Australia Tours Aktiv-Resor
  • One bedroom pool villa
  • The Pavilions
  • Aamiainen villassa
  • Jahe-ravintola
  • Allasbaarin tarjoilu

The Pavilions Bali

4,5 Tähteä Superior First Class

The Pavilions Bali koostuu 25 hiljattain uusitusta huvilasta, jotka ovat suunniteltu asiakkaiden täydellistä mukavuutta silmällä pitäen. Hotelli sijaitsee noin 5 minuutin päässä Sanur Beach – uimarannasta kauniissa trooppisessa puutarhaympäristössä. Huvilat on sisutettu uniikeiksi ja vaihtoehtoja varustukseen löytyy yksityisestä puutarhasta omaan uima-altaaseen. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma hovimestari ja aamiainen omassa huvilassa päivittäin. Hotellin palveluista löytyvät myös spa perinteisin indonesialaisin hoidoin, sekä joogastudio ja ammattiohjaaja. Hotellissa on yleinen allasalue ja -baari, ravintola sekä mahdollisuus tilauksesta yksityisiin illalliselämyksiin. Hintaan sisältyy myös ilmainen bussikuljetus rannalle (kesto 3 minuuttia), jossa rantatuolit sekä palvelut hotellin asiakkaille.

Sanurin alue on rauhallinen ja kylästä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Täältä käsin on helppo tutustua saaren muihin osiin ja yhdistää myös oleskelu vaikka Balin kulttuurikeskustassa Ubudissa riisipeltojen ympäröimänä.

Hinta alkaen EUR1935,00 per henkilö sisältäen lennot, 8 yötä yhden makuuhuoneen villassa aamiaisella sekä yksityiset kuljetukset kohteseen.

Kysy meiltä lisää!

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Indonesia

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy