Australia Tours Aktiv-Resor
 • Silkkitie
 • Kalaharin aavikko
 • Gur-e-Amir, Uzbekistan
 • Viktorianputoukset, Rovos Rail
 • Rovos Rail
 • Mongolia
 • Siperialainen kylä
 • Trans-Siperia
 • Trans-Siperia
 • Tiananmenin aukio, Peking
 • Moskova
 • Rocky Mountaineer

Junamatkat

Legendaariset junamatkat yksityisellä junalla tarjoavat mieleenpainuvan matkakokemuksen. Vaihtuvia maisemia voi ihailla oman vaunuosaston mukavuudesta ja jokaisessa kaupungissa pääset tutustumaan sen tärkeimpiin monumentteihin. Historiaa huokuvat kaupungit ja vilkkaat metropolit nähdään samalla unohtumattomalla matkalla maailman vanhimmilla ja tunnetuimmilla reiteillä. Junamatkalla voit nauttia ylellisestä matkanteosta, rajamuodollisuudet onnistuvat usein junasta poistumatta. Matkoihin kuuluvat myös laadukkaat majoitukset pysähdyskaupungeissa.

Rovos Rail junamatka halki Afrikan viiden maan on yksi maailman kuuluisimmista. Matkan aikana pääset safareilla tutustumaan Afrikan luonnon eläimiin ja kasveihin. Kohokohtiin kuuluvat Viktorianputoukset ja safareilla bongatut villieläimet.

Silkkitie yksityisjunalla on 17 päivän matka halki muinaisen kauppareitin. Matkalla nähdään UNESCOn maailmanperintökohteita ja päästään tutustumaan silkkimattojen valmistukseen. Kohokohtiin kuuluvat muinaiset kaupungit ja linnoitukset sekä paikallisiin kulttuureihin tutustuminen. 

Trans-Siperian rata on maailman pisin rautatie, jolla matkaa taitetaan yksityisjunalla. Rautatie kulkee Moskovasta Vladivostokiin ja sieltä edelleen Mongolian läpi Pekingiin. 16 päivän matkalla pääsee näkemään Venäjän katedraalit ja Pekingin Kielletyn kaupungin. Kohokohtiin kuuluvat Baikal-järvi, Mongolian henkeäsalpaavat maisemat, Moskovan kaupungin yövalaistus sekä Kiinanmuuri. 

Rocky Mountaineer on yksi maailman tunnetuimpia junamatkoja, ja se on monesti kuvattu myös hienoimmaksi matkaelämykseksi. Kanadan Brittiläisen Kolumbian ja Albertan provinssien halki kulkevan matkan voi tehdä kolmea eri reittiä, jotka kestävät 2 tai 3 päivää. Kalliovuorten maisemat ovat postikorttimaisia ja matkalla huolehditaan, että vieraat pääsevät nauttimaan koko ikkunoista avautuvan luonnon kauneudesta. 

Euroopassa Venice Simplon-Orient-Express on yksi maailman kuuluisimmista ja suosituimmista junamatkakokemuksista. Reitit halkovat Eurooppaa upeilla art deco-henkisillä junilla, matkoilla yhdistyvät upea seikkailu ja tyylikäs matkanteko Belmondin takuuvarmalla laadulla ja tyylikkyydellä..

Katso lisää legendaarisista Australian ja Uuden-Seelannin junamatkoistamme Australiatours.fi sivustoltamme linkkien takaa.

Junamatka Australiassa on unohtumaton osa lomakokemusta. Pohjoisesta tropiikista sisämaan punaiseen keskustaan matkaava The Ghan kulkee halki koko Australian mantereen. Indian Pacific kulkee itärannikkoa pitkin näyttäen maailman pienimmän mantereen monimuotoisuuden. 

Uuden-Seelannin junamatkoilla voi ihailla Pohjoissaaren maalaismaisemia Northern Explorer junamatkalla. TranzAlpine puolestaan ylittää Eteläsaaren matkalla Christchurchista Greymouthiin, Eteläiset Alpit ovat matkan maisemien kohokohta. Coastal Pacific näyttää Kaikouran vuoriston maisemat ja rosoisen rannikon. 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy