Australia Tours Aktiv-Resor

Brasilian kiertomatka

Rio de Janeiro - Iguassun putoukset - Amazon - Salvador de Bahia

Tämä upea 13 päivän kiertomatka tutustuttaa sinut värikkään Brasilian neljään omaleimaiseen alueeseen. Alueelta toiselle siirrytään mukavasti lentäen. Sisältöä voidaan täydentää toiveittesi mukaisesti. Lähdöt päivittäin reittilennoilla.

 

Päivä 1. Rio De Janeiro

Lentokentällä vastassasi on yhteistyökumppanimme edustaja. Kuljetus hotellille.

Päivä 2. Rio De Janeiro

Kaupunkikierroksella näet kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet. Tutuiksi tulevat valtava, maailmankuulu Kristus-patsas, Tijucan sademetsän maisema ja Rion upeat rannat.

Päivä 3. Rio De Janeiro

Päivällä vieraillaan Sugarloaf Mountain -vuorella, joka on yksi kaupungin suurimpia symboleja. Vuorelle matkataan kaapelihisseillä ja huipulta aukeavat upeat maisemat Copacabana-rannalle ja Santa Cruz-linnoitukseen. Illalla nautitaan herkullinen illallinen brasilialaisessa ravintolassa ja tutustutaan samalla maan värikkääseen kulttuuriin.

Päivä 4. Iguassu

Maailman kahdeksanneksi ihmeeksi kutsuttu Iguassun joki on 1320 kilometriä pitkä, ja sen vesiputouksissa on porrasmaisesti yhteensä 275 pudotusta noin 60 metrin korkeudesta. Tänään lyhyellä vaelluksella päästään ihailemaan putousten usvaista näkymää. Matka jatkuu kierrokselle Iguazú -kansallispuistossa, jossa koskematon luonto kukoistaa. Kierros päättyy jokiristeilyyn Iguassu -joella.

Päivä 5. Iguassu

Alueen suurin vesiputous Devil’s Throat sijaitsee Brasilian ja Argentiinan rajalla. Matkalla putoukselle ylitetään virtaava joki, kuljetaan Argentine -kansallispuistossa ja matkataan junalla keskelle Brasilian ja Argentiinan putouksia.

Päivä 6-9. Amazon

Mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin majoituksessasi keskellä rehevää viidakkoa. Voit harjoitella jousiammuntaa ja tutustua paikallisten alkuperäiskansojen elämään. Kanoottiajelulla pääsee tutkimaan jokia ja viidakon maisemia. Voit vierailla paikallisessa kylässä tutustumassa kyläläisten elämäntapaan, tai lähteä vaellukselle paikallisten kokeiden oppaiden johdolla.

Päivä 10. Salvador

Kaupunkikierroksella pääset näkemään Brasilian tunnetuimpia postikorttimaisemia. Vanhassa kaupungissa matkustat ajassa taaksepäin kapeilla kujilla upeiden rakennusten ympäröimänä.

Päivä 11. Salvador

Saarikierroksella nähdään rannikon saaristoa ja nautitaan lounasta. Unohtumattoman illan takaavat paikallisesta kulttuurista ja kansanperinteistä kertova palkittu Bahia Folkloric Ballet. Ilta huipentuu herkulliseen illalliseen, jossa pääset maistamaan alueen perinteisiä ruokalajeja.

Päivä 12. Salvador

Vapaata aikaa rentoutumiseen.

Päivä 13. Kotimatka

Kuljetus lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

HINTA ALKAEN EUR 4570 / henkilö

Sisältää kaikki tarvittavat sisäiset lennot, keskitasoiset hotellimajoitukset 2 hengen huoneissa, kaikki tarvittavat lentokenttäkuljetukset ja Iguassun retki, täysihoito Amazonin majoituksessa. Matkaa on mahdollista pidentää lisävuorokausilla ennen kiertomatkaa tai sen jälkeen.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy