Australia Tours Aktiv-Resor
  • Buddha
  • Munkit
  • maaseutu
  • maisema
  • lapsi
  • Luang Prabang

Laosin kiertomatka ja Thaimaa yhdistelmä 12 yötä

LAOSIN KIERTOMATKA 7 PÄIVÄÄ / 6 YÖTÄ

Nyt se on täällä - uusi jännittävä kiertomatka Laosiin.

Sympaattinen Laos on noin 7 miljoonan asukkaan sisämaavaltio Kaakkois-Aasiassa, ja sen rajanaapureita ovat Thaimaa, Myanmar, Kiina, Vietnam ja Kambodža. Laosilaisten avoin ystävällisyys, iloisuus ja vieraanvaraisuus on aseistariisuvaa. Kiireetön tunnelma, vaikuttava luonto vesiputouksineen ja eläimineen sekä monivaiheinen historia ovat lyömätön yhdistelmä. Suurinta osaa maata peittävät monsuunien kastelemat sademetsät. Vuoristoista ja köyhää maata sävyttävätkin oranssikaapuiset buddhalaismunkit ja letkeän laiska ilmapiiri.

Yhdistä Laosin kiertomatkaan hemmotteleva rantaloma tyylikkäässä Evason Hua Hin -hotellissa Thaimaassa.

Kaikki järjestelyt privaattijärjestelyin vain matkaseurueellesi (ei ryhmämatka).

MATKAOHJELMA

PÄIVÄ 1: LUANG PRABANG

Saapuminen Luang Prabangin lentoasemalle, jossa on vastassa paikallisopas. Kuljetus ja majoittuminen hotelliin.

Iltapäivällä tehdään tutustumiskierros, nähdään kaupungin pyhin temppeli ja UNESCOn perintökohde Wat Visou sekä kaupungin kaunein temppeli Wat Xieng Thong. Phousiin kukkulalta ihaillaan auringonlaskua ja kaupungin maisemia. Lopuksi käydään markkinoilla.

PÄIVÄ 2: LUANG PRABANG – PAK OU  CAVES

Aamiaisen jälkeen tutustutaan kuninkaallisen palatsin museoon ja sen aarteisiin. Sitten lähdetään veneretkelle Mekong-joelle ja käydään kuuluisilla Pak Oun luolilla, jossa on satoja Buddha-patsaita.

Lounas nautitaan lähellä luolia ja paluumatkalla pysähdytään pienessä kylässä, jossa tehdään käsityönä paperia.

PÄIVÄ 3: LUANG PRABANG – XIENG KHUANG

Aamiaisen jälkeen ajellaan kauniissa vuoristomaisemissa ja matkalla nähdään paikallisia pikkukyliä. Lounas nautitaan Phoukhounissa. Xiengkhuangin tasangolla nähdään pommitusten tekemiä kraattereita ja pysähdytään Nong Tangin kalastajakylässä. Saapuminen Xiengkhuangiin, majoittuminen ja illallinen hotellissa.

PÄIVÄ 4: XIENG KHUAN

Aamiainen, jonka jälkeen vierailu Ruukkujen tasangolla, joka on täynnä historiallisia kivisiä ruukkumaisia jättiläisastioita. Ennen lounasta käydään myös vanhassa Muang Khoun kaupungissa. Iltapäivällä jatkuu tutustuminen Ruukkujen tasankoon. Illallinen nautitaan hotellissa.
 

PÄIVÄ 5: VANG VIENG

Aamiaisen jälkeen ajellaan syvien laaksojen ja kylien maisemissa kohti Vang Viengiä. Lounas nautitaan paikallisessa ravintolassa. Pysähdys Phatangissa, jonka kylätemppelistä avautuu kauniit vuoristomaisemat. Saapuminen hotelliin ja majoittuminen. Vierailu Tham Chang -luolille ja pieni veneretki Nam Song -joella, jonka jälkeen on illallinen hotellissa.

PÄIVÄ 6: VIENTIANE

Aamiainen ja ajomatka Vientianeen, jonne saavutaan puoliltapäivin. Iltapäivällä tutustutaan Laosin pääkaupunkiin. Käydään katsastamassa mm. Wat Sisaketin tuhannet pienet Buddha-patsaat, Ho Phra Keon temppeli sekä Laosin kuuluisin pyhäkkö That Luang Stupa.

PÄIVÄ 7: MATKA KOHTI THAIMAATA

Aamiaisen jälkeen nouto hotellista ja kuljetus lentoasemalle.

Yksityinen kuljetus Bangkokista Pranburiin noin 3 tuntia

PÄIVÄ 7-12: RENTOUTUMISTA PRANBURISSA

Nauti Pranburin rauhaisasta sijainnista luonnon keskellä omassa rustiikkisessa Pool Villassa. Tämä 25km Hua Hinistä sijaitseva Resort tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen meren ja luonnon läheisyydessä. Halutessaan ohjelmaa toki löytyy joka päivälle kuten tasokkaat Spa-hoidot, kokkauskurssi, rannalla oleskelu, pyöräily, tutustuminen Hua Hinin kaupunkiin ja iltamarkkinat tai vaikka viinitilavierailu. Alueella on myös monta hyvätasoista golf-kenttää. Tämän 6vrk oleskelun kestoa voi halutessaan pidentää.

PÄIVÄ 13: KOTIMATKA

Yksityinen kuljetus Pranburista Bangkokiin ja kotimatka Finnairin suoralla lennolla

Kokonaishinta korkeasesonki esim. maaliskuu

EUR 3290.00 / hlö

HINTAAN SISÄLTYY  

Suorat menopaluu lennot Helsinki-Bangkok, Bangkok-Luang Prabang ja Vientiane-Bangkok lennot
Majoitus valitussa huonetyypissä
Maapalvelut ja ateriat ohjelman mukaisesti kiertomatkalla
Yksityiskuljetus Bangkok - Evason Hua Hin Pranburi menopaluu
6 yötä Hua Hin (Pool villa) aamiaisella
Kuljetukset englantia puhuvan oppaan kanssa

HOTELLIT LAOSIN KIERTOMATKALLA ( TAI VASTAAVAT )

Luang Prabang: Villa Maly Hotel (Superior room)

Phonesavan: Vansana Hotel (Deluxe room)

Vang Vieng: Riverside Boutique Hotel (Deluxe room)

Vientiane: Ansara Hotel (Savvy room)

Villa Maly * * * *
Luang Prabang

Viehättävä 33 huoneen boutiquehotelli on yhteydessä prinsessa Khampiengin ja prinssi Khamtanin residenssiin vuodelta 1938. Tunnelma on rauhallinen, aivan kuin asuisit yksityishuvilassa. Historiallinen ympäristö ja hotellin ranskalainen “Art Décor” tyyli viehättävät.
Huoneet on sisustettu yksilöllisesti hyvällä maulla 30- ja 40-lukujen tyyliin. Huoneissa on säädeltävä ilmastointi, tallelokero, taulu-tv, minibaari, hiustenkuivain ja kahvin- ja teenkeittovälineet. Hotellissa on ravintola, kylpylä, uima-allas, pesula, huonepalvelu ja WiFi-yhteys.

Riverside Boutique Hotel * * * *
Vang Vieng

Vang Viengin keskustassa sijaitsevan kauniin hotellin on suunnitellut palkittu arkkitehti Sakpaseuth Phanrajsavong ja mukana on ollut useita paikallisia taiteilijoita. Hotelli kunnioittaa Laosin rikasta kulttuuria ja luontoa.
Tyylikkäissä huoneissa on parveke, yhdistetty olo- ja makuuhuone, säädeltävä ilmastointi, tallelokero, kahvin- ja teenkeittovälineet, puiset kalusteet ja hyvälaatuiset kankaat. Hotellissa on ravintola, uima-allas, matkamuistomyymälä ja baari.

Ansara Boutique Hotel * * * *
Vientiane

Elegantti ja samalla rento hotelli on kodinomainen, ystävällinen henkilökunta ja viehättävä puutarha lisäävät mukavuutta. Ei uskoisi, että hotelli sijaitsee aivan keskustassa. Mekong-joki ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Hotellin sisustuksessa kohtaavat laosilaiset perinteet ja moderni mukavuus, lattiat ovat kaunista ruusupuuta ja materiaaleissa on silkkiä.  
Tyylikkäissä huoneissa on parveke, tietokone, WiFi-yhteydet, taulu-tv, säädeltävä ilmastointi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, kahvin- ja teenkeittovälineet, tohvelit, puiset kalusteet ja hyvälaatuiset kankaat. Hotellissa on ravintola, terassi ja huonepalvelu.

Salana Boutique Hotel * * * *
Vientiane

Salana tyydyttää vaativankin matkailijan toiveet. Viehättävä boutiquehotelli sijaitsee Vientianen keskustassa. Tyylikäs ravintola ja baari löytyvät neljännestä kerroksesta.
Lämpimin sävyin sisustetuissa huoneissa on tv, minibaari (ei alkoholia), kylpytakki ja tohvelit, WiFi-yhteys, tallelokero, hiustenkuivain ja kahvin- ja teenkeittovälineet. Hotellissa on ravintola, baari, pesula, huonepalvelu ja kylpylä.

HOTELLI HUA HIN

Evason Hua Hin * * * * *

Hiljaisella Pranburin alueellla (noin 25 km päässä Hua Hinista) sijaitseva Evason on rauhallinen keidas trooppisen puutarhan keskellä Siamin lahden rannalla.
Huoneissa on ilmastointi, parveke/terassi, tallelokero, kahvin- ja teenkeittovälineet, tv, minibaari, WiFi-yhteys ja hiustenkuivain. Hotellissa on useita neljä tenniskenttää, polkupyöriä, useita ravintoloita ja baareja, uima-allas, Six Senses Spa, kuntosali, kirjasto ja kauppa. Lähistöllä on monta golfkenttää. Voit ottaa osaa thai kokkikurssiin, vierailla vesiputouksilla tai lähteä viininmaistiaisille.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy