Australia Tours Aktiv-Resor
  • Miyajima, Hiroshima
  • Klassinen Japanin kiertomatka
  • Kyoto, Japani
  • Ladies in kimono, Klassinen Japani

Klassinen Japanin Kiertomatka

KLASSINEN JAPANIN KIERTOMATKA | 13 päivää 12 yötä

Päivä 1 | Saapuminen Tokioon
Saapuminen Tokion lentokentälle, jossa opas on vastassa ja kuljetus hotelliin lentokenttäbussilla (kesto noin 1 h 20 min).

Päivä 2 | Tutustuminen Tokioon
Tänään tutustutaan Tokioon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Voit valita alla olevista kokopäiväretkistä (kesto klo 9 – 17) mieleisesi:

Vaihtoehto 1. ”TOKYO DOWN TOWN”
Päivän aikana nähdään mm. Tokion kansallismuseo, joka on viiden rakennuksen muodostama kokonaisuus. Museossa esitellään taidetta ja arkeologiaa ja siellä on merkittävä buddhalaisen veistostaiteen kokoelma. Ameyoko tori, josta löytyy vaatteita, koruja, leluja, kosmetiikkaa ja elintarvikkeita hyvään hintaan. Tokion vanhin ja suosituin Asakusa Kannon temppeli. Alkuperäinen temppeli tuhoutui vuonna 1945 mutta uudessa temppelissä aistii yhä alkuperäisen temppelin hengen. Risteily Sumida-joella, joka päättyy Hama Riyun puutarhaan, jossa nautitaan teehetkestä. Lopuksi mennään Ginzan kaupunginosaan ja sen ostosalueille.

Vaihtoehto 2. ”TOKYO CENTER WEST”
Päivä alkaa vierailulla Meiji temppelissä, joka sijaitsee Harajukun kaupunginosassa. Shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisarinna Shokenille. Muistomerkki valmistui 1920, ja se on yksi vierailluimmista historiallisista maamerkeistä Tokiossa. Sitten on vuorossa Omotesandon suosittu ostoskatu tavarataloineen ja liikkeineen. Ota Ukiyoen museossa ihaillaan japanilaista piirustustaidetta ja Tokion hallinnon observatoriosta käydään ihailemassa hienoja maisemia. Lopuksi vieraillaan punaisten lyhtyjen alueella Kabuki-Chossa.

Vaihtoehto 3. ”OLD EDO AND TOKYO BAY AREA”
Tokion ja sen vanhan nimen Edon tarina paljastuu futuristisessa Edo-Tokio museossa, josta päivä aloitetaan. Seuraavaksi tutustutaan puistomaiseen Imperial Palace Plazaan. Tokionlahden alueella nähdään tekosaaria ja liikekeskuksia. Retken lopuksi ajetaan modernilla Yurikamome-junalla.

Päivä 3 | Tokio – Hakone
Siirtyminen Hakoneen oppaan kanssa (kesto noin 1 ½ tuntia). Hakonessa tehdään tutustumiskierros, jonka aikana tehdään veneretki kauniilla Ashin kraatterijärvellä taustana komea Mount Fuji. Matkaa taitetaan myös köysiradalla Owakudanin tulivuoriperäisessä laaksossa. Kuumissa lähteissä keitetyt mustat kanamunat saavat värinsä rikistä ja niiden sanotaan lisäävän 7 vuotta elinikää.

Päivä 4 | Hakone – Takayama
Kuljetus Odawaraan autolla, josta jatketaan junalla Nagoiaan ja sieltä edelleen Takayamaan (kesto noin 4 h 30 min). Opas on vastassa Nagoian asemalla. Takayamassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. vanhat hallintorakennukset. Japanin Alpit taustanaan Kasayama on viehättävä kaupunki noin 650 m korkeudella merenpinnasta. Takayama tunnetaan puusepistään, joiden käsityötaito näkyy kauniissa puutaloissa.
 

Päivä 5 | Takayama – Shirakawago – Kanazawa
Takayamasta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Shirakawagoon (kesto noin 1 tunti), jossa tehdään kaupunkikierros. Alue tunnetaan perinteisistä olkikattoisista maalaistaloista. Vuorten ja metsien ympäröimä kylien ja laaksojen kokonaisuus on Unescon maailmanperintökohde. Shirakawagosta siirrytään oppaan kera paikallisbussilla Kanazawaan (kesto noin 1 ½ tuntia).

Päivä 6 | Kanazawa – Kioto
Kaupunkikierros. Kanazawa sijaitsee kolmella kukkulalla. Kaupungissa on iso yliopisto ja taidealan korkeakoulu. Kenrokuen-puisto on klassinen kävelypuutarha ja luetaan Japanin top kolmoseen. Kiotoon matkustetaan junalla ilman opasta (kesto noin 2 tuntia). Kioton rautatieasemalla on vastassa assistentti, jonka kanssa siirrytään hotelliin.

Päivä 7 | Kioto
Tänään tutustutaan Kiotoon englanninkielisen oppaan seurassa, välimatkat kuljetaan julkisilla kulkuvälineillä. Katso retkivaihtoehdot edellisestä ohjelmasta.

Päivä 8 | Vapaapäivä Kiotossa
Voit viettää vapaapäivää Kiotossa tai kysy meiltä lisää retkivaihtoehtoja

Päivä 9 | Kioto – Mt. Koya
Siirtyminen junalla ja köysiradalla Mt. Koyaan oppaan kanssa (kesto noin 3 tuntia). Alueella on yli 12o temppeliä, joista yhdessä on yöpyminen temppelialueella. Illallinen sisältyy. Tutustumiskierroksella nähdään mm. Okunoin mausoleumi, Togugawan hautausmaa ja Kongobujin temppeli.

Päivä 10 | Mt. Koya – Okayama – Hiroshima
Aamuseremonia temppelissä ja kasvisaamiainen. Mount Koyalta lähdetään köysiradalla Okayamaan. Sitten siirrytään junalla Hiroshimaan oppaan kanssa (kesto noin 1 ½ tuntia).

Päivä 11 | Hiroshima – Miyajima
Tänään tehdään opastettu tutustumiskierros Hiroshimassa ja Miyajiman alueella. Hiroshimalla on pelkoa herättävä historia mutta kaupunki pursuaa nykyisin hyvinkin vireää elämää. Retken aikana nähdään mm. Rauhanpuisto- ja museo, joka dokumentoi atomipommin kauhua kartoin, valokuvin, pienoismallein, videoin ja esinein. Vierailu ja yöpyminen myös Miyajiman saarella, jota pidetään Japanin kolmen kauniimman paikan joukossa. Tunnetuin nähtävyys on Itsukushimanin pyhäkkö. Illallinen sisältyy.

Päivä 12 | Miyajima – Hiroshima – Osaka
Aamiaisen jälkeen lähdetään laivalla ja junalla Hiroshimaan, josta jatketaan luotijunalla Osakaan oppaan kanssa. Osaka on Japanin toiseksi suurin kaupunki, eläväinen ja energinen. Osakassa tehdään kaupunkikierros ja nähdään mm. Osakan valkoinen linna, Osakan sydän, kaikkia aisteja ruokkiva Dotonbori ja Umedan alueen tavaratalot.

Päivä 13 | Kotimatka
Kuljetus lentokenttäbussilla Osakan lentoasemalle (kesto noin 50 min).

Hinta alkaen

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh  EUR hinta / 1hh
Superior 7.545 11.815
Deluxe 8.415 12.995

Makustusajankohta: tammi-helmi, kesä-heinä, syys- ja joulukuu

Majoitus EUR hinta / hlö / 2hh EUR hinta / 1hh
Superior 7.805 12.185
Deluxe 8.665 13.830

Matkustusajankohta: maalis-huhti-touko, elokuu, loka-marraskuu
Hinta perustuu 2-hengen seurueelle, mikäli samalle matkalle osallistuu useampi henkilö hinta halpenee.

Hintaan sisältyy
- Kansainväliset lennot
- Majoitukset: 2 yötä Tokio, 1 yö Hakone, 1 yö Takayama, 1 yö Kanazawa ja 3 yötä Kioto, 1 yö Mt. Koya, 1 yö Hiroshima, 1 yö Miyajima ja 1 yö Osaka
- Aamiainen
- Illallinen ja aamiainen Mt. Koyassa ja Miyajimassa, illallinen ja aamiainen Hakonessa Deluxe paketissa
- Englantia puhuva opas paitsi päivinä 1, 8 ja 13. Avustava assistentti päivänä 1 lentokentällä ja avustava assistentti Kioton asemalla päivänä 6
- Kaikki ohjelmassa mainitut junaliput ekonomi-luokassa, Deluxe paketin ostaneilla on First Class
- Bussikuljetukset: Takayama – Shirakawago – Kanazawa. Lentokenttäbussi Tokiossa ja Osakassa.
- Matkatavarat: Tokio – Takayama | Takayama – Kioto | Kioto – Hiroshima | Hiroshima – Osaka (yksi matkalaukku per matkustaja)

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy