Australia Tours Aktiv-Resor
  • Vapaudenpatsas, Cunard
  • Queen Mary 2, Cunard
  • Lounas kannella, Cunard
  • Cunard
  • Baaritunnelmaa, Cunard
  • Queens grill, Cunard
  • Iltatunnelmaa, Cunard
  • Auringonlasku kannella, Cunard

Cunard Line

Ajattomia valtamerikokemuksia jo vuodesta 1840

Maailman tunnetuimman matkustajalaivavarustamon perinteet ovat pitkät ja loisteliaat. Alun perin Samuel Cunard sai Englannin amiraliteetilta luvan kuljettaa postia Liverpoolin ja Bostonin välillä ja sen seurauksena varustamon lippulaiva Queen Mary 2 kantaa tänäkin päivänä nimessään kunniakasta etuliitettä RMS – Royal Mail Ship.

Vuosikymmenten saatossa matka-aika lyhentyi ja inhimilliset siteet mannerten välillä lujittuivat entisestään. Tämän ansiosta alukset kasvoivat ja niistä kehittyi loistohotelleja, joiden ruokasaleissa parhaimpiinsa pukeutuneet matkustajat ja aikansa tunnetuimmat julkkikset nauttivat upeita illallisia kristallikruunujen loisteessa. Jotakin tästä menneen maailman tyylistä on säilynyt Cunard Linen White Star Service –palvelukonseptissa, jossa asiakkaan pienimmätkin toiveet pyritään täyttämään. Valtamerimatkailun perinteisiin kuuluu luonnollisesti täysihoito ja mahdollisuus valita illallisravintolan ja majoituksen taso oman maun ja kukkaron mukaan. Atlantin ylityksillä perinteitä ylläpitävät tiettyjen päivien juhlapukuillalliset ja pääaulassa elävän klassisen musiikin säestyksellä valkoisin hansikoiduin käsin tarjoiltu iltapäivätee.

Tällä hetkellä maailman meriä kyntää 3 Cunardin kuningatarta. Queen Elizabeth ja sen sisaralus Queen Victoria risteilevät sesongista riippuen välimerellä ja karibialla, kun Queen Mary 2 keskittyy linjaliikenteeseen Southamptonin ja New Yorkin välillä. Uuden vuoden ja vapun välillä kaikki 3 laivaa tekevät pitkiä jopa 120 päivän risteilyitä ympäri maailman.

Katso Atlantin ylitysten lähtöpäivät ja hinnat vuodelle 2023
Pyydä Queen Mary 2:n Atlantin ylitysten hinnat ja lähtöpäivät toimistostamme muihin lähtöihin.

Lue lisää maailmanympäriristelystä vuodelle 2023 ja 2024

Cunard risteilyohjelma:

helmikuu 2022 - tammikuu 2024

Katso Cunard-videot

 

Cunard - viiden tähden risteilyjä

Valtameren yli Queen Mary 2:lla / Southampton - New York

World Cruise - Risteilyt ympäri maailman

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy