Australia Tours Aktiv-Resor

Pimalai Resort and Spa, Koh Lanta

5 tähteä Deluxe

Pimalai Resort & Spa

Korkeatasoinen Pimalai Resort & Span saariparatiisi sijaitsee pitkän hiekkarannan äärellä, vehreän trooppisen luonnon ympäröimänä Koh Lantan saarella, Krabin provinssissa. Krabin lentokentältä on hotelliin noin parin tunnin ja Phuketin lentokentältä noin viiden tunnin matka. Moneen kertaan palkittu hotelli keskittyy luonnon ja ihmisten hyvinvointiin sekä harmoniaan kaikessa toiminnassaan, ja henkilökunta saa vieraat tuntemaan olonsa lämpimän tervetulleiksi. Monipuolisessa lomakohteessa on neljä ravintolaa ja baaria, spa, kaksi upeaa infinity uima-allasta, tenniskentät, ranta-aktiviteetteja, kuntosali, lapsille leikkihuone sekä PADI sukelluskeskus. Tarjolla on myös retkiä ympäristöön ja mahdollisuus opiskella Thai-ruuan saloja kokkikoulussa.
Pimalain huoneissa, sviiteissä ja villoissa toteutuvat rauhallisuus ja yksityisyys. Rinteeseen rakennetuista villoista avautuu upeat näköalat lahdelle ja monissa niistä on omat uima-altaat.

Pimalai Resort & Spa hotellissa olet kaukana ruuhkista ja nautit kiireettömästä lomasta luonnon helmassa joko aktiivisemmin tai vain rentoutuen.

Hinta alkaen EUR 2890 per matkustaja sisältää:

  • Lennot turistiluokassa Helsinki-Krabi menopaluu sisältäen matkatavarat
  • Edestakaiset kuljetukset joko autolla ja veneellä tai autolla Krabin lentokentän ja hotellin välillä
  • 9 yön majoituksen kahden hengen Deluxe huoneessa aamiaisella

Hinnassa huomioitu ennakkovaraajanetu 30%. Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. 
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy