Australia Tours Aktiv-Resor
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, safari
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, meri, luonto, rantaloma
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, värikäs, kaupunki
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, safari
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kulttuuri
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, luonto, eläimet
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, norsu, safari
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, safari
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, meri, valas
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, safari, villieläimet
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kulttuuri
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, luonto, nähtävyydet
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, auringonlasku, safari
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kuumailmapallo
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, ranta
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kulttuuri
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, norsu
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kirahvi
 • Etelä-afrikka, räätälöity, yksilöllinen, afrikka, kulttuuri

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on tunnettu luonnonkauneudestaan. Maisemat vaihtelevat vehreistä metsistä usvaisiin vuoristoihin, jylhistä rantamaisemista villieläimistä rikkaisiin takamaihin, auringonpolttamista erämaista hedelmällisiin viinialueisiin. Tämä monimuotoisuus ei rajoitu pelkästään maisemiin, sillä maan historia ja monet kulttuurit ovat mielenkiintoisia tutustumisen kohteita. Matkailijalle Etelä-Afrikalla on paljon tarjottavaa: hyvä ilmasto, kosmopoliittisia kaupunkeja, villieläimiä, ystävällistä palvelua, korkeatasoisia hotelleja ja lodgeja, erinomaista ruokaa ja hienoja viinejä sekä edullinen hintataso.
 

Kapkaupunki

Kapkaupunki kuuluisan Pöytävuoren kainalossa Etelä-Afrikan kaunein ja yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Kapkaupungilla on matkailijalle loputtomasti tarjottavaa. Vireällä ja turvallisella Victoria ja Alfred Waterfrontin -alueella on erinomaisia hotelleja, värikkäät käsityömarkkinat, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Sieltä voit tehdä retken Robben Islandin vankilaan, missä Nelson Mandela oli vangittuna useita vuosia. Kapkaupungin monet rantapoukamat ovat puhdashiekkaisia ja ruuhkattomia. Retki ylös Pöytävuorelle on pakollinen, matka köysiradalla on hauska ja ylhäältä avautuvat maisemat häkellyttävän kauniita. Tutustuminen kansainvälisestikin tunnettuun Kirstenboschin kasvitieteelliseen puutarhaan ilahduttaa aisteja. Kapkaupunkia ympäröivä kaunis maaseutu ja viinialueet ovat helposti saavutettavissa. Kapkaupungissa on todellakin jokaiselle jotakin.
 

Länsi-Kap

Länsi-Kapin alue ylpeilee monilla samoilla asioilla kuin Kapkaupunkikin - herkullisella ruoalla, kauniilla vuorenhuippujen ympäröimillä maisemillaan ja korkeatasoisilla hotelleillaan. Täällä sijaitsevat myös maailmankuulut viinialueet, joilla tuotetaan Etelä-Afrikan korkeasti arvostettuja viinejä. Kevät Länsi-Kapissa on ehdottomasti kauneinta aikaa. Silloin laajat pensasalueet ja niityt puhkeavat kukkaan. Vaikka luonto onkin vaikuttava on myös ihminen onnistunut luomaan tälle alueelle jotain ainutlaatuista. Niin kutsuttuun Cape Dutch tyyliin rakennetut historialliset talot ja viinitilat kaunistavat pikkukaupunkeja ja maalaismaisemaa.
 

Garden Route

Garden Route on alue joka ulottuu Kapkaupungista Port Elizabethiin. Vehreänä ja vehmaana, vastakohtana rosoiselle Länsi-Kapille, se sijaitsee Outeniqua ja Tsitsikamma -vuoristojen metsäisten vuorenhuippujen ja Intian valtameren hyväilemien rantojen välissä. Alueella on paljon tarjottavanaan: hyviä kävelyreittejä, vesiurheilumahdollisuuksia, vanhoja kartanoita, viehättäviä pikkukaupunkeja, taidetta ja perinteisiä käsitöitä, upeita golfkenttiä,  lintujen bongausta jne. 
 

Johannesburg

Johannesburg, jota Kaivostyöläiset kutsuvat nimellä "Egoli" eli Kultakaupunki, on Etelä-Afrikan kiireinen kaupan ja teollisuuden keskus. Siellä on monipuolinen kulttuuritarjonta ja vauhdikas yöelämä. Kaupungin keskustassa on myös hyviä museoita ja gallerioit. Johannesburg on kuitenkin suhteellisen turvaton erityisesti öisin ja siksi on mukavampaa majoittua johonkin äveriäistä pohjoisista lähiöistä. Rosebankissa on trendikkäitä ravintoloita, taidegallerioita ja tarjolla on paljon perinteisiä ja nykyaikaisia käsitöitä. Sandton puolestaan tarjoaa parasta mahdollista ostosterapiaa valtavassa ostoskeskuksessaan ja vieläpä edullisilla hinnoilla. Johannesburg on myös portti maan pohjois- ja itäosiin ja erityisesti Krugerin luonnonpuistoon.
 

Krugerin luonnonpuisto

Etelä-Afrikka tunnetaan unsaasta villieläimistöstään ja se on yksi klassisista safarikohteista. Afrikan Big Five eläimet eli elefantti, sarvikuono, leijona, leopardi ja puhveli löytyvät täältä kuten lukuisa määrä muita nisäkkäitä ja lintuja. Krugerin luonnonpuiston yksityiset safarihotellit ammattitaitoisine oppaineen ja jäljittäjineen tarjoavat matkailijalle ikimuistoisen safarielämyksen.

FAKTAT:
Etelä-Afrikan lippu

Pinta-ala: 1 219 090 km²
Asukasluku: n. 53 000 000 miljoonaa
Pääkaupunki: Pretoria
Kieli: Afrikaans, Englanti, Zulu ja monta muuta Afrikan kieltä
Valuutta: Etelä-Afrikan Randi (1 ZAR = 100 Cent)
Ilmasto: Ilmasto vaihtelee Kapin niemen Välimeren ilmastosta Natalin rannikon  subtrooppiseen. Sää on useimmiten aurinkoinen.
Viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella maassa viisumitta enintään 90 päivää. Maahan saavuttaessa on passissa oltava kaksi tyhjää sivua maahantulo- ja poistumismerkintöjä varten. Passin on oltava voimassa vähintään 30 vrk matkan jälkeen.
Aika: GMT +2
Sähkö: Pretoriassa 250V, muualla 220/230V
Kansainvälinen suuntanumero: 27
Liikenne: Vasemmanpuoleinen liikenne
Juomaraha: Ravintoloissa odotetaan noin 10% juomarahaa
Lentokenttävero: Ei paikan päällä maksettavia lentokenttäveroja

Kohteet / Afrikka

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy