Australia Tours Aktiv-Resor
  • Cookinsaaret
  • © Baros Maldives
  • Peru
  • Seychellit
  • Cookinsaaret
  • Malediivit
  • Australia
  • Australia
  • Malediivit

Häämatkat

Häämatka on ainutlaatuinen matka, joka kruunaa hääjuhlan. Häämatkan kohokohdat ja kauneimmat maisemat muistuvat mieleen vielä vuosienkin jälkeen. Me suunnittelemme juuri teidän toiveitanne vastaavan yksilöllisen häämatkan yli 30 vuoden kokemuksella kaukokohteista. Aktiv-Resor on erikoistunut kaukomatkoihin, joissa erinomainen palvelu kuuluu asiakkaan kokemukseen. Onko unelmienne häämatka rantaparatiisissa, kaupungin sykkeessä, historian ja kulttuurin sydämessä vai yhdistelmä näitä kaikkia? Me järjestämme jokaiselle häämatkalle kohteeseen sopivan hääyllätyksen morsiusparille. Häämatkaetuna voi kohteesta riippuen olla kynttiläillallinen, pullo kuohuvaa, tervetuliaislahja, huoneeseen tarjoiltu aamiainen, spa-hoito tai muu matkanne kruunaava yksityiskohta. Tarjoamme myös sisäänpääsyn loungeen Helsinki-Vantaalla niin, että voitte aloittaa ikimuistoisen matkanne ylellisesti kuohujuomaa nauttien.

Häämatkalla on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät elämyksestä täydellisen. Toinen arvostaa parvekkeella omaa poreallasta ja toinen kokee erityisen tärkeänä, että hotelli on vain aikuisille suunnattu. Mikä teidän häämatkakohteenne ja majoituksenne tärkein asia on? Jokainen yksityiskohta suunnitellaan juuri teitä varten - tämä on teidän unelmamatkanne.

Häämatkaa varten voi avata häämatkatilin, joka siivittää unohtumattomalle matkalle. Häämatkatilin avulla häävieraat voivat osallistua matkaunelmienne toteuttamiseen.

Intian valtameren kohteet ovat perinteisiä häämatkakohteita. Paratiisisaaret ovat monen matkailijan unelmakohde ja romanttiset hienohiekkaiset rannat hurmaavat takuuvarmasti. Seychellien rikas luonto ja omaperäinen, rento kulttuuri ovat täydellisiä puitteita häämatkalle, kuten ovat huomanneet George Clooney, Prinssi William ja Paul McCartney. Mauritiuksella voi nauttia ylellisestä lomasta trooppisella keitaalla. Värikäs saari tarjoaa kymmeniä kilometrejä rantaviivaa ja herkullisia merenantimia. Malediiveista mieleen nousevat ylelliset veden ylle rakennetut bungalowit, kristallinkirkkaat laguunit ja vieraanvaraiset ihmiset. Saarten postikorttimaiset maisemat kruunaa illallinen laiturin nokassa auringon laskiessa taustalla. Malediivit ei turhaan ole valittu maailman romanttisimmaksi kohteeksi useaan kertaan.

Bali on täydellinen yhdistelmä rannalla rentoutumista ja kiehtovaa kulttuuria. Parasta antia tämä Indonesian saari tarjoaa tutustumalla matkan aikana sekä upeisiin hiekkarantoihin että Ubudin kiehtovaan ilmapiiriin. Balin tarjonnasta löytyy jokaisen matkailijan toiveet täyttävä kohde.

Suosituimpia matkakohteita vuodesta toiseen ovat Australian osavaltiot ja kiertomatkat. Australia on uskomattoman monipuolinen kohde, jonka jokaisessa osavaltiossa on oma tunnelmansa. Trooppisesta Queenslandista kesyttömään Pohjoisterritorioon, Tasmanian rosoisesta luonnosta Sydneyn sykkeeseen, Australia on pullollaan erilaisia kokemuksia. Me tunnemme maailman suurimman saaren ja pienimmän mantereen tarjonnan, ja teemme matkasta juuri teidän näköisenne.

Perun ylellinen kiertomatka yhdistää Inkojen maiden historian ja laadukkaat palvelut yksilöllisin järjestelyin. Matkan kohokohtiin kuuluvat luontoristeily Amazon-joella, Macchu Picchu ja kaupunkikierrokset Limassa ja Cuscossa. 

Tyynenmeren saaret ovat klassinen häämatkakohde. Monen morsiamen unelma on nauttia lasi jääkylmää valkoviiniä Tahitin valkohiekkaisilla rannoilla. Tahitin kanssa Tyynenmeren paratiisisaaren tittelistä kilpailee Fiji, jossa rento saarikulttuuri saa matkailijan jättämään rannekellon kotiin. Cookinsaaret tarjoaa aitoa polynesialaista elämäntapaa. Siniset laguunit, huojuvat palmupuut ja ystävälliset ihmiset houkuttelevat maailmanmatkaajia. 

Eurooppa on täynnä upeita kohteita ja ihastuttavia hotelleja. Kreikassa voit lähteä Ateenan Rivieralle hemmoteltavaksi tai kokemaan kreikkalaisten tavernojen sydämellisen palvelun jollakin lomasaarista. Portugalin pienet kylät ja historialliset kaupungit tarjoavat kulttuurikohteita sekä täydellisiä rantoja. Ranskan Riviera on maailmankuulu ylellisyydestään, ja Nizzan kauniissa maisemissa voi nauttia rantalomasta palvelujen äärellä. Santorinin maisemat ja romanttisuus ovat myös vertaansa vailla. Meillä onnistuvat kaikki Kreikan matkakohteet yksilöllisesti ja huomioiden matkan ainutlaatuisuuden.

Myös kotimaamme Suomi on täynnä todella romanttisia kohteita. Lapin kohteet ovat todellista arktista luksusta, saaristo huumaa karun kauniilla maisemillaan, Saimaan järvet kutsuvat monipuolisella tarjonnallaan. Rakennetaanko teille upea häämatka kotimaassa vaikka helikopterilennoin? Mikään ei ole mahdotonta.

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme sales@aktiv-resor.fi ja anna meidän järjestää unelmienne häämatka! 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy