Australia Tours Aktiv-Resor
  • La Boca, Buenos Aires
  • Buenos Aires, Argentina
  • Kristus patsas, Rio de Janeiro
  • Rio de Janeiro karnevaali
  • Machu Picchu, Peru
  • Laamoja Cuscossa

Etelä-Amerikan ihmeet

12 päivää - 11 yötä

Matkailu on yksi Etelä-Amerikan nopeimmin kasvavista talouden aloista. Eikä ihme, sillä maanosa hurmaa kaupungeillaan, luontokohteillaan ja alkuperäiskulttuureillaan. Maisemat ovat vangitsevia ja ainutlaatuisia. Lähde mukaan tutustumaan Etelä-Amerikan ihmeisiin tällä uskomattoman monipuolisella kiertomatkalla. Matkan aikana näet Brasilian, Perun ja Argentiinan tärkeimpiä nähtävyyksiä mukaan lukien mahtavat Iguassun putoukset.

Matkaohjelma

Päivä 1. Rio de Janeiro, Brasilia
Saapuminen Rio de Janeiroon, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Rion uimarannat, Copacabana ja Ipanema, kuuluvat ehdottomasti maailman tunnetuimpiin rantoihin. Kaupunki tunnetaan myös jalkapallosta ja iloisesta sambasta (sambakarnevaalit ovat helmikuussa).

Päivä 2. Rio de Janeiro
Tänään noustaan 710 metriä korkealle Corcovadon kukkulalle ja nähdään kuuluisa käsiään levittävä Kristus-patsas, joka on äänestetty yhdeksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä. Kukkulalta avautuu upeat näköalat Rio de Janeiroon. Lounaan jälkeen vieraillaan Sokeritoppavuorella, jonne noustaan kahdella vaijerihissillä. Puolivälissä noin 200 metrin korkeudella olevalla Morro da Urcalla vaihdetaan hissiä ja toisella hissillä noustaan 400 metrin korkeuteen. Myös täällä maisemat ovat henkeäsalpaavat. Retken kesto noin 8 tuntia.

Päivä 3. Rio de Janeiro – Lima, Peru
Varhain aamulla on kuljetus lentokentälle ja lento Limaan. Saapuminen, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Lima perustettiin vuonna 1535 ja tässä Perun pääkaupungissa elää nykyisin vajaa 9 miljoonaa ihmistä.
Iltapäivällä tutustutaan Liman tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten mm. Love Parkiin Mirafloresin kaupunginosassa ja keskusaukioon, jossa sijaitsevat hallintorakennukset sekä katedraaliin.

Päivä 4. Lima – Cusco
Kuljetus lentokentälle, josta lennetään UNESCOn maailmanperintöluettelossa olevaan Cuscoon, joka sijaitsee noin 3 400 metrin korkeudessa ja tunnetaan Inkojen pääkaupunkina.
Iltapäivällä tutustutaan Cuscon nähtävyyksiin kuten Sacsayhuaman arkeologiseen alueeseen, Korikancha temppeliin, Auringon temppeliin, Santo Domingon kirkkoon ja Cuscon keskusaukioon.

Päivä 5. Cusco – Pyhä Laakso – Cusco
Tänään tehdään kokopäiväretki Pyhään laaksoon ja vieraillaan Pisacin kuuluisilla ja suosituilla intiaanimarkkinoilla, josta voi hankkia paikallisia käsitöitä tuliaisiksi. Lounaan jälkeen jatketaan Ollantaytambon vaikuttaville inkaraunioille ja käydään temppelissä, joka toimi myös puolustuslinnoituksena. Illaksi palataan Cuscoon.

Päivä 6. Cusco – Machu Picchu – Cusco
Tänään lähdetään maisemajunalla kohti tarunhohtoista Machu Picchua, joka on monelle koko kiertomatkan kohokohta! Myös Machu Picchu on valittu yhdeksi maailman uusista seitsemästä ihmeestä. Perillä tutustutaan Machu Picchun historiaan ja vanhan kaupungin tunnelma on ainutlaatuinen.  Machu Picchu oli inkojen tarkimmin varjeltu salaisuus eikä siitä ole jäänyt merkintöjä aikakirjoihin. Lounas sisältyy retkeen. Päivän päätteeksi palataan Cuscoon.

Päivä 7. Cusco – Lima – Iguassun putoukset
Kuljetus lentokentälle ja lento Liman ja Buenos Airesin kautta kohti Foz do Iguassua.  

Päivä 8. Iguassun putoukset
Saapuminen aamulla Iguassulle. Vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Putouksista kaksi kolmasosaa sijaitsee Argentiinan puolella ja ne kuohuvat lähes kolmen kilometrin matkalla. Putouksia on peräti 275 ja korkeimmat niistä ovat jopa 80 metriä korkeita.  

Päivä 9. Iguassun putoukset
Tänään vieraillaan Iguassun putousten Argentiinan puolella. Putoukset ovat yksi Etelä-Amerikan ensimmäisistä suojelluista alueista ja ne kuuluvat UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Putoukset ovat vaikuttava näky ja veden pauhu kertoo luonnon voimasta.

Päivä 10. Puerto Iguassu – Buenos Aires, Argentiina
Aamulla vieraillaan Iguassun kansallispuiston Brasilian puoleisilla putouksilla ja saadaan uusi kuvakulma mahtavista maisemista. Sitten on vuorossa kuljetus lentokentälle ja lento Buenos Airesiin. Rio de la Plata -joen rannalla sijaitseva Buenos Aires valloittaa ja hurmaa vieraansa. La Bocan värikkäät talot ja italialaistyylinen elämänmeno ravintoloineen ja baareineen viehättää, kannattaa vierailla myös historiallisessa San Telmon kaupunginosassa sekä puistomaisessa Palermossa.

Päivä 11. Buenos Aires
Aamulla lähdetään tutustumaan Buenos Airesin tärkeimpiin alueisiin ja nähtävyyksiin. Retkellä nähdään mm. historiallinen keskusta, La Boca ja kuuluisa Caminito Street, Palermo ja La Recoleta. Illalla mennään illalliselle ja nautitaan maailmanluokan tango esityksistä.

Päivä 12. Buenos Aires
Päivä aikaa omiin löytöretkiin Buenos Airesissa. Lisämaksusta voit tehdä retken Gaucho farmille, jossa tutustut päivän aikana argentiinalaisen maatilan elämään, pääset ratsastamaan ja nautit maittavan BBQ-lounaan. Vaihtoehtoisesti voit lähteä tutustumaan Tigren jokisuiston värikkääseen luontoon, matkaa taitetaan sekä laivalla että junalla.

Päivä 13. Kotimatka
Kuljetus lentokentälle ja kotimatka alkaa.

Hinta alkaen EUR 6.895 per henkilö

Hintaan sisältyy
- Lennot turistiluokassa Helsinki – Amsterdam/ Pariisi – Rio de Janeiro // Buenos Aires – Amsterdam/ Pariisi – Helsinki ja matkatavarat
- Lennot turistiluokassa Rio de Janeiro – Lima – Cusco – (Buenos Aires) - Iguassu – Buenos Aires ja matkatavarat
- Lentokenttäkuljetukset kohteissa
- Ohjelmassa mainitut retket ja kuljetukset
- 11 yön majoitus aamiaisella: Rio 2, Lima 1, Cusco 3, Iguassu 2 ja Buenos Aires 3 yötä
- Vierailukohteiden sisäänpääsymaksut
- 3 lounasta ja 1 illallisshow

Matkaan sisältyvät retket
- Rio de Janeiro: Corcovado ja Sokeritoppavuori
- Liman kaupunkikierros
- Cuscon kaupunkikierros
- Pisacin markkinat ja Ollantaytambo
- Machu Picchu
- Iguassu (Argentiinan ja Brasilian puolet)
- Buenos Aires kaupunkikierros ja Illallisshow

Hintaan ei sisälly
- Ateriat (paitsi ohjelmassa mainitut)
- Juomarahat
- Henkilökohtaiset kulut

Huomioitavaa

  • Varausta varten tarvitsemme passikopiot kaikista matkustajista
  • Machu Picchun junaan saa ottaa mukaan yhden laukun, jonka paino voi olla enintään 5 kg, laukun yhteenlaskettu ulkomitta (pituus x leveys x korkeus)enintään 157 cm

 

Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy