumppanimme edustaja. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

Päivä 2 | Delhi
Aamiaisen jälkeen lähdetään kokopäivän kestävälle retkelle Uuteen ja vanhaan Delhiin. Delhi on yhtä aikaa moderni metropoli ja menneen maailman charmia huokuva muinainen pääkaupunki. Kiehtova pala Delhin historiaa ovat islamilaiset suurmogulit, jotka hallitsivat täältä Intiaa parin sadan vuoden ajan. Suurmoguli Shah Jenan siirsi pääkaupungin Agrasta vanhaan Delhiin vuonna 1650. Hän oli erityisen ansioitunut arkkitehtuurin alalla. Täällä nähdään mm. mahtipontinen Punainen linnoitus, Intian suurin moskeija Jama Masjid, vilkas vanhankaupungin tori ja Intian kansakunnan isän Mahatma Gandhin muistomerkki.
Brittiläiset aloittivat Delhin uuden osan rakentamisen 1920-luvulla. Ominaista ovat leveät bulevardit ja massiiviset hallintorakennukset sekä vihreät puistot. Päivän aikana vieraillaan mm. Qutubin minareetilla, kuninkaallisella Humayan haudalla ja India Gate -portilla. Tutuksi tulevat myös guru Bangla Sahibin bungalow sekä Lootus ja Birla temppelit. Jännittävä ja hauska Riksa-ajo Vanhassakaupungissa on myös ohjelmassa!

Vaihtoehtoisesti autokierroksen sijaan voidaan tehdä kävelyretki Vanhan Delhi turuilla ja toreilla.

Päivä 3 | Delhi – Agra
Aamiaisen jälkeen luovutetaan huoneet, pakataan tavarat autoon ja lähdetään noin neljän tunnin mittaiselle ajomatkalle Agraan. Matka taittuu mitä mielenkiintoisimpien maalaismaisemien halki. Liikenne poikkeaa meidän tavoistamme, mutta onneksi ratissa on koulutettu kuljettaja. Majoittuminen Agran hotelliin.
Illan saapuessa lisämaksusta The Monument of Love ”Taj Mahal” esitys. Musikaali on ylistys puhtaalle rakkaudelle, jota Taj Mahal edustaa. 

Päivä 4 | Taj Mahal ja Agran linnoitus
Aamiaisen jälkeen on vuorossa yksi matkan kohokohdista – vierailu Taj Mahalissa. Täällä myös prinsessa Diana ikuistettiin maailmankuuluun valokuvaan, jossa prinsessa istuu yksin penkillä Taj Mahal takanaan. Monumentin rakennustyöt aloitettiin vuonna 1631 ja rakennustöiden arvellaan kestäneen 22 vuotta, 20 000 rakennusmiehen tehdessä töitä kellon ympäri. Suurmoguli Shah Jehan rakennutti harmonisen ja kauniin rakennuksen rakastamansa puolison muistolle. Auringon leikkiessä Taj Mahalin pinnalla se näyttää muuttavan jatkuvasti väriään vuorokauden eri aikoina. Tänään ei kannata unohtaa kameraa hotelliin.

Iltapäivällä tutustutaan Agran kuninkaalliseen linnoitukseen, joka on UNESCOn maailmanperintö listalla.   

Päivä 5 | Agra – Jaipur
Aamiaisen jälkeen luovutetaan huoneet ja lähdetään kohti uusia seikkailuja. Ajomatka Agrasta Jaipuriin kestää noin viisi tuntia. Matkalla pysähdytään suurmoguli Akbarin rakennuttamassa Fatehpur Sikrin muinaisessa kaupungissa vuosilta 1571 vuoteen 1584. Kierrellessään tässä autioituneessa palatsikaupungissa voi lähes aistia täällä eläneiden ihmisten hengen.
Majoittuminen Jaipuriin.

Lisämaksusta mahdollisuus lähteä iltakävelylle ja elokuviin Intian kuuluisimpaan elokuvateatteriin Raj Mandiriin, joka on Intian vastine Hollywoodin Kiinalaiselle teatterille.

Päivä 6 | Amber Fort ja kaupunkipalatsi
Tänään vieraillaan Jaipurin Amber Fort -linnoituksessa. Linnoitus sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja on erinomainen esimerkki Rajput arkkitehtuurista. Täälläkin vanha historia herää eloon kulkiessasi palatsin huoneesta toiseen. Nousu linnoitukseen tapahtuu joko jeepillä tai elefantin selässä (rajoitettu määrä).

Lisämaksusta mahdollisuus lähteä hienolle maisemalennolle kuumailmapallolla.

Iltapäivällä vieraillaan Jaipurin kaupunkipalatsin museossa, jossa on paljon aarteita suurmogulien ajoilta: koruja, vaatteita, mattoja, aseita ja maalauksia. Voit myös käydä vuodelta 1726 peräisin olevassa observatoriossa. Totta kai käydään myös Jaipurin kuvatuimmassa kohteessa, erikoisessa pyramidin muotoisessa Hawa Mahai – Tuulipalatsissa.

Lisämaksusta voitte tehdä kaupunkikävelyn oppaan kanssa tai osallistua illalla kokkikurssille.

Päivä 7 | Jaipur – Delhi
Aamiaisen jälkeen luovutetaan huoneet ja palataan Delhiin, jonne on ajomatkaa noin kuusi tuntia. Majoittuminen.

Päivä 8 | Kotimatka
Kuljetus lentokentälle ja kotimatka alkaa kamera ja mieli täynnä värikkäitä muistoja.

Lentoaikatauluista johtuen ohjelma voi muuttua hieman.

Esimerkkimajoitukset

Delhi 2 yötä
Hotel Vivanta by Taj / Superior charm -huone
Agra 2 yötä
Clarks Shiraz / Deluxe huone
Jaipur 2 yötä
Country Inn & Suite / Deluxe huone
Delhi 1 yö
Holiday Inn Aero City / Superior huone

Hinnat alkaen
EUR 1970,00 / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa
EUR 390 lisämaksu yhden hengen huoneesta
EUR 170 lisämaksu puolihoidosta
EUR 275 lisämaksu täysihoidosta

Hintaan sisältyy 

 • Suorat lennot Delhiin
 • Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • Kaikki ohjelman mukaiset vierailut
 • Riksa-ajo Delhissä
 • Jeeppi tai elefantti kuljetus Amber linnoitukseen Jaipurissa
 • Englantia puhuvan paikallisoppaan palvelut Delhissä, Agrassa ja Jaipurissa
 • Kaikki kuljetukset ja retket ilmastoidulla autolla
 • Kaikki sisäänpääsymaksut Delhissä, Agrassa ja Jaipurissa
 • Paikalliset verot

Hintaan ei sisälly

 • Kameramaksut nähtävyyksillä
 • Juomat
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy