Australia Tours Aktiv-Resor
 • Los Angeles Hollywood kyltti
 • Santa Monica Beach and Pier
 • Kalifornia rannikkotie
 • California 17 Mile Drive
 • Monterey Fisherman´s Warf
 • San Francisco Golden Gate
 • San Francisco cablecar
 • Muir punapuumetsä

Kalifornian rannikko autoillen

Kalifornian matkalla pääset kokemaan Yhdysvaltojen elokuvateollisuuden tunnetuksi tekemän "enkelten kaupunki" Los Angelesin, Tyynenmeren ja San Franciscon lahden väliin kasvaneen San Franciscon sekä kaupunkien välissä Pacific Coast Highwayn varrella olevat viehättävät pikkukaupungit ja luonnonnähtävyydet. 

Matkaohjelma

Päivä 1 I Santa Monica

Saapuminen Los Angelesiin ja ajo vuokra-autolla Santa Monican pikkukaupunkitunnelmaiseen rantakaupunkiin. Majoittuminen hotelliin kolmeksi yöksi.
Santa Monicassa kävelykatu kauppoineen ja ravintoloineen on kaupungin keskus ja ikoninen Santa Monice Pier -laiturialue kutsuu huvitusten pariin. 

Päivä 2 ja 3 I Los Angeles

Santa Monicasta käsin tutustuminen Los Angelesin alueen nähtävyyksiin. Käy kävelemässä Hollywood Boulevardin Walk of Famella, pistäydy luksusputiikeista tunnetulla Beverly Hilssin Rodeo Drivella, ihmettele Venice Beachin katu- ja elämäntaiteilijoita tai vietä päivä Universal Studioilla. 

Päivä 4 I Santa Monica - Ventura - Santa Barbara (160 km)

Aika jättää hyvästit Santa Monicalle ja ajaa pitkin kaunista Pacific Coast Highway -tietä kohti Venturan kaupunkia. Rentotunnelmaiselle Venturalle ominaista on vilkas taide-elämä, galleriat, museot sekä lukuisat pikkuputiikit ja ravintolat. Tärkeä nähtävyys on myös vuodelta 1872 peräisin oleva Ventura Pier -laituri. Santa Barbarassa voit vierailla kasvitieteellisessä puutarhassa tai tehdä kävelyretken Los Padresin kansallismetsään.

Päivä 5 I  Santa Barbara - Carmel - 17 Mile Drive - Monterey (400 km)

Santa Barbarasta matka jatkuu pitkin Pacific Coast Highwayta upeissa maisemissa kohti Montereyta. Ihastele maisemia luonnonkauniilla 17 Mile Drive -tieosuudella ja pysähdy Pebble Beachille ihailemaan rantaviivan hulppeita kartanoita. Illaksi saavut Montereyhin, joka on yksi eurooppalaisten siirtolaisten ensimmäisistä länsirannikon asutusalueista. Sardiinien purkitus oli 1900-luvulla kaupungissa pääelinkeino ja toi Montereylle sardiinipääkaupunki nimen. Kyseiseltä ajalta peräisin olevan Cannery Row -alueen tehtaat ovat saaneet uuden elämän viehättävinä ravintoloina ja putiikkeina.

Päivä 6 I Monterey - San Francisco (152 km)

Matka jatkuu kohti San Franciscoa ja sen maailmankuulua maamerkkiä Golden Gate -siltaa. Kaupunki tunnetaan lisäksi erittäin jyrkistä kaduista, historiallisista raitiovaunuista ja tietysti vankilasaari Alcatrazista. Majoittuminen hotelliin kolmeksi yöksi.

Päivä 7 ja 8 I San Francisco

San Franciscossa on ehdottomasti nähtävä Lombard Street, joka on yksi Yhdysvaltojen mutkaisimmista kaduista ja ajettava tietysti raitiovaunulla. Kaupungissa on myös yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ja vakiintuneimmista kiinalaiskortteleista, jossa myydään kaikkea mahdollista eksoottisista raaka-aineista silkkiin ja jadeen ja perikiinalaisiin aterioihin. Tai miksipä et tekisi retkeä lähiseudun viinialueella tai Muirin punapuumetsään, jossa kasvavat puut ovat maailman pisimpien joukossa.

Päivä 9 I Kotimatka

On aika sanoa hyvästit Kalifornialle ja lentää kohti Suomea.

Hinta alkaen EUR 3.685 per henkilö

Hintaan sisältyy

 • Lennot turistiluokassa Helsinki-Los Angeles/ San Francisco-Helsinki sekä matkatavara ruumaan ja käsimatkatavara
 • 8 yön majoitus kahden hengen huoneessa pääosin neljän tähden hotelleissa
 • 8 vuorokauden autonvuokraus täysvakuutuksin
 • 24 h päivystys
 • Suomalainen kuluttajansuoja

Hintaan ei sisälly

 • pysäköinti
 • tietullit
 • mahdolliset sisäänpääsyt vierailukohteisiin
 • ateriat

Matkan voi toteuttaa myös San Franciscosta Los Angelesiin.
Matkaa on mahdollista muokata lisäämällä tai vähentämällä öitä kohteissa tai lisäämällä matkakohteita. Autonvuokraus vuorokausia on mahdollista lisätä tai vähentää.

Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy