Australia Tours Aktiv-Resor
  • ocean villa

Heritance Aarah - Premium luokan palvelua paratiisissa

Heritance Aarah Resort *****

Heritance Aarah Resort on 2019 rakennettu ylellinen 150 villasta koostuva lomaparatiisi Malediiveilla Raa-atollilla ja paikan päälle saavutaan huikeasti vesitasolla. Noin 40 minuutin lentomatka vesitasolla on itsessään jo upea elämys maisemineen. Hotelli on  todellinen paratiisi maan päällä ja premium all inclusive palvelu vie koko lomakokemuksen aivan uudelle tasolle, täällä ei loppulasku huoleta! Tänne saapuessasi astut saarelle, jota ympäröi turkoosinsininen meri ja jonka liidunvalkoiset hiekkarannat hivelevät jalkapohjiasi. Ympärilläsi huojuvat palmut ihanan raikkaan kepeässä tuulessa. Pienellä saarella on useita ravintoloita, baareja, kuntosali, spa, huviloita ja sviittejä rannalla sekä villoja pylväiden päällä meressä.

Hotellissa on viehättävä infinity-allas sekä allasbaari, ja kun haluat rentoutua vielä enemmän kannattaa varata aika Heritance Aarahin omasta spa-hoitolasta. Yksi hieronta sisältyy Premium All Inclusive -pakettiin, kuten myös pari retkeä, vesiurheilumahdollisuudet sekä kulinaariset ateriat à la carte -ravintoloissa. Illallisen jälkeen voit käydä drinkillä hotellin kattoterassin baarissa. Miltä kuulostaisi oman butlerin eli huonehovimestarin palvelut? Tätä kaikkea saat kokea, kun varaat matkasi tähän lomaparatiisiin.

Suuri osa Maldiivien mystiikasta kätkeytyy merenpinnan alapuolelle, ja Heritance Aarahissa sinulla on mahdollisuus kokea kaikkea mahdollista katamaraaniretkistä sukellukseen, leijalautailuun, purjelautailuun ja snorklaukseen. Kun haluat vielä vähän lisää ekstraa lomailuun, kannattaa varata Ocean Suite. Silloin pääset mereen uimaan suoraan omalta terassiltasi ja terassilla on tilaa myös riippumatolle sekä omalle uima-altaalle. Lähde tästä virtuaalimatkalle kristallinkirkkaan meren äärelle ja valitse teille sopiva huoneluokka.
 

HINTA alkaen EUR 5.195 per henkilö

Hinta sisältää

  • Edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki-Male ja matkatavarat
  • Malediiveilla edestakaiset vesitasolennot Malen ja hotellin välillä
  • Majoitus 7 yötä kahden hengen Beach tai Ocean villassa
  • Premium all inclusive -palvelu
  • 2 retkeä:auringonlaskuristeily ja yökalastus
  • USD 50 etu Spahan
  • 24 tunnin päivystys
     

Hinnassa on huomioitu hotellin erikoistarjous. Varaukset 31.7. mennessä. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme.
Oleskelun pituus toiveittesi mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy