Australia Tours Aktiv-Resor
  • Bali, Indonesia
  • The Griya Resort
  • Agung -vuori
  • The Griya Resort
  • The Griya Resort

Hemmotteluloma Itä-Balilla

8 yön hemmotteluloma Itä-Balilla

Aktiv-Resorin Balin löytö on Amedin alue itäisellä Balilla: kulttuuria, luontoa ja ystävällisiä paikallisia ihmisiä. Rauhaa, kauneutta kaukana suuremmista matkailukeskuksista. Alueella on Balin parhaimpiin kuuluvat edellytykset sukellukseen ja snorklaukseen. Lisäksi tarjolla on patikointia, maastopyöräilyä ja koskenlaskua. Suurin nautinto on kuitenkin vain rentoutua.

The Griya Villas and Spa on uusi vain 14 ylellisestä huvilasta koostuva hotelli. Jokaisella huvillalla on oma uima-allas, oleskelu- ja ruokailutilat sekä täysin varusteltu keittiö. Huvilat on sisustettu korkeatasoisesti ja varusteluun kuuluu langaton internet yhteys, LCD televisiot, BOSE sekä Ipod äänijärjestelmät. Hotellissa on kaksi ravintolaa, cocktail baari, spa, kuntosali sekä lasten kerho.

HINTA ALKAEN

EUR 2295,00 per henkilö

Hintaan sisältyy lennot Helsinki-Bali-Helsinki, edestakaiset lentokentäkuljetukset Balilla, 8 yön majoitus The Griya Villas and Spa, huonetyyppi 1 Bedroom Villa (oma uima-allas), aamiaiset, mineraalivesi huoneessa, WIFI (ilmainen kaikkialla hotellissa). Kahden tai kolmen makuuhuoneen huvilat lisämaksusta.

Voitte myös jatkaa lomailua upeissa vuoristomaisemissa Upudissa, joka tunnetaan Balin henkisyyden kotina ja alueen tunnelma on käsinkosketeltavan maaginen. Täällä valintamme on Ubudin palveluiden äärellä sijaitseva Alaya Ubud, jonka vehreä tontti riisipeltoineen hurmaa tunnelmallaan. Lisämaksu 3 yötä Ubudissa alkaen EUR295,00 per henkilö sisältäen majoituksen aamiaisella.

Lentojen saatavuus ja valuuttakurssit vaikuttavat lopulliseen tarkkaan hintaan.

Katso lisää häämatkaehdotuksia!

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy