Australia Tours Aktiv-Resor
  • Ananda in the Himalayas
  • Ananda in the Himalayas
  • Ananda in the Himalayas
  • Ananda in the Himalayas
  • Ananda in the Himalayas
  • Intia
  • Jama Masjid, Intia

Kulttuuri- ja hyvinvointimatka Intiaan

Kulttuuria ja hyvinvointia Intiassa - Ananda in the Himalayas

10 päivää / 9 yötä, Delhi – Haridwar – Ananda – Dehradun – Delhi

Delhi on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa, joka yhdistyy tässä yli 3000 vuotta vanhassa kaupungissa saumattomasti. Vuonna 1911 Kuningas George V siirsi maan pääkaupungin Kalkutasta Delhiin, jonka jälkeen New Delhin rakentaminen aloitettiin. New Delhi, Intian pääkaupunki, on brittien suunnittelema ja rakentama kaupunki, joka perustettiin v. 1920. Kaupunki on pullollaan vaikuttavia rakennuksia ja vehreitä puistoja.

Ananda in the Himalayas on pyhään Himalajan vuoristoon rakennettu ylellinen spa-kohde. Hotellista aukeavat mielettömät maisemat Himalajan vuoristoon, Rishikeshin laaksoon ja Ganga – joelle. Ananada Spa on täydellinen hyvinvointikokemus, jonka valikoimasta löytyy yli 80 hoitoa. Ayurveda, Detox, Painonhallinta ja Jooga ohjelmat suoritetaan Ayurveda-lääkärien ja kokeneen henkilökunnan ohjauksessa. Koulutetut ammattilaiset luovat yksilöllisen hyvinvointiohjelman, joka vastaa kunkin asiakkaan tarpeisiin hoitojen, herkullisen ruoan ja aktiviteettien osalta. Anandassa yhdistyvät ainutlaatuinen ympäristö ja ensiluokkainen palvelu, jotka houkuttelevat asiakkaita eri puolilta maailmaa.

 

Päivä 1. Saapuminen Delhiin

Tapaat yhteistyökumppanimme edustajan lentokentällä, jonka jälkeen kuljetus hotelliin. Iltapäivällä on luvassa New Delhin kaupunkikierros, jolla nähdään muun muassa Intian ”Arc-de-Triomphe” eli 42 metriä korkea India Gate, joka on muistomerkki intialaisille, jotka palvelivat ensimmäisessä maailman sodassa, presidentinlinna, sekä parlamenttitalo. 

Päivä 2. Delhi – Dehradun – Ananda in the Himalayas

Pääset herättämään aistisi kaupunkikierroksella Old Delhin kiehtovissa maisemissa. Kierroksella vieraillaan Intian suurimmassa moskeijassa, Jama Masjidissa, jonka jälkeen suunnataan Old Delhin kapeille ja värikkäille kujille. Pääset näkemään Kinari Bazaar – markkina-alueen, Aasian laajimman maustekauppatorin ja Punaisen linnoituksen.

Halutessasi voit lähteä ruokakierrokselle paikallisen kokin opastuksella. Matkalla maistellaan 12 eri annosta kuudesta eri keittiöstä ja kojusta.

Iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja siirtyminen Dehraduniin. Dehradunin lentokentällä vastassasi on yhteistyökumppanimme edustaja. Kuljetus ja majoittuminen Ananda in the Himalayas – lomakohteeseen.

Päivä 3. – 8. Ananda in the Himalayas

Hyvinvointiohjelmaan kuuluu valintasi mukaisesti joogaa ja hoitoja ammattilaisten ohjaamana, henkilökohtaisesti suunnitellun ohjelman mukaisesti. Pääset nauttimaan spa-hoidoista ja kokemaan erilaisia meditaatio- ja puhdistusmenetelmiä.

Päivä 9. Ananda in the Himalayas – Dehradun – Delhi

Lounaan jälkeen kuljetus Dehradunin lentokentälle ja siirtyminen Delhiin. Delhissä kuljetus lentokentältä hotellille.

Päivä 10. Kotimatka

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle, josta kotimatka alkaa. Muistoissa tuoreina Intian rikas kulttuuri ja Himalajan vuoriston henkeäsalpaavat maisemat.  

 

Matkapakettiin sisältyy:

9 yön majoitukset aamiaisineen, Ananda in the Himalayas täysihoidolla
Ohjelman mukaiset maakuljetukset ja sisäänpääsymaksut
Englanninkielisen kuljettajaoppaan palvelut
Hyvinvointikonsultaatio
Valitun ohjelman mukaiset hoidot Ananda in the Himalayas – kohteessa

 

Matkapaketti ei sisällä:

Juomat
Maan sisäiset lennot
Viisumi
Lentokenttäverot
Valokuvausmaksut nähtävyyksillä

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy