Australia Tours Aktiv-Resor
  • Bali, Indonesia
  • The Griya Resort
  • Agung -vuori
  • The Griya Resort
  • The Griya Resort

Hemmotteluloma Itä-Balilla

Aktiv-Resorin Balin löytö on Amedin alue itäisellä Balilla: kulttuuria, luontoa ja ystävällisiä paikallisia ihmisiä. Rauhaa, kauneutta kaukana suuremmista matkailukeskuksista. Alueella on Balin parhaimpiin kuuluvat edellytykset sukellukseen ja snorklaukseen. Lisäksi tarjolla on patikointia, maastopyöräilyä ja koskenlaskua. Suurin nautinto on kuitenkin vain rentoutua.

The Griya Villas and Spa on uusi vain 14 ylellisestä huvilasta koostuva hotelli. Jokaisella huvillalla on oma uima-allas, oleskelu- ja ruokailutilat sekä täysin varusteltu keittiö. Huvilat on sisustettu korkeatasoisesti ja varusteluun kuuluu langaton internet yhteys, LCD televisiot, BOSE sekä Ipod äänijärjestelmät. Hotellissa on kaksi ravintolaa, cocktail baari, spa, kuntosali sekä lasten kerho.

HINTA ALKAEN EUR 2395/ henkilö 

Hintaan sisältyy

  • lennot turistiluokassa Helsinki-Bali-Helsinki ja matkatavarat
  •  edestakaiset lentokentäkuljetukset Balilla
  • 8 yön majoitus The Griya Villas and Spa, huonetyyppi 1 Bedroom Villa (oma uima-allas), aamiaiset, mineraalivesi huoneessa, WIFI (ilmainen kaikkialla hotellissa).

Kahden tai kolmen makuuhuoneen huvilat lisämaksusta.

Lomaan voi myös yhdistää öitä upeissa vuoristomaisemissa Ubudissa, joka tunnetaan Balin henkisyyden kotina ja alueen tunnelma on käsinkosketeltavan maaginen.
Täällä valintamme on Ubudin palveluiden äärellä sijaitseva Alaya Ubud, jonka vehreä tontti riisipeltoineen hurmaa tunnelmallaan.
Lisämaksu 3 yötä Ubudissa alkaen EUR 295/ henkilö sisältäen majoituksen aamiaisella.

Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso lisää häämatkaehdotuksia!

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy