Australia Tours Aktiv-Resor
  • Alaya room
  • Allasalue, Alaya Resort
  • Manisan-ravintola
  • Joogaohjaus, Alaya Resort

Alaya Resort Ubud, Bali

5 tähteä Deluxe

Alaya Resort Ubud sijaitsee keskellä Indonesian kauneinta luontoa ja kulttuuria Ubudin kylässä Balin keskiosassa. Kaikki hotellin 106 huonetta sisältävät yksityisen terassin tai parvekkeen, Alaya-huonekategoriasta ylöspäin huoneissa on suihkun lisäksi kivikylpyamme.  Hotellin spa tarjoaa perinteisiä indonesialaisia terveys- ja kauneushoitoja kehon, mielen ja hengen hyvinvoinniksi, kuudessa hoitohuoneessa on kaikissa oma yksilöllinen sisustuksensa, värimaailmansa ja tunnelmansa. Lisäksi hotellin palveluihin kuuluvat kaksi ravintolaa ja allasbaari, tilauksesta on mahdollisuus yksityisiin illalliselämyksiin.

Ubudin kylä on täynnä nähtävää ja koettavaa, keskustasta löydät paikallisia käsitöitä ja taidemuseoita ja lyhyen matkan päässä hotellista sijaitsee Balin kuuluisa Sacred Monkey Forest Sanctuary. Paikalliset markkina-alueet, jooga ja meditaatio, sekä uskomattomat maisemat tarjoavat todella monipuolista tekemistä jokaiseen makuun. Alue on tullut kuuluisaksi temppeleistään, riisipelloistaan, vesiputouksistaan ja erilaisista patikkaretkistään esim. pyhälle Mount Batur vuorelle. Ubud hurmaa tunnelmallaan!

Suosittelemme yhdistämään Ubudin vähintään 3 yön pituisena toiseen Balin hotelliin rannalla ja saat täydellisen matkakokonaisuuden.

 

Hintaopas: 
$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy