Australia Tours Aktiv-Resor
  • Joogaa Sri Lankalla
  • Joogaohjaus, Sri Lanka
  • Sri Lanka
  • Angsana Balaclava, Mauritius
  • Fivelements Retreat, Bali
  • Ayurveda-hoito, Atmantan Wellness Resort, Intia
  • Fivelements Retreat, Bali

Wellness matkat

Virkisty, puhdistu ja uudistu, lähde Wellness – lomalle

Stressi ja kiire rasittavat kehon luonnollista rytmiä, ja hengittämämme epäpuhtaudet ja ravinnon mukana saamamme kemikaalit kuormittavat elimistöä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen onkin tärkeimpiä asioita arjessa. Huolella organisoitu hyvinvointimatka tuottaa hyvää mieltä ja oloa, ja keskittyy juuri sinun tarpeidesi täyttämiseen. Yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltavat wellness-ohjelmat takaavat, että jokainen saavuttaa tavoitteensa ja vie kotiin juuri niitä uusia elämänohjeita jotka sopivat itselle. Jokainen meistä on yksilöllinen ja tämän vuoksi jokainen wellness-loma tulisi myös olla yksilöllisesti suunniteltu, juuri sinun tarpeitasi kuunnellen.

Aktiv-Resorin omatoimiset hyvinvointimatkat toteutetaan reittilennoilla, ohjelmien ja opastuksen kieli on englanti. Kysy lisää sales@aktiv-resor.fi

Valikoimastamme löytyy erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyviä kohteita ja retriittejä itsestä huolehtimiseen. Intialaiseen ikiaikaiseen Ayurveda-lääketieteeseen erikoistuneissa kohteissa kehon ja mielen välistä tasapainoa pidetään hyvinvoinnin edellytyksenä. Näissä kohteissa on myös useasti Ayurveda-lääkäri, joka suosittelee hoidot ja ruokavalion jokaiselle yksilöllisesti. Detox-ohjelmissa paetaan arjen melskettä ja vilinää, ja kehoa autetaan puhdistumaan myrkyistä erilaisilla spa-hoidoilla ja ruokavaliolla. Hemmottelulomalla hyvinvointia parantavia spa-hoitoja tukevat esimerkiksi meditaatio, kulttuuriin tutustuminen ja täydellinen rentoutuminen. Erilaisissa harjoitteissa käytetään joogaa, mindfulnesia, aikidoa ja muita menetelmiä, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä.

Anna itsellesi aikaa ja hyvinvointia. Kysy meiltä lisää niin räätälöimme juuri sinulle sopivan rentouttavan hyvinvointimatkan!

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy