Australia Tours Aktiv-Resor
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka, Titicaca järvi
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka
  • Etelä-amerikka

Etelä-Amerikka

Tiedemiehet eivät ole yksimielisiä siitä, milloin nykyihminen saapui Etelä-Amerikkaan. Tiedetään kuitenkin, että noin 12 000 vuotta sitten viileiden vuoristoniittyjen metsästäjät Perussa pitivät vikunjaa kotieläimenään ja viljelivät kasveja. Chilestä ja Tulimaan Cueva Fellistä on löydetty 11 000 vuotta vanhaa asutusta ja 10 000 vuotta sitten Andien vuoriston rinteillä kasvatettiin perunaa.

Vuosina 1497 – 1504 italialainen löytöretkeilijä Amerigo Vespucci purjehti useita kertoja Espanjasta Keski- ja Etelä-Amerikkaan. Kolumbus oli käynyt mantereella ennen Vespuccia mutta luuli saapuneensa Intiaan, ja tästä syystä Vespucci on saanut kunnian Etelä-Amerikan löytämisestä. Tästä alkoi eurooppalaisten Etelä-Amerikan mantereen valloitus, seuraavaksi portugalilainen Pedro Alvarez Cabral julisti Brasilian Portugalin alusmaaksi. Paikalliset intiaanit koettivat vastustaa valloittajia mutta olivat voimattomia tuliaseiden ja uusien sairauksien, kuten lavantaudin, edessä.

Nykypäivän matkailijalle Etelä-Amerikka on ehtymätön aarreaitta. Voit matkata sademetsästä mannerjäätikölle, suurkaupungista pampan aroalueelle ja Andeilta hiekkarannoille. Voit kulkea alkuperäisväestön jalanjäljissä ja tutustua rikkaaseen kulttuuriperintöön tai opetella tunteita täynnä olevan tangon ensiaskeleita. Ja sitten on vielä se ruoka ja viini – Etelä-Amerikka on useamman matkan arvoinen.

Kohteet / Etelä-Amerikka

Hotellit / Etelä-Amerikka

M/Y Galapagos Odyssey Small Ship Cruising
M/C Galapagos Seaman Journey Small Ship Cruising
M/Y Galapagos Grand Odyssey Small Ship Cruising
Hosteria Hakuna Matata Beyond Quito
Copacabana Palace by Orient-Express Rio de Janeiro and Beyond
Beyond Quito, Hacienda piman Hacienda Piman Beyond Quito
Ponta dos Ganchos Rio de Janeiro and Beyond
Pousada Maravilha Salvador da Bahia and Beyond
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy