Australia Tours Aktiv-Resor
 • Kapkaupunki V & A Waterfront ja Pöytävuori
 • Kapama leopardi
 • Kapin niemimaa
 • Kapin niemimaa pingviinit
 • Cape Winelands
 • Kapama leijona
 • Kapama Buffalo Camp majoitusteltta ulkoa
 • Kapama Buffalo Camp majoitusteltta sisältä
 • Kapama Buffalo Camp majoitusteltan terassi
 • Kapama Buffalo Camp uima-allas
 • Kapama Buffalo Camp ruokailualue
 • Kapama auringonlasku safarilla

Kapkaupunki ja Krugerin safari

Tällä matkalla koet Etelä-Afrikan parhaat puolet ruokakulttuurista upeaan luontoon.

Loma alkaa maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon kuuluvasta Kapkaupungista. Näe kaupungin ylle majesteettisena nouseva Pöytävuori auringonlaskun aikaan. Katsele ihmisvilinää jollakin Victoria & Alfred Waterfrontin lukuisista terasseista istuen. Tee retki Hyväntoivonniemelle ja Cape Winelandsin -viinialueille. Ja ennen kaikkea - nauti laadukkaasta etelä-afrikkalaisesta ruoka- ja viinikulttuurista.

Kapkaupungissa majoitutaan Victoria & Alfred Waterfrontilla palvelujen keskellä sijaitsevassa The Commodore **** hotellissa, jonka palveluihin kuuluu ravintola, baari, uima-allas, kylpylä ja kuntosali.

Kapkaupungista matka jatkuu safarille Suur-Krugerin luonnonpuistoalueeseen kuuluvalle Kapaman yksityiselle safarialueelle. Täällä asut laadukkaassa lodgessa ja koet upean Etelä-Afrikan luonnon villieläimineen: aikaiset aamut ja tunnelmalliset auringonlaskut luonnon helmassa, leppoisan rennot päivät lodgessa, mieleenpainuvat Boma-illalliset nuotiotulen loisteessa. Kapama tarjoaa hyvät mahdollisuudet nähdä lukuisan määrän eläimiä ja myös koko Afrikan "Big Fiven" eli leijonan, leopardin, elefantin, sarvikuonon ja puhvelin.

Majoittuminen safarilla Kapama Buffalo Tented Campin ****+  mukavuuksin varusteltuissa ja kiinteästi paikoilleen rakennetuissa luksustelttoissa. Buffalo Tented campin palveluihin kuuluu lounge, ravintola, uima-allas ja boma-alue ulkoilmaillallisia varten, kuntosali ja Spa-palvelut Kapama River ja Karula Lodgeissa. Kysy lisää toimistostamme

Safarilla on mahdollista majoittua myös jossakin kolmesta muusta Kapaman lodgesta, joissa on kiinteäseinäisiä sviittejä ja villoja: Kapama River Lodge, Kapama South CampKapama Karula.

Matkaan on mahdollista liittää myös esimerkiksi Rovos Rail -junamatka tai rantalomaosuus Seychelleillä, Mauritiuksella tai Mosambikissa. Lisätiedot toimistostamme.

Matkaohjelma Etelä-Afrikassa - 9 päivää, 8 yötä

Päivä 1

Saapuminen Kapkaupunkiin ja kuljetus hotelliin. Majoittuminen Victoria & Alfred Waterfrontilla sijaitsevaan The Commodore **** hotelliin viideksi yöksi. Loppupäivä vapaata ohjelmaa.
V & A Waterfrontilla on hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi lukuisia laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia niin lounasta kuin illallista tai kupillisen kahvia ihmisvilinää katsellen..

Päivä 2

Hotelliaamiaisen jälkeen yksityinen opastettu kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään mm. parlamenttitalo, Sea Pointin ja Camp´s Bayn merelliset kaupunginosat, vieraillaan Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa ja sään salliessa noustaan näköalaköysiradalla Pöytävuorella sekä päästään ihailemaan Kapin näkymiä myös ilmasta käsin lyhyen helikopterilennon ajan..

Päivä 3 

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata ohjelmaa tai lisämaksullinen retki esimerkiksi viinialueelle.

Päivä 4

Hotelliaamiaisen jälkeen yksityinen opastettu kokopäiväretki Kapin niemimaalle. Reitti kulkee  Etelä-Afrikan kauneimpana pidettyä reittiä pitkin ohi Hout Bayn aina Hyväntoivonniemen luonnonpuistoon ja eteläisimmän kärjen Cape Pointiin saakka. Päivän aikana tehdään nähdään mm. hylkeitä ja merilintuja Seal Island -saarella ja pingviinejä Boulders Beach -rannalla.

Päivä 5

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata ohjelmaa tai lisämaksullinen retki esimerkiksi valassesonkina Hermanukseen katsomaan valaita.

Päivä 6

Hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle Kapkaupungissa. Lento Hoedspruitin kentälle ja kuljetus safarimajoitukseen Kapama Game Reserve -luonnonsuojelualueelle. Perillä majoittuminen, lounas ja sitten iltapäivän safariajelu. Illallinen lodgessa.
Majoittuminen Kapama Buffalo Tented Campin ****+  mukavuuksin varusteltuihin ja kiinteästi paikoilleen rakennettuihin luksustelttoihin.

Päivä 7-8

Aikainen herätys, kuppi kuumaa juotavaa ja sitten lähtö aamun safariajelulle. Aamiainen nautitaan lodgeen palattua.
Lounaaseen asti on vapaata aikaa, joko vain nauttia olosta tai Kapaman palveluista. Lounaan jälkeen safariajelu, jonka jälkeen illallinen.

Päivä 9

Aamulla vielä mahdollisuus osallistua safariajeluun. Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Johannesburgiin.
Jatkolennot Suomeen tai rantalomaosuudelle valittuun kohteeseen.

Hinta alkaen 5.485 EUR per henkilö

Hintaan sisältyy

 • Lennot turistiluokassa Helsinki-Cape Town-Hoedspruit-Johannesburg-Helsinki, matkatavara ruumaan sekä käsimatkatavara
 • Yksityiskuljetukset Kapkaupungissa lentokentän ja hotellin välillä menopaluu
 • 5 yön majoitus The Commodore hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • Yksityisretket Kapkaupungissa: kaupunkikiertoajelu ja retki Kapin niemimaalle
 • Kuljetukset Hoedspruitin kentän ja Kapaman välillä menopaluu
 • 3 yön safarimajoitus Kapama Buffalo Tented Campissa kahden hengen luksusteltassa täysihoidolla (aamiainen, lounas ja illallinen, ei sisällä lounaan ja illallisen juomia), 2 safariajelua päivässä
 • 24 h päivystys
 • Suomalainen kuluttajansuoja

Oleskelun pituus kohteissa toiveittesi mukaan. Majoittuminen mahdollista myös muussa hotellissa ja/tai safari lodgessa.
Hinnassa on matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy