Australia Tours Aktiv-Resor

Autenttista saaritunnelmaa - Carana Beach Mahe

4 Tähteä First Class Deluxe

Varaa matkasi Intian valtameren paratiisiin Seychelleille ajoissa ja hyödynnä kampanjaetu!

Autenttista saaritunnelmaa henkivä Carana Beach Hotel on moderni 2016 rakennettu 40 huoneesta koostuva boutique-hotelli, joka sijaitsee rannalla Mahén saaren pohjoispuolella. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa nauttimalla olostasi hotellin allasalueella, hotellin edessä olevalla rannalla tai hotellin pienellä spa-osastolla. Tilavien merinäköalalla varustettujen huoneiden raikas värimaailma sulautuu sijaintiin täydellisesti: turkoosi meri, vihreä kasvillisuus ja liidunvalkea hiekan väri sisustuksessa kuvaavat osuvasti Seychellien rikkaan luonnon värimaailmaa. Osassa huoneista on oma kastautumisallas, jossa kelpaa ihailla kauniita Intian valtameren maisemia (lisämaksu). Hotellin ravintolassa tarjoaa kreolilaisista ruokaa ja baarista avautuvat henkeäsalpaavat merimaisemat. Oman leimansa tämän hotellin ilmapiiriin luo se, että hotelli on paikallisessa omistuksessa ja tämä näkyy positiivisena vivahteena hotellikonseptissa. Täällä koet aitoa Seychelliläistä vieraanvaraisuutta parhaillaan.

Carana Beach Hotel -hotellista on noin 20 minuutin ajomatka Mahén pääkaupungin, Victorian palveluihin ja suosittuun Beau Vallonin lomakohteeseen.

Hinta alkaen EUR 3677/henkilö sisältää:

  • Lennot turistiluokassa Helsinki-Mahe menopaluu sisältäen matkatavarat
  • 7 yön majoituksen kahden hengen oceanview chalet huoneessa
  • Yksityiskuljetukset lentokentän ja hotellin välillä menopaluu
  • Puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen (ei illallisjuomia)
  • Puolipäiväretki Mahen saaren nähtyvyyksiin tutustuen. 

Hinnassa huomioidun edun suuruus on 20%. Hinnassa on matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Voit yhdistää tähän tarjouksen myös oleskelun esimerkiksi Praslinin saarella tai todellisessa paratiisissa Denis Islandilla kanssa. Kysy lisää!

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy